Multiplayer Alien-játékon dolgozik a FoxNext

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 9.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt napokban igazi érzelmi hullámvasútban volt részük a videojátékos Alien-fanoknak. Hiába vártuk, egyelőre garantáltan nem érkezik az Alien: Isolation folytatása, viszont lesz még lehetőségünk visszatérni az Alien-univerzumba.

Alig négy napja még mindenki valamilyen nagy durranásban reménykedett, amikor az Alien-franchise Twitter-oldalán egy új alkotást villantottak fel egy rövid teaser erejéig, ám két nappal később kiderült, hogy a sokak által várt Alien: Isolation-folytatás helyett a mobilos szegmensben fog szerencsét próbálni az Alien: Blackout. A csalódott rajongók számára azonban ezúttal akad egy jó hírünk!

A DualShockersnek eljuttatott Alien: Blackout-infókból többek között az is kiderül, hogy „a FoxNext Games stúdió és a Cold Iron Studios jelenleg is egy PC-re és konzolokra érkező MMO-shooteren dolgozik, mely az Alien-mozifilmek univerzumában fog játszódni.” A Cold Iron stúdióról érdemes tudni, hogy többek közt a Cryptic csapatának veteránjaiból áll, akik olyan játékokért voltak felelősek, mint a Champions Online és a Star Trek Online, szóval az online játékokkal kapcsolatban már komoly tapasztalattal rendelkeznek.

Az MMO-akciójátékról szóló hírt egyébként tovább erősíti a Cold Iron hivatalos weboldalán elérhető álláshirdetés, melyben egy PC-re és konzolokra készülő Alien-játékhoz keresnek egy vezető grafikust. A szóban forgó játékról egyébként közel egy éve rántották le a leplet, ám a megjelenési dátumról vagy a játék pontos nevéről egyelőre még semmilyen információ nem látott napvilágot.

8.
8.
Sznfctm
Aha, az egyik mobiljáték, a másik meg "online service." Haladunk az EA nyomdokain, nem jó játékot kell csinálni, hanem olyat, ami remélhetőleg beválik, mint fejőstehén.
7.
7.
Szelenas
Fú a FoxNext egy ritka kapzsi mobilos cég, csak nézzétek meg a Marvel Strike Forcet
5.
5.
Slik
MULTIPLAYER
na ennyi eleg is volt koszonom, ebbol sem kerek
3.
3.
shatterhand
Cryptek vagy mi, meg chamipons online, Star trek online? Ezek húzó nevek?
1.
1.
Juha
Még egy MMO, remek...
Komolyan mondom, olyan dolgokkal jön ki a fejlesztők 80-90%-a, amit netszerte utálnak. Ok, hogy pillanatnyilag ebben, a mobilban meg mikrotranzakciókban van a nagy zsé, de emberi hülyeségre alapozni egy iparágat? Komolyan?

Hát nem jó ötlet, végülis a szerencsejáték, drog és fegyverbiznisz, ezoterikus izék is hogy megbuktak ugye...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...