Heroes of the Storm - Imperius színre lép

  • Írta: szlav
  • 2019. január 3.
  • Hír
Link másolása
Habár esport-fronton van miért aggódnia a Heroes of the Storm rajongóinak, az átlagos felhasználók kétségbeesése még korai: továbbra is érkeznek az új hősök és frissítések. Az évet nem más, mint a Diablo-franchise Imperiusa vezeti fel.

Habár a MOBA zsáner a Blizzard hátsó kertjében nevelkedett fel, a Heroes of the Storm mégis későn érkezett a buliba, így mindig is a League of Legends és a Dota 2 árnyékában maradt. S habár a játéknak a kezdetektől fogva megvolt a maga kitartó játékosbázisa, az irvine-i vállalatnak hosszútávon nem érte meg befektetni az esport-szcénába. Így hát sokakat nagyon keserűen érintett a hír, miszerint a Blizzard kihúzza a szőnyeget a HotS-tournamentek alól, a fejlesztőcsapat egy részét pedig átcsoportosítja más projektekre.

Valószínű tehát, hogy mostantól ritkábban kapunk majd új hősöket és térképeket, de a játékot temetni még nagyon is korai - ha más nem, biztosan be van még tárazva előre ez meg az. Épp most vagyunk túl az eddigi talán legnagyszerűbb in-game eseményen, most pedig egy régóta várt hős is csatlakozik a Nexushoz. Íme, Imperius, a bátorság arkangyala:


3.
3.
Razielhu
elég unalmas n+1-szer már látott hősnek tűnik skillek alapján, semmi különleges nincs mechanikailag benne
1.
1.
andrys3
Ha őt mutatták volna be Blizzconon az emo loli helyett, legalább hots téren nem lett volna egy kurva nagy csalódás az egész esemény...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...