Cliff Bleszinski a Broadway-n folytatja

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 30.
  • Homo Nobilis
Miután a LawBreakers megbukott, és a Boss Key bezárt, CliffyB-nek elege lett a játékiparból. Az úriember egy teljesen más karrierbe kezdett, társproducere lesz egy színdarabnak a Broadway-n. Markáns pálfordulás!

Még november közepén számoltunk be Cliff Bleszinski kifakadásáról. Az egykori Epic-veterán csalódott a játékiparban, miután a LawBreakers és a Boss Key Productions más projektjei is csúfosan megbuktak. Már akkor megígérte, hogy máshol folytatja a karrierjét, bár ilyen nagy váltásról nem is álmodtunk.

CliffyB bejelentette, hogy a színházak világában is kipróbálja magát: társproducere lesz a Broadway egyik közelgő musicalének, a Hadestownnak. A darabot 2019 márciusában mutatják be, a sztori Orpheus és Eurydice görög mítoszát meséli el zenés formában.

Ne is keressetek összefüggést a lövöldözős játékok és a színdarab között, mert olyan nincs.

7.
Nyarlako
#6: A piszkos, ganaj, hálátlan játékosok tehetnek róla akik nem értékelték a zsenijét amivel az éppen aktuális trendre akart mindig felugrani mikor az a vonat már megtelt és elment, aztán meg hisztizett.
6.
gorbesz
Jolvan eleg volt a hirekbol errol a horcsogpofirol, lelepett hisztizve mert elhagyta az alkotoi szellem. Nem kell tobbet cikkezni rola. Elszallt sutty minek. BUEK PEACE :)
5.
Max3000
#4: Persze,én sem azt mondom,hogy last of us féle történetvezetés van benne,de azért mondjuk a gears of war első részéhez sem volt mindegy,hogy egy pizzafutár diktál-e vagy Cliff.
4.
Nyarlako
#3: Volt történet a Jazzben, az Unrealben meg a Gearsben is, de tönnyire a Carmacki felfogást követve azt lássuk be.
3.
Max3000
#2: Tehát konkrétan tetris-t csinált?
2.
Nyarlako
#1: Cliff játékai aztán pont arról voltak híresek mindig is.
1.
Max3000
"Ne is keressetek összefüggést a lövöldözős játékok és a színdarab között, mert olyan nincs."


Ha ennyire zöldmoszatként figyelünk a dolgokra,akkor valóban nincs.Egy játékban is,mint például egy színdarabban is,a cselekmények ugyanúgy fontosak és a karakterek milyensége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...