A lejtők ördögei leszünk a januári PS Plusszal

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 27.
  • Akció
Link másolása
Visszafogott játékkínálat jellemzi a januári PlayStation Plus felhozatalát. A PS4-esek ezúttal a téli extrém sportoknak hódolhatnak a Ubisoft-féle Steeppel, de az építkezés szerelmesei sem csalódnak a Portal Knightsban.

A két ünnep között kiderült, hogy milyen ingyenes játékokkal várja a PlayStation Plus-tagokat a Sony. Nem mondhatnánk, hogy a gyártó berúgja az évet, hiszen a Steep csak a téli sportok szerelmeseinek kedvez: az Alpok hófödte hegyein síelhetünk, snowboardozhatunk, siklóernyőzhetünk és wingsuitozhatunk kedvünkre.

A másik PS4-es cím a Portal Knights, amely egy fantasy világban játszódó építkezős RPG.

Lássuk a teljes kínálatot!

  • Steep (PS4)
  • Portal Knights (PS4)
  • Zone of the Enders HD Collection (PS3)
  • Amplitude (PS3)
  • Fallen Legion: Flames of Rebellion (PS Vita & PS4)
  • Super Mutant Alien Assault (PS Vita)


A játékokat január 1-től tölthetjük le, addig pótolhatjuk a decemberi kínálatot.

