Ilyen a Razer xboxos egér-billentyűzet kombója

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 20.
  • Hardver
Link másolása
A Razer az első olyan vállalat, ami dedikált egeret és billentyűzetet szán az Xbox One-felhasználóknak, miután a konzolt felkészítették az említett perifériák támogatására. A vezeték nélküli Razer Turret-szett 250 dollárt kóstál.

Már egy ideje egérrel és billentyűzettel is játszhatunk Xbox One-on azokkal a címekkel, amelyek támogatják a PC-ken megszokott perifériákat. Köztük van a Fortnite és a Warframe, valamint a Bomber Crew, a Deep Rock Galactic, a Strange Brigade, a Warhammer: Vermintide 2, a War Thunder és az X-Morph Defense.

A Razer az első olyan gyártó, amely kifejezetten az Xbox One-hoz szán vezeték nélküli egér és billentyűzet készletet. A Razer Turret használatához egy 2,4 GHz-en kommunikáló USB-egységet kell bedugnunk a konzolba. Az Xbox Dynamic Lighting használatával olyan színekben pompázik a vas, ami az adott játékhoz leginkább passzol.

A Turret egy beépített Xbox-gombbal is rendelkezik, így a konzol menüjét anélkül csalhatjuk elő, hogy a kontrollerhez nyúlnánk. A klaviatúra egyébként mechanikus, míg az egeret a Razer Mamba Wirelessről mintázták, melyet 5G-s optikai szenzorral szereltek.

A teljes szett 40 órás akkumulátor-üzemidőt biztosít, a töltéshez az integrált egérpadot kell a billentyűzetbe csúsztatni, és persze kapunk egy komfortos csuklótámaszt is. A Razer Turret egyébként kompatibilis a Windows 10-zel, azaz PC-n is remekül érzi magát.

A kombó 249 dollárt kóstál és kizárólag a Microsoft Store-on keresztül adhatjuk le az előrendelésünket. A boltok március 31-én kezdik el árulni.

19.
19.
Multkor neztem egy media marktban ezeket a mechanikus szarokat, komolyan van akinek tetszik ez a nagymama irogepe kattogas?? Sztem rohej :-)
18.
18.
medson
Egyszer vettem egy razer krakent, fél év után már ragasztóval kellett összeraknom mert letört az egyik füles része pedig úgy használtam mint minden más fülest és azok sokkal tovább bírták. Jól szólt de egy túlárazott fancy gagyi cucc soha nem veszek tőlük semmit többet.
17.
17.
delphijos
#11: Nekem megy egy teljesen sima billentyűzet meg egy szintén sima egér. Mondjuk azok vezetékesek. Mivel a box-ban nincs BT, ezert ha wireless kell, akkor olyan amihez van "saját" stick. ( Ez is olyan ) És olyan amit támogat a box.
14.
14.
markoci555
majdnem kiköptem a kaját mert röhögni támadt kedvem ahogy megláttam :D
mekkora sensitivity kellhet ehhez hogy ne érezzem minden mozgatásnál a levegőben a kezem?
11.
11.
Yanez
Más fajta bill+egeret lehet használni hozzá, vagy csak ezt a borsosat?
9.
9.
delphijos
A cikkhez meg, ugyan en nem vagyok akkora gamer, de van pár haverom , és azok ha már ennyire drága cuccokat vesznek, akkor azok már tuti vezetékesek.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Mert kényelemre vágyik. Nem akar gépet szerelni, programokkal vacakolni. Berakja a játékot és megy. Vesz egy X-et, és akkor még a minőségre sem lehet panasz. Nem hinném, hogy a konzolos játékosok azért játszanak konzolon csupán, mert nincs pénzük gépet építeni.
5.
5.
csongor1996
#3: Ez az, aki nem tudja mire költeni a pénzét, az miért játszana xboxon pc helyett? :D
3.
3.
Hunszi
Persze...pont, mert 250 dolláros perifériát fog venni valaki a 400 dolláros konzoljához :)) ezt is inkább a PC-sek fogják használni. Biztos vannak szélsőséges esetek és olyanok, akik tényleg megfogják venni a konzoljuk mellé, de azoknak tényleg annyi az eszük...vagy épp nincs mire költsék a pénzüket.
1.
1.
lesik20
Nem néz ki rosszul viszont ugyanannyiba kerül mint maga a konzol. Nyilván Razer viszont ne mondja már nekem senki hogy ez $100 többe kerül. Sőt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...