Henry Cavill nálunk edz Geralt szerepére

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Magyarországon forgatják a Netflix-féle The Witcher-sorozatot, a főszereplőt alakító Henry Cavill pedig rengeteg időt tölt az edzőteremben, hogy Geraltként is megállja a helyét. Még a hó sem akadály számára.

Nagyon elkötelezettnek tűnik Henry Cavill, aki Rívai Geraltot alakítja a Netflix élőszereplős The Witcher-sorozatában.

A színész a minap posztolt egy képet az Instagramra, amin a havas budai hegyek között feszít az autójával. Mint írja, egy két kilométeres domb tetején él, de a csúszós út sem akadályozza meg abban, hogy eljusson az edzőteremig, ahol majd a lábát fogja erősíteni.


Nagyon örülünk neki, hogy Cavill jól érzi magát nálunk, és annak is, hogy komolyan veszi a witcher szerepét. Bizony, a zord időjárásra fittyet hányva, tartani kell az edzéstervet.

A széria várhatóan 2019 végén landol a Netflix kínálatában. A főbb szerepekben Freya Allant (Into the Badlands) láthatjuk Ciriként, míg Jennefer Anya Chalotra (Wanderlust) lesz.

21.
21.
Ra1D3n
Kifejezetten érdekelne, hogy miért lettem moderálva, mert nem volt a kommentemben semmi olyan, ami moderálást érdemelt volna. A száraz tényeken kívül semmit nem írtam. A kérdés persze költői...
20.
20.
Ooorky
#17: Tinder statisztikák alapján a néger nők a legnépszerűtlenebbek, még a fekete férfiakat is jobban érdekli egy fehér vagy ázsiai nő... De amúgy Vigo pont olyan karakter aki simán lehetne félindiai is úgyhogy jó ez így :-)
19.
19.
Max3000
#12: Játék ide vagy oda, a filmvásznon ma már követelmény,hogy minél szálkásabb karú egyén játsszon el mondjuk egy kardforgatót.Cavill meg egyébként most nagy darab,nem a herkulesre készül,szerintem pár kilót ledob és egy szálkásabb testet farag.
18.
18.
Mortis
#17: van abban ráció amit írsz, s a nők előtérbe helyezésén kívül szerintem sem csinált mást eddig a netflix ami a felesleges, hangos-kisebbségnek szóló lgbtq+szosításhoz köthető. de más cégek, más intellektuális tulajdonnal rendelkező cégek nagyon túlestek a ló-túloldalára( gondoljunk csak a Star Wars-ra, a nyíltan szexista dolgokat nyilatkozó színésznőkre, a Szellemírtókra vagy a soron következő Terminátorra). amilyen jól megvolt 10-15 évvel ezelőtt az amerikai szórakoztatóiparban egy heteró fehér férfi, annyira be kell most húznia a nyakát, mert azért a pár mocskos dologért amik egyesek tettek a pozíciójukban, kompletten egy egész közösség bűnhődik.
nem kételkedem benne hogy az eredeti művekben is ott levő feminista szálat mégjobban kifogják domborítani s a szokásosnál is többször lesz manipulálva és hülye csinálva Geralt-ból; ami eleve megtörtént jópárszor a könyvekben is. :)

#16: énis pont arra gondoltam hogy biztos nem tömegnövelés lesz itt, hanem szintentartás vagy erőnléti edzések. Geralt egyébként is egy elég agilis figura, Cavill úrnak mindenképpen rá kell gyúrnia az egyensúlyérzékére és gimnasztikáznia kell kicsit.
16.
16.
bitbandita
#12: Attól még, hogy edz, nyilván nem tömeget növel, nem nagyobbra gyúrja magát. Cavill elég kigyúrt már eleve, inkább szálkásít, vagy erőnlétit nyom, mert pl ha egy jelenetben vágás nélkül van valami szövege közvetlenül valami futkározás, vagy harcjelenet után, akkor azért maradnia kell levegőnek a szövegnek is. Esetleg kisebb formázásokat csinál, mondjuk a vádliján akar alakítani, stb. Rajta elég sok izom volt már akkor is amikor elvállalta a szerepet, nem hiszem, hogy Geralt miatt akar még pakolni magára.
14.
14.
Firsttime
#12: Hát azért valljuk meg őszintén Geralt sem az a 70 kilós szálkásított fazon, na...
12.
12.
TheBate
Mr Rivia versenyre keszul Geralt a sztori szerint, vagy miert van ennyire kiba**va Cavill? Nem valami nagy alazattal nyulnak ehhez a franchisehoz, total borulato vagyok sajnos.
11.
11.
NathanDrake
Henry Cavill-t nem tartom rossz színésznek de nem egy Geralt típus. Én Mads Mikkelsent jobban eltudtam volna képzelni. Azt tudni kell, hogy Cavill nagy gamer és majdnem elvesztette Superman szerepét mert éppen WoWozott és a telefont meg nem vette fel. Úgy szóltak neki vissza hogy hívja fel Syndert de azonnal mert megkapta a szerepet :D
10.
10.
Ra1D3n
#9: kimoderált üzenet
8.
8.
Back2U
#3: Nekem bőven elég lenne egy szép 6-os BMW :D
6.
6.
ollie92
#3: Igen, helyes női autó. Gondolom Sponzsor.
3.
3.
Batman
#2: Ha 1000 évig élnél akkor sem kapnál meg több csajt mint ő. A kocsi meg penge.
2.
2.
ollie92
Avval az audival jó sok homokost felszedhet majd :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...