30 perces demót kap a Resident Evil 2

  • Írta: szlav
  • 2018. december 20.
  • Letöltés
Link másolása
Már egészen biztos, hogy demóváltozatot kap az alapoktól újjáépített Resident Evil 2-remake. Az ingyenesen kipróbálható verzió azonban egy különleges megközelítéssel érkezik: csupán 30 percünk lesz a felfedezésre.

Korábban már volt róla szó, hogy egy demóváltozat keretei közt próbálhatjuk majd ki idő előtt az Resident Evil 2-remake-et, az Xbox Store most azonban gyakorlatilag meg is erősítette ezeket a híreket, csak épp egy kicsit másként, mint gondolnánk. A Microsoft online felületén tűnt fel a demó leírása, amely elárulta, hogy egy félórás időkorlátot kapunk majd a játékra.

"Ezzel a különlegesen kidolgozott demóval mindenki átélheti az újragondolt Resident Evil 2 által nyújtott élményeket. Nem árt azonban vigyázni: ugyan halál után is újrapróbálhatjuk a játékot, csupán 30 percünk lesz arra, hogy befejezzük a demót. Csak a játékostól függ majd, hogy a saját tempójában élvezi ki a játék atmoszféráját, vagy minél gyorsabb tempóban próbálja megoldani Raccoon City rendőrségének összes rejtvényét." - áll a leírásban.

A próbaváltozat dátumát is megkaptuk: január 11-én tölthetjük le először, és január 31-én törlődik is az online boltokból. A teljes játék egyébként január 25-én landol PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

8.
8.
#7: Ezt tulajdonképpen el tudom fogadni. Így van, a régi úgy volt jó, ahogy volt, az volt a Resident Evil 2 és nem ez lesz az. Ráadásul akkoriban az még jobban szemet gyönyörködtetően nézett ki, mint most ez és úgy éltem meg. Igazából számomra annál jobb úgy sem lehet a remake. Viszont örülök, hogy lesz egyáltalán ilyen.

A Mr. X-es és sötétséges blamáért meg úgyis kapnak majd kritikát rendesen, de félek, hogy ezzel rendesen lefelezték a vásárlókat. (vagy nem)
7.
7.
#6: Szerintem felesleges mar a regihez hasonlitani, az ugy van jol ahogy akkoriban megalkottak. Viszont egy nem csak hd-re felhuzott atdolgozasban ami rendesen az alapokhoz nyul, ott meg szep hogy az is valtozott, hogy este meg sotet. Egy horrorfilm is akkor a legparabb, ha sotet is van, en szemely szerint ossze fogom rosalni magam kozben az biztos. Es epp ezert ki se fogom probalni a demot, fut ahogy fut majd, mar elorendeltem es kifizettem novemberben :-)
6.
6.
#4: Miért, szerinted ebben a játékban pályák vannak...?
Ráadásul a régiben is időkorlátos volt a demó, csak ott 20 perc volt. De újra lehetett kezdeni. Ez a demó arra jó, hogy megnézd, hogy fut a gépeden, milyen a kezelés, irányítás és egyszerűen ki tudd próbálni vásárlás előtt. Vagy ha éppen azt hiszi valaki, hogy ebben a játékban pályák vannak és amúgy a Call of Duty single kampánya ez, az rájöjjön, hogy nem neki való.

más:

Egyébként én is csatlakozok azokhoz a régi, az eredetit még új, várós játékként megélő rajongókhoz, akik valahol elégedetlennek érzik momentán magukat. Természetesen én is hálás vagyok, hogy elkészült és megjelenik. De. Sokan, akik nem játszották az eredetit és most meg vannak elégedve, azért nem olyan szép a helyzet, mint ahogy képzelik. Először is, a Resident Evil 2-ben nincs sötét. Soha. Sehol. Pontosabban mondva van egy sötét folyosó a játékban és csatorna is van, csak éppen az a sötét az nem sötét. Soha. És nincsenek szkriptelt zombik sem. Az a játék nem attól volt jó (nem is lehetett volna, ahogy ez sem lehet ettől jó) és nem is attól volt félelmetes (ahogy ez sem lehet attól félelmetes).

Valamint. A játékot, hogy végigvidd ugye négyszer kell megfutni. Mondjuk pl Leon-t végigtolod, kapsz egy "B" küldetést Claire-hez. Azt lenyomod, majd végigtolod újra az elejétől Claire-el és kapsz egy "B" küldetést Leon-hoz. Azt is lenyomod, úgy van vége. Csak amiket mutogatnak videókat, hogy a Mr. X (most valamiért Mr. X Tyrant-nak hívják, ami nem ez, az az első részben volt) Claire-t végig kergeti a játékon. Márint nem a negyedik bónusz futásban jön be színesítésnek, hanem úgy rendesen ott van. Írták is akik próbálták, hogy a játék jó lenne, de nem elég, hogy öncélúan és indolokolatlanul sötét van, ez utóbbi dolog eléggé gáz lett.

Aztán persze meg kell várni, ki kell próbálni a címet.
5.
5.
guba800
Jó lett volna,ha karácsonyra kiadták volna!
4.
4.
Neo1989
Hát ha gonosz akarnék lenni mondhatnám azt is h lesz olyan "ingyenes" változata is ami nem lesz időkorlátos.
Értelmesebb lenne kiadni mondjuk 2 pályát azt döntsd el.
3.
3.
Effecta
#2: Demo... Szerkesztés gomb pls
2.
2.
Effecta
A réginél is volt ilyen időlimites deno
1.
1.
Zelgadis187
Valószínűleg ezt a játékot vittem végig a legtöbbször. Szerintem aki játszott ezzel annak idején utánna más játékokban nem okoztak nehézséget a fejtörők. Nagyon várom már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...