Az Atlus bejelentette a Persona 5 R-t

  • Írta: szlav
  • 2018. december 31.
  • Bejelentés
A tavalyi év egyik legfantasztikusabb JRPG-je kétségtelenül a Persona 5 volt. A szériáért felelős Atlus most egy újabb bejelentéssel érkezett: fellőtték a Persona 5 R első teaserét. A részletekre azonban még várnunk kell.

Mi egyszerűen imádtuk a Persona 5-öt, ezzel pedig nem voltunk egyedül! Az utóbbi idők egyik legfantasztikusabb JRPG-je teljesen lehengerelte a rajongókat és rengeteg új arccal is megismertette a franchise-t. Az Atlus pedig nem ült a babérjain, máris valami újdonsággal készülnek.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mit is takar pontosan a Persona 5 R, de ha lenne egy tippünk, akkor azt mondanánk, hogy valamiféle bővített, esetleg itt-ott átdolgozott változatról lehet szó. Annak idején a Persona 4 is kapott egy Golden-kiadást, amely némi extra tartalommal és új fícsörökkel fűszerezte meg az alapjátékot. A csomag PS4-re egész biztosan befut majd, más platformokról egyelőre nem szól a fáma, de azon sem lepődnénk meg, ha az Atlus ezúttal kibővítené ezt a listát.

5.
nomator
#4: Sajnálom, hogy nem nyerte el a tetszésedet. Persze egyik játék sem készült mindenkinek, szerintem egy borzasztóan jó játék. Becsülöm, hogy kipróbáltad és egyetértek veled, nehezen fogadható be bizonyos dolgai miatt. Azzal nem értek egyet, hogy nevetséges lenne, külföldi oldalak ennél keményebben áradoznak róla (metacriticen magasabb mint a W3, pedig egy milyen játék!), említhető bőven egy lapon ezekkel, nekem például nagyjából középszerű a Zelda BoTW, de objektíven nézve megértettem, hogy más miért imádja.
4.
NemecsekErno
#1: Ez azért így elég erős túlzás.
Nekem a stílus nem zsanerem, de adtam neki egy esélyt az után, hogy itt mennyit áradoztak rajta tavaly páran.
Sajnos addig bírtam csak, hogy lenyomtam a beteg sport tanárt és utána gyorsan eladtam...
Ritka egy beteg JPRG.

A GoW-hoz, vagy a W3-hoz hasonlítani meg egyenesen nevetséges.
3.
TrishtanAG
"Annak idején a Persona 4 is kapott egy Golden-kiadást, amely némi extra tartalommal és új fícsörökkel fűszerezte meg az alapjátékot."

A Persona 3 meg egy konkrét történeti folytatást is kapott annó egy jó 30 órás plusz fejezettel.
1.
nomator
Itthon sajnos nem igazán népszerű, pedig milyen játék.. A tesztek alapján alapból egy GOTY esélyes elvárásaim voltak, az első jó pár óra bevezetés után a játék kisujjból kirázta, az összes elvárásom, néhol túl is tett (pedig azért 20 év gaming és sok száz, ha nem ezer játék után érzem hol lehet a minőség). Ha úgy érzed nem a zsánered (nekem sem volt az) akkor is adj neki egy esélyt, simán egy kaliber a God of War vagy a Witcher 3-mal. Amúgy szerintem is egy bővített kiadás lesz a nyertes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...