Ez a játék lesz ingyenes az Epic Games Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 4.
  • Akció
Az Epic Games elárulta, melyik díjnyertes alkotást tölthetjük le hamarosan ingyen a stúdió digitális boltjából. Igazi gyöngyszemről van szó, a sétaszimulátorok koronázatlan királyáról, amely 2017-ben jelent meg.

Már most elárulta az üzemeltető, hogy melyik játék váltja a jelenleg