A Mega Man 11 producere új játék felé kacsintgat

  • Írta: szlav
  • 2019. január 2.
  • Hír
Link másolása
A Capcom igazán büszke lehet a Mega Man 11-re, hiszen a klasszikus platformert úgy sikerült a modern sztenderdekhez igazítani, hogy az közben nem veszített semmit a varázsából. A siker pedig máris megágyazott egy újabb projektnek.

Ha szeretitek a Mega Mant, akkor biztos, hogy a tavaly ősszel kiadott Mega Man 11 sem okozott csalódást - mi egyszerűen imádtuk! Mostanra pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy a Capcom is elégedett a játék teljesítményével, hiszen úgy tűnik, hogy zöld utat adtak további projekteknek is. Az legalábbis biztos, hogy a játék producere, Kazuhiro Tsuchiya már mesterkedik valamiben.

"2018-ban lehetőségünk volt arra, hogy biztonságban kiadjuk a Mega Man 11-et. Ezt pedig jórészt a fanoknak köszönhetjük! Most pedig 2019-ben eljött az ideje annak, hogy  lassacskán felkészüljek arra, ami ezután jön. Meglehet, hogy egyelőre nem teszek még hatalmas lépéseket, de remélem, hogy örömmel követhettek majd az év folyamán" - árulta el Tsuchiya a 4Gamernek.

Mire számíthatunk tehát? A legnyilvánvalóbb talán egy egyszerű folytatás, vagyis a Mega Man 12 lenne. Habár mi erre tennénk le a voksunkat, az sem lenne túl nagy meglepetés, ha a Capcom a Mega Man X vonalán hozna valami újdonságot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...