Gamer youtubernek állt Jack Black

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 30.
  • Érdekesség
A népszerű színész és komikus, Jack Black megirigyelte PewDiePie, Ninja és mások sikereit, ezért elindította saját gamer csatornáját a YouTube-on. A mérleg: egy videó után máris egymillió feliratkozója van.

A csatorna Jablinski Games címen fut és mindössze két videó van rajta eddig. Az elsőn Jack Black felvázolja a témákat: videojátékokat közvetít majd, de lesz szó kajáról és az élet más dolgairól. A komikus szerint a csatorna nagyobb lesz, mint PewDiePie-é és Ninjáé, illetve bemutatja a setupját is. Van itt minden két monitor, két billentyűzet és persze ugyanolyan gamerszék, mint amilyen PewDiePie-nak van.

Noha még értelmes tartalommal még nem jelentkezett Black, máris egymillió feliratkozót szerzett. Van még hova fejlődnie, hiszen svéd vetélytársának 78 millió van. A hajléktalanszakállt viselő Black emellett megígérte, hogy jövőre - azaz napokon belül - még több videóval fog előállni.

56.
Back2U
#55: Azt mondta nem így működik. De, így is működik. Példa, ellenpélda. Nem értem mit nem lehet ezen felfogni
55.
Mr.Dead
#54: Ne 10 évesekkel példálózzunk már
54.
Back2U
#45: Tényleg így van, példa rá a sok 10 éves Powa akinek kötelessége megvédeni a videóst, ha valaki kritikát mond.
53.
Back2U
#49: Molnár Krisztián a legjobb, olyan minőségi tartalmat mint ő senki se tud gyártani.
45.
sloth
#42: nem egyátalán nem így megy, össze vissza hordanak itt mindent, mintha valami sérelmük lenne, ne próbáld meg megérteni amiket írtak
44.
Extol
Annyi kiderül ebből a postból hogy JB sem fiatalodik, nemhogy megborotválkozna, vagy mikulásként is dolgozik?
43.
Ooorky
#42: Mert ezzel a nyájhoz tartozik, van egy közösség ami végre "befogadja".
42.
delphijos
Azt azért árulja már el valaki hogy oké, ha valaki csinál ilyen csatornát az lehet “menő” , de a nézéstől hogy lesz valaki az ? Folyamatosan hangoztatja hogy nézi ezeket ? Mert pl. én egyáltalán nem nézek ilyesmit, de ha állandóan nézném azt se tudná a kutya se....
38.
Back2U
#31: Ha úgy érti hogy a gameplay érdekes részét nézi, vagyis mikor tényleg vagy valami érdekes történik a játékban, vagy egy jó poén elsül akkor érthető. Mert a gameplay se ugyanaz mint a walktrough
36.
Back2U
#22: Rendben, ebben nem értünk egyet. Megnéztem néhány videóját, számomra semmi humor nem volt benne, de ez is szubjektív. Ha neked tetszik tetszhet, de azért merem remélni hogy van legalább fele annyi iq-m mint neki :D
31.
Max3000
#30: Istenkém...Azért szerintem ezt nem úgy kell elképzelni,hogy a nagy többség beül a fotelba tálcán az étellel és két óra hosszáig nézi a gameplay videót.Viszont megtudni dolgokat belőle annál inkább.
30.
Extol
Furcsa divat ez, bizarr. Sosem bírtam azt nézni ahogy mások játszanak. Még E- versenyek se érdekeltek
29.
Nyarlako
#25: Amikor én leiratkoztam a csatornájáról már szinte csak ez a facebookos marhaság ment rajta, de lényegtelen.
27.
sloth
26.
Mr.Dead
#23: Kivel beszélnél ilyenről mikor nincsenek barátaid?
25.
Max3000
#24: Tényleg nem értem te is miről beszélsz,6-700 videóból 30 az ilyen.10-ig akarta csinálni de kikönyörögték,hogy legyen több.
24.
Nyarlako
#22: Amikor szinkronparódiákat csinált azokat bírtam, de aztán elapadt az ihlet de a csatornát meg folytatni akarta, és sok kommenten már tényleg érzödött szerintem is hogy megírta.
22.
Max3000
#21: Nem kenyerem Radics Peti,de szerintem örülnél annak,ha csak fele annyi IQ-d lenne,mint neki.Csak nyúnya szövegből pedig senki nem lesz sikeres a youtube-on. Egyébként nem kamu facebook posztokat olvas,hanem sajnos ténylegesen ennyi hülye garázdálkodik a neten.Én nem félteném egyébként a srácot,net nélkül is szépen megél.
14.
sloth
Sir Galád, szerintem maguk se értik miről beszélnek
12.
Sir Galád
#11: mittomén? nem érdekel
11.
Nyarlako
#10: Én ugyan nem, de szerinted miért bukás a BFV?
Müveletlen bunkónak nevezte a cég azokat akik azt mondták nem történelmileg hiteles a V, és azt mondtak akinek nem tetszik ne vegye meg.
Alapszabály, ne szarj oda ahonnan eszel.
10.
Sir Galád
#9: Hú de menő vagy te is...
9.
Nyarlako
#8: Pont hogy nem. Szeretnék azt hinni hogy menö, aztán kiderült hogy Gendefluid Géza, Antifa Aladár és Triggered Tibor nem vesznek játékot, az eredeti közönség tekintélyes részét meg elveszítik új szerzése nélkül.
Genderfield V is micsoda siker lett.
7.
Batman
Maitland Ward meg pornózgat. Abandoned színészek, bár Ward elég fosh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...