Epic Games Store - újabb ingyen játék a horizonton

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 11.
  • Akció
Link másolása
A tegnapi naptól kezdve már tölthető is az üzletből a What Remains of Edith Finch címre keresztelt zseniális sétaszimulátor, melyet a hónap végén a The Jackbox Party Pack fog váltani.

Nézzük tehát a pontos dátumokat! A pár napja még tölthető Super Meat Boyt január 10-től a What Remains of Edith Finch váltotta, mely egészen január 24-ig lesz elérhető. Távozása után még aznap a The Jackbox Party Pack fogja átvenni a helyét, melyet egészen február 7-ig lesz lehetőségünk könyvtárunkhoz hozzáadva teljesen ingyen beszerezni.

A The Jackbox Party Pack 2014-es megjelenéséhez mérten egyébként egészen jól tartja az árát, a Steamen jelenleg 22,99 eurót kérnek érte, ami egyébként túllicitálja a What Remains of Edith Finch 19,99 eurós akció nélküli árát is.

A népszerű és egyben humoros partijátékban egyébként a trailer tanúsága alapján nem egy, nem kettő, nem három, nem négy és még csak nem is hat, hanem egészen pontosan öt kisebb játékkal találkozhatunk, melyek közt rajzolós és kvízjátékok egyaránt akadnak. A csomag érdekessége, hogy némely játékban akár százan is részt vehetünk, illetve a szokásos billentyűzet-egér kombó helyett a telefonjainkkal vagy tabletjeinkkel ragadhatjuk magunkhoz az irányítást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...