94.
94.
Max3000
#93: Én sem tartom magam hardcore játékosnak és én sem tudok elélvezni a 60 fps-től?(esküszöm mindent beleadtam,de nem élveztem el) szimplán csak érzékenyebb vagyok a képkockasebességre és a 30 nekem már zavaró,persze ez nem azt jelenti,hogy ha van egy ps4 exclusive akkor nem tolom ki emiatt,de zavarni nagyon zavar.
78.
78.
Bnecne
Amúgy valakinek feltűnt,hogy csak akkor téma az ajándék játékok ingyenessége mikor a PS+ mellé adnak rosszabb játékokat :P (box témánál persze írják,hogy ezért fizesenek elő,megkörbe röhögik ha rossz a GWG játékai)
69.
69.
Fata Morgana
Már megint a "PC master race" vs konzol?
Ezen felesleges vitatkozni kinek mi éri meg.
Nekem pl. simán megér napi 55Ft-ot hogy akkor multizhassak mikor akarok, mondjuk mindkettő konzolra ugyan annyi az éves díj így napi 110Ft hú de nagy érvágás.
Azt is említette valaki hogy 5év alatt olcsóbb a PC-n játszani hogy mikor a spanom is kb 3évente minimum 150-et rápakol a PC-re mivel azt folyamatosan fejleszteni kell, szóval nem kellene csúsztatni ezzel a témával kapcsolatban.
A lényeg semmi sem kötelező, és kinek mi éri meg.
58.
58.
Tibi80
Esküszöm nem értem ezt a sok rinyálást..ha nem tetszik a rendszer, akkor ne vedd meg a kib....tt PSPlust..menj és multizz a PC-den, ami kerül vagy 300-400 ezerbe, hogy elfussanak rajta a legújabb gamek is...ha fáj a kizsákmányolás, meg a zsarolás, ne vesd alá magadat..és persze lehet mindenkinek saját véleménye, de 25db kommenten keresztül ezen rugózni kicsit gyerekesnek tűnik a számomra...ha nem jön be, ha nem fair, akkor ne fizess elő, és lépj tovább---menj másik platformra, azt kész...lehet hogy nem tisztességes, de ez van, és ez nem fog változni, hiába picsogtok itt..nem vagyok multi fan, se sony fan, de hoztam egy döntést és meg vagyok elégedve a kapott gamekkel...van akinek megéri, van akinek nem...ha te az utóbbi táborba tartozol, akkor ne vedd meg a szolgáltatást, és a probléma meg van oldva...idén nekem is volt rengeteg olyan játék, ami tetszett, aminek örültem, és egy csomó, ami már megvettem korábban, de ha nem vettem volna meg őket, amúgy simán azoknak is örültem volna...nem multizok, mert én speciel pont magas ívben szarok rá...nekem megéri az évenkénti pár jó játék miatt at előfizu..és ez az én saját véleményem...a tiétek meg az, hogy nem éri meg...sebaj...nem kell erőltetni és akkor nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáitok tovább...ennyi..béke mindenkinek... :)
44.
44.
Batman
#41: Igen igen, ezek miatt tényleg jó dolog, meg a heti rotálás is tetszik.
41.
41.
zoli12i
De tény, hogy szeptember óta nem volt értelmes játék a kínálatban. De mindegy, mert most is brutális akciók vannak. GoW kevesebb, mint nyolcezer.
36.
36.
simon 555
#34: Te lehet, nekem már 2010 óta van aktív előfizetésem. Akkor még nem is kellett multiért fizetni. Most is alig multizok. Bloodborne meg online játék...
Akkor is fizetném ha nem kellene a multihoz mert nekem megéri. PS+-ra nem érdemes akkor előfizetni ha multizni akarsz, legyen mindig és kész. Így nem kell gondolkodni, hogy most multizni akarok, jaj elő kell fizetni. 45 euró az éves PS+, könyörgöm ne kelljen már gondolkodni rajta, hogy most akkor multizni fogok előfizetek, most nem fogok akkor nem fizetek elő. Nem mellesleg elvesztesz egy csomó lehetőséget. Én már akkor is fizetnék ha csak a cloud savet adnák hozzá mert már annyira fontos része a rendszernek.
35.
35.
Sandic1994
