Cliff Bleszinski a Broadway-n folytatja

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 30.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Miután a LawBreakers megbukott, és a Boss Key bezárt, CliffyB-nek elege lett a játékiparból. Az úriember egy teljesen más karrierbe kezdett, társproducere lesz egy színdarabnak a Broadway-n. Markáns pálfordulás!

Még november közepén számoltunk be Cliff Bleszinski kifakadásáról. Az egykori Epic-veterán csalódott a játékiparban, miután a LawBreakers és a Boss Key Productions más projektjei is csúfosan megbuktak. Már akkor megígérte, hogy máshol folytatja a karrierjét, bár ilyen nagy váltásról nem is álmodtunk.

CliffyB bejelentette, hogy a színházak világában is kipróbálja magát: társproducere lesz a Broadway egyik közelgő musicalének, a Hadestownnak. A darabot 2019 márciusában mutatják be, a sztori Orpheus és Eurydice görög mítoszát meséli el zenés formában.

Ne is keressetek összefüggést a lövöldözős játékok és a színdarab között, mert olyan nincs.

6.
6.
gorbesz
Jolvan eleg volt a hirekbol errol a horcsogpofirol, lelepett hisztizve mert elhagyta az alkotoi szellem. Nem kell tobbet cikkezni rola. Elszallt sutty minek. BUEK PEACE :)
1.
1.
Max3000
"Ne is keressetek összefüggést a lövöldözős játékok és a színdarab között, mert olyan nincs."


Ha ennyire zöldmoszatként figyelünk a dolgokra,akkor valóban nincs.Egy játékban is,mint például egy színdarabban is,a cselekmények ugyanúgy fontosak és a karakterek milyensége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...