Új Alien-játékon dolgozik a Fox játékrészlege

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Fox játékrészlege, a FoxNext Games sikeresen felvásárolta a Cold Iron Studios csapatát, akik jelenleg egy, az Alien univerzumában játszódó shooteren dolgoznak, ami PC-re és konzolokra készül.

Bár tavaly áprilisban még arról lehetett hallanni, hogy a The Creative Assembly folytatja a remekül sikerült Alien: Isolationt, ezt végül maga a csapat cáfolta. Később nem is nagyon esett már szó az Alien: Covenanttal kicsit megtépázott univerzum lehetséges videojátékos bővüléséről, most azonban maga a Fox jelentette be, hogy a tavaly alapított játékdivíziója, a FoxNet Games felvásárolta a Cold Iron Studios csapatát, akiknek az első munkája egy, az Alien világában játszódó lövöldözős cím lesz, ami konzolokra és PC-re készül.

A stúdiót egyébként még 2015-ben alapították a Cryptic Studios korábbi munkatársai. A kiadott sajtóközleményben a cég vezetője, Craig Zinkievich természetesen boldogságtól ittasan mesélt arról, micsoda megtiszteltetés számukra, hogy egy Alien-univerzumban játszódó játékon dolgozhatnak.

A FoxNext Games első bemutatkozó játéka egyébként a Marvel Strike Force lesz, ami egy free-to-play szerepjáték, és ami a Marvel hőseit és főgonoszait ereszti egymásnak. Ez a játék 2018 elején mutatkozik be, kizárólag mobilokon.

13.
13.
Extol
#5: Nem hinném, hogy idegen fajra rálehetne építeni egy kerek történetet
12.
12.
McDuff
#8: Támogatnám, ugye abban is azért voltak fegyverek, több Alien kéne (akár több fajtájuk is...királynő esetleg:), több fegyver is (a filmekből), de kevés lőszer :D
Abban a környezetben, atmoszférában, azokkal a feladatokkal vagy hasonlókkal, meg kicsit több gore :P
Nekem pl nem volt azaz érzésem közben, hogy ez a tipik "menj A-ból B-be, ott lesz vmi, hozd el" féle célok lettek volna.
11.
11.
Perseus84
#10: Ott a pont. Egyetertek.
10.
10.
Slik
ugyis elbass*ak
az is csoda, hogy egyszer az eletben sikerult eltalalni a filmet az isolationnel
vegyuk el a legjobbat belole, hogy tulelo horror fegyverek nelkul es megint egy gagyi multis shooter lesz a rosszabb fajtabol
9.
9.
#8: Talán az elsőben féltem leginkább gyerekként. Adta a hangulat rendesen. Egyedül a CM maradt ki, pedig sokáig vártam.
8.
8.
Firsttime
#7: Valahogy az utolsó rész fosatós hangulatát kellene megcsipni tengereszgyalogossal.
7.
7.
#5: Pont az tengerészgyalogos kampányt szerettem a legjobban :D
Én is új AvP-re szavazok.
6.
6.
hadzsime
#5: Piszkos kis halandók. Nem rossz ötlet amúgy.
5.
5.
ArrowCross
Remélem nem az emberek oldalán fogunk harcolni. Jobban örülnék ha egy alient irányítanánk, vagy egy predátort, mert az emberek annyira unalmasak és hétköznapiak.
4.
4.
hedzsooo
#3: 1 tovább finomított AVP 2010 kellene, de tuti, h azt bezzeg várhatjuk
3.
3.
crytek
Remélem végre atomhent lesz megint nem ilyen izolációs bujócska
2.
2.
mestermagyar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...