Hová tűnt a LEGO Gyűrűk Ura és Hobbit?

  • Írta: szlav
  • 2019. január 3.
  • Hír
Link másolása
Egyik napról a másikra kámforrá vált a digitális boltokban a LEGO The Lord of the Rings és a LEGO The Hobbit. A hirtelen eltűnés hátterében a játékok licencelt zenéi állhatnak.

A 2012-es LEGO The Lord of the Rings és a 2014-es LEGO The Hobbit több már nem található meg a digitális üzletek polcain. Hiába keressük a két címet az Xbox, vagy a PlayStation webáruházaiban, Steamen, vagy egyéb PC-s store-ban, mindenhol ugyanarra a következtetésre jutunk. Ennek ellenére azonban a Middle-earth: Shadow of Mordor vagy Shadow of War továbbra is elérhető mindenütt. Mi lehet tehát a gond?

Hivatalos közlemény egyelőre nem érkezett az üggyel kapcsolatban, de a jelenségre elsőként felfigyelő Reddit-felhasználó valószínűleg jó nyomon halad. Szerinte ugyanis lejárt zenei licencek állhatnak a dolog hátterében - nem egy játéknál találkozhattunk már hasonló problémával. "Na de akkor mi a helyzet a Shadow of Warral?" - kérdezhetitek jogosan. Talion szerencsére továbbra is biztonságban van, ugyanis a Middle-earth-széria saját, külön erre a célra komponált zenékkel rendelkezik, a LEGO-játékok azonban közvetlenül a filmekből emelték át a soundtracket.

3.
3.
NECROSMOKE
De utalom ezt a Licencelt szqrsagot. GTA IV-bol is 10 ev utan mar egyes szeneszamok nem erhetoek el.
1.
1.
elgeri
Akkor valószínűleg épp ezért osztogatták két hete ezt a két játékot ingyen.
Gondolom, aki már behúzta a játékot, az ezután is letöltheti, játszhat vele. Ugye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...