Battle royale-t kap a Red Dead Online

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 10.
  • Letöltés
Link másolása
A Red Dead Redemption 2 multiplayer szegmensében ugyan már elérhető volt egyfajta battle royale-verzió a Make It Count címen, ám az új Gun Rush módban már a PUBG-hez és Fortnite-hoz mérhető összecsapásokat kapunk.

Igaz, jóval kisebb létszámmal. Egészen pontosan 32 játékos vehet majd részt a túlélési képességeinkre összpontosító kalandban, mely során a folyamatosan zsugorodó pályán kell majd különböző fegyvereket és lőszert gyűjtenünk, hogy mi lehessünk az utolsók, akik talpon maradnak.

A Gun Rush játszható lesz egyénileg mindenki mindenki ellen alapon, viszont várható csapat-orientált verzió is. Ráadásul ez még nem minden; a Rockstar fejlesztői elárulták, hogy a Red Dead Online világába bizonyos „dinamikusan változó események” is érkeznek majd, melyek pontos mibenlétét azonban egyelőre még homály fedi - vélhetően valami olyasmiről lesz szó, mint a Fortnite esetében a váratlanul megjelenő meteor.

Érdemes egyébként megemlíteni, hogy a Rockstar weboldala szerint a Red Dead Online még több hónapig bétastátuszban marad, mivel a fejlesztők még mindezen túl számos játékmeneti lehetőséggel, stabilizációval, optimalizációval és a teljes multiplayer élmény finomhangolásával készülnek a jövőben. Így például napi kihívásokat, a fejvadász-küldetések drasztikus átalakítását, illetve számos új küldetést és játékmódot tartogat még a jövő.

6.
6.
Batman
#1: Egy játékmód ami végre szórakoztató, nem olyan rongyosra játszott mint a ffa vagy a ctf. Nem is értem mi a fax baja van az embereknek ha a Battle Royale szóbakerül
4.
4.
shatterhand
#1: Rosszul emlekszem talán de ugy rémlik a rockstartol vmi fejes határozottan elutasította a BR-t. Sőt. Talan ruhelte is a mufajt,de hogy a rdr2be bekerüljön azt cafolta .
Amikor a cod es bfvnel kiderult hogy lesz akkor kerdeztek ra.
1.
1.
Yanez
A br kór rohamosan terjed a gaming világban, s nemsoká már nem lesz játék, amelybe ne tuszkolnák bele. Lehet már a következő TLoU is tartalmazni fogja. Az sem kizárt, hogy valahogyan megcsinálják egy Forzába meg fifába. Bár ennyi erővel a candy crushba is jöhetne. Ide is kellett, mint segglyuk köré a smink.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...