Remastert kap két korábbi Hitman-játék

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Az IO Interactive bejelentette a Hitman HD Enhanced Collectiont, amely a Hitman: Blood Money és az Absolution felújított változatát tartalmazza. Már nem is kell sokat várni rá, január 11-én érkezik a csomag konzolokra.

Az IO még egy bőrt lehúz a 2006-os és 2012-es Hitmanről. A frissen bejelentett Hitman HD Enhanced Collection a Blood Moneyt és az Absolutiont tartalmazza felújított grafika mellett. Ha kimaradtak az előző generációs epizódok, itt a remek alkalom a pótlásukra!

Mindkét játék esetében akár 4K felbontást is választhatunk, illetve a framerate-et is stabil 60 fps-re lövik be. A készítők javítanak egy kicsit a bevilágításon és az irányításon is.

A gyűjtemény kizárólag digitálisan kerül forgalomba január 11-én PS4-en és Xbox One-on. Sajnos a PC-sek egyelőre kimaradnak a jóból.

5.
5.
#2: Ez könnyű pénz mindenkinek és látszólag erre van igény.
3.
3.
GAMEROD
Nem remasterek ezek, hanem kiadják az új konzolokra is, ha valakinek hiánya támadna.
2.
2.
Razielhu
Hogyha ezek a remasterek olyan szintűek lennének mint a Crash, Metro meg Spyro esetében egy szavam se lenne.
De ez szánalmas h kb a nagy felbontást engedélyezik és bedobnak pár javított textúrát és máris eladják Hitman REMASTER néven.
Ráadásul az Absolution nem annyira régi és csúnya (sztem a Blood Money se rossz grafika terén), h erre szükség legyen...

Nevetséges komolyan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...