LEGO The Hobbit 3DS, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

A Hobbit-filmek alapján készült LEGO-játék.
Típus: Akció, Fantasy, Platform

Visszatért a Steamre a LEGO Gyűrűk Ura

Bő egyéves kényszerpihenőt követően újra kapható a Steamen a LEGO The Lord of the Rings és a LEGO The Hobbit. Az előző generációra megjelent konzolos változatokról egyelőre nincs hír.

Hová tűnt a LEGO Gyűrűk Ura és Hobbit?

Egyik napról a másikra kámforrá vált a digitális boltokban a LEGO The Lord of the Rings és a LEGO The Hobbit. A hirtelen eltűnés hátterében a játékok licencelt zenéi állhatnak.

Ingyenes a LEGO: The Hobbit és a Full Throttle

A karácsony közeledtével minden az ajándékokról szól. A Humble Store és a GOG is ingyenes játékot kínál PC-re, ráadásul nem túl régi címekről van szó. Előbbi a LEGO: The Hobbitot, utóbbi a Full Throttle Remasteredet vágja hozzánk.

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.

Nem kap DLC-t a LEGO The Hobbit

A tavaly áprilisban megjelent LEGO The Hobbitból kimaradt a filmtrilógia záró epizódja és logikusnak tűnt, hogy később egy DLC-vel teszik majd teljessé a játékot. Sajnos rossz hírünk van azok számára, akik erre számítottak.

Heti akciók és leárazások - 45. hét

Most vasárnap sem merült feledésbe a lassan szokásossá váló leárazásokat tartalmazó vásárlási útmutatónk, melyből a net legjobb ajánlataiból szemezgethettek a pénztárcátok viszonylagos kímélése mellett.

100 milliónál jár a LEGO-sorozat

Mérföldkőhöz érkezett a LEGO-sorozat, az építőkockás videojátékokból mára több mint 100 millió példányt adtak el összesen. Mondani sem kell, a játéktörténelemben csak néhány széria tudta megugrani ezt a lécet.

Amerika: még mindig veri a PS4 az Xbox One-t

Lelkesek az amerikai játékosok, úgy veszik az újgenerációs konzolokat, mint a cukrot, a Microsoft viszont kevésbé örülhet, mert a többségük áprilisban is a PlayStation 4-re szavazott.

LEGO The Hobbit teszt

Idő kérdése volt csupán, hogy a Hobbit-filmek alapján készült LEGO-szettek is megkapják a maguk videojátékát; a LEGO The Hobbit az egyik legmonumentálisabb epizód a sorozatban.

Blogajánló: LEGO, Gunslinger, Metal Gear Solid

Vége a tavaszi szünetnek, vége a pihenésnek, így ismét pennát fogtunk, és megírtuk, kik voltak az elmúlt két hét legjobb bloggerei. Kattintás után indul is az ajánló!