A konzol manapság már luxuscikké vált. Én is jobban örülnék, ha ingyenes lenne a multi. Viszont az éves tagságot meg lehet venni akciósan 13.500 Ft-ért (évente legalább 2x le van akciózva ennyire). Havi szinten így 1125 Ft az ára. Nem halunk bele. Ráadásul nem rég emeltek rajta, szóval most egy darabig biztosan ennyi is marad, miközben azért a fizetések fognak emelkedni. Én pl. inkább a single player játékokkal szoktam játszani, mégis kiváltom a plust, mert ha netán kedvem támad multizni, akkor a lehetőség adott lesz. A PS plus mellé valóban olyan játékokat szoktak adni, amik leértékeltek, de havi 1125 Ft-nál többet ér a csomag. Ha nem lett volna pl. a PS Plus-ban benne a Life is Strange korábban, az életben nem vettem volna meg, és így egy jó élményből maradtam volna ki. A Mad Max játékba is beleöltem 40 órát simán, akkoriban, mikor a PS Plushoz járt, 4500 Ft-ért vesztegették. Így, hogy nem vettem meg 4500 Ft-ért, máris nyertem 4 havi tagságot az árán. A legtöbbször nem olyan játékot adnak hozzá, ami érdekel, de ha 3-4 játékot kapok érte 1 év alatt, ami nekem tetszik, már megérte.
Valaki azt írta, szemétség olyan szolgáltatásért pénzt elkérni, amit más platformon (leginkább csak PC-n) ingyen is használhatsz. Én erre azt mondom, hogy a cigiért is szemétség pénzt elkérni, mikor más módokon is kaphatsz tüdőrákot, olyan helyeken is, ahol még te kapsz pénzt (pl. munkahely).
Apropó, hányan is bagóznak itt a fikázók közül? Hány ezer forintot is költenek el cigire 1 hónapban? Ha csak egy dobozzal kevesebbet venne, már meglenne a havi tagsága, plusz egy kicsivel talán csökkentené a rák kialakulásának esélyét.
34.
34.
shatterhand
#33: Plust a multi miatt veszünk alapból. Ilyen somat akkor játszanék amikor nincs plusra előfizetésem, erre pont akkor nem lehet játszani. Bloodborne,xcom ,yakuza ugyanez. Sztoris jatekok amiket olyan időben tudok játszani amikor a multira fizetek elő.
32.
32.
simon 555
#29: De nem érted, hogy nem lehet mindenkit kielégíteni? Ha odaadták volna most a Bloodbornet (a múltkor helyett) akkor meg pl én érezném magam átverve mert már megvan. Na? Mivel másabb az? Nem mindegy mikor adják oda azt a rohadt játékot? Én sokkal jobban örülök egy SOMA-nak vagy Yakuzának. Miért? Mert nincsenek meg viszont játszanék velük, de nem vagyok annyira eleresztve, hogy mindent megvegyek amivel játszani akarok. Az, hogy mit produkálnak teljesen szubjektív. Nekem októbert leszámítva minden hónapban volt 1 játék amit szerettem volna játszani. Még ha akció alatt is vettem volna meg őket, biztos drágább lett volna megvenni az adott havi játékot mint 3.75 euró. A még érdekesebb az, hogy a legtöbb játékot mindenki magasztalja, hogy milyen kurva jók meg alig várják a játék megjelenését, aztán amikor odaadják 1 év múlva PS+-ba akkor meg hirtelen egy értéktelen szar lesz :D SOMA-t mindenki istenítette amikor megjelent. Most odaadták és egy szar xD
30.
30.
strike19
Szerintem nincs baj ezzel a hónappal.
Nem lehet mindig full erős játékokat adni.
Snowbordos játékot nem vennék sose de így legalább betekinthetek.
29.
29.
Batman
#24: Azért tényleg kemény dolog, hogy nem tudsz multizni ha nem csengetsz. Fizeted szépen a netedet, megvásárolsz egy játékot 19 ezerért, a storeból 21 ezerért és csak akkor tudod tolni, ha a ps plust is fizeted. Mellesleg amit kapsz havonta játék az nem a tiéd, csak addig játszhatsz vele míg tart a plus. Oké, hogy bagó áráért kapod, aláírom nem sok az a 2600 forint, de hónapok óta elkeserítő a felhozatal. Egyedül a heti akciók miatt érheti meg előfizetni, de az is plusz költségbe ver, szóval sehogy nem jössz ki jól belőle. Én mondjuk csak azt tettem szóvá, hogy harmadik hónapja amit produkálnak az valami vicc. A karácsonyi felhozatal is szintén az volt. Legalább tartalékolnák a jó játékokat (Bloodborne, Destiny 2) karácsonyra, hogy azt érezzem kapok valamit.
25.
25.
shatterhand
#18: Felőlem ne adjanak semmit, csak akkor a multiert se kerjenek penzt.
24.
24.
Blazkowicz
#9: Ha a Sony karácsonyra egy Xbox One S-t venne mindegyikőtöknek ps plus előfizetés mellé akkor is azon sírnátok, hogy ha már ilyet kaptatok akkor miért nem One X-et adtak... Sírtok mindenen, aztán csodálkoztok, hogy az életben sehol sem vagytok. Takarodj dolgozni, becsüld meg a pénzt és értékelj mindent amit kapsz, aztán majd rájössz, hogy boldogan is lehet élni, csak a buta hozzáállásod miatt tartasz ott, ahol jelenleg... Minden sírtok és semmi sem jó. Ezen változtass, ne károgj. Azon nem tudsz változtatni, hogy mit adnak, azon viszont igen, hogy hogyan állsz hozzá! Ha nem a te inged ne vedd magadra, bár 10/7 ember ezt be***ta. Nekem sem tetszik, és? Mondjam le a plust és rohanjak Nintendot venni, mikor 1 hete hosszabbítottam 60 euróért? Ez van. Korábban meg olyan gameket adtak, hogy mai napig nem bírom befejezni azokat sem, mert annyira bejönnek és olyan sok van. Legalább most lesz egy kis plusz időm. Nagyon durva, hogy nem tudjátok magatokban tartani, hogy nem tetszik és azonnal pocskondiáztok mindent és mindenkit... Nyilván nem lehet 120 millió embernek jót csinálni, de nem igaz, hogy az elmúlt 12 hónapban ne kaptatok volna elég jó játékot, aminek hála ha jön egy két rossz hónap el tudtok tekinteni tőle? Mert ha így álltok hozzá menjetek és mondjátok is le a pluszt! Még véletlen sem akarok ilyen buta, negatív emberekkel találkozni egy multi játékban sem. :)
20.
20.
simon 555
#18: Egy szerkesztés gombot légyszi már naaaaa...
19.
19.
shatterhand
#8: Kiváló az az SSX. Ez messze van attól...nagyon messze
17.
17.
Őrnagy
#11: A Flatout 2-nél minden játék rosszabb!
:D
15.
15.
cyberstaker
Ulysses hosszúságúan lehetne szétcincálni a ps+ szolgáltatás előnyeit és hátrányait, de a lényeg, hogy még így is bőven megéri. Egy év alatt kaptam 3-4 olyan címet amit amúgy is megvettem volna előbb utóbb, és összesen kb pont annyiért mint az éves tagságdíj. Már is nullán vagyok. Ezenfelül volt egy csomó kellemes csalódás (RIME, bulletstorm, Until dawn, mad max, XCOM2). A játék nem olcsó se így se úgy. Ez van.
14.
14.
Back2U
Egynek elmegy. Majd lesz jobb is.
12.
12.
Darksiders84
Nekem eddig soha nem volt előfizetésem novemberben vettem 13500-ért ami lebontva szerintem megér havi 1125 Ft-ot de igaz mindenkinek más a jó ingyen kölcsön adott játék én azért tudok örülni várni vajon mik lesznek és multinál megtolja a játék nálam töltött idejét és nem az van hogy egyből adom el ha végigvittem a single story részt. A RD2 is még megvan pedig már rég túl vagyok a storyn. A novemberi Buletstormot most kezdtem el a napokban szerintem egész jó ingyen főleg.
11.
11.
Sandic1994
#7: Adom. Anno az SSX játékot szerettem PSP-n, szóval én is nézegettem már. Én azért nem mertem pénzt adni érte, mert attól féltem ügyetlen leszek a játékban, és nem élvezném, akkor meg csak kidobott pénz lett volna, de örülök neki, hogy ingyen megkapjuk. Számomra jó nyitány, nem is vártam AAA címet, az indie játékok többségénél meg bőven jobb. Egy Flatout 4-et várok még, az az a játék, amire még nem merek pénzt kiadni, de ingyen elbaromkodnék vele, akkor is, ha rosszabb, mint a 2. rész.
10.
10.
DarkLord
Az egy rossz dolog alapból, hogy egy 20 ezres játék mellé még meg kell venni a plus-szot is, de ez van, aki multizni akar, már pedig akar, akkor rá van kényszerítve. Én csak az online miatt fizetek elő és szerintem más is nem az "ingyen" kölcsön játékokért... Az, hogy itt adnak játékokat csak plusz és bárhogy nézzük, eddig még , mindig megérte, ha az egész évet nézzük. Bár sokszor olyan játékot adnak, ami már meg van / pc-n kitolta már az ember , de ez nem az ő hibájuk. Ha az évet nézitek tuti még a legkötözködőbb ember is kapott 1 vagy 2 játékot, amikor azt mondta ez oké és bár haterkedik mégis tudja, hogy az jó volt neki akkor :D
9.
9.
simon 555
#6: Vannak akiket semmivel sem lehet kielégíteni...
Ha jövőhónapban odaadnák a God of Wart meg a Pókembert, akkor is lennének akik elégedetlenek....
Néhányan azt várják, hogy évi 45 euróért soha többet ne kelljen játékot venniük, lol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...