Az Atlus bejelentette a Persona 5 R-t

  • Írta: szlav
  • 2018. december 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavalyi év egyik legfantasztikusabb JRPG-je kétségtelenül a Persona 5 volt. A szériáért felelős Atlus most egy újabb bejelentéssel érkezett: fellőtték a Persona 5 R első teaserét. A részletekre azonban még várnunk kell.

Mi egyszerűen imádtuk a Persona 5-öt, ezzel pedig nem voltunk egyedül! Az utóbbi idők egyik legfantasztikusabb JRPG-je teljesen lehengerelte a rajongókat és rengeteg új arccal is megismertette a franchise-t. Az Atlus pedig nem ült a babérjain, máris valami újdonsággal készülnek.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mit is takar pontosan a Persona 5 R, de ha lenne egy tippünk, akkor azt mondanánk, hogy valamiféle bővített, esetleg itt-ott átdolgozott változatról lehet szó. Annak idején a Persona 4 is kapott egy Golden-kiadást, amely némi extra tartalommal és új fícsörökkel fűszerezte meg az alapjátékot. A csomag PS4-re egész biztosan befut majd, más platformokról egyelőre nem szól a fáma, de azon sem lepődnénk meg, ha az Atlus ezúttal kibővítené ezt a listát.

3.
3.
TrishtanAG
"Annak idején a Persona 4 is kapott egy Golden-kiadást, amely némi extra tartalommal és új fícsörökkel fűszerezte meg az alapjátékot."

A Persona 3 meg egy konkrét történeti folytatást is kapott annó egy jó 30 órás plusz fejezettel.
1.
1.
nomator
Itthon sajnos nem igazán népszerű, pedig milyen játék.. A tesztek alapján alapból egy GOTY esélyes elvárásaim voltak, az első jó pár óra bevezetés után a játék kisujjból kirázta, az összes elvárásom, néhol túl is tett (pedig azért 20 év gaming és sok száz, ha nem ezer játék után érzem hol lehet a minőség). Ha úgy érzed nem a zsánered (nekem sem volt az) akkor is adj neki egy esélyt, simán egy kaliber a God of War vagy a Witcher 3-mal. Amúgy szerintem is egy bővített kiadás lesz a nyertes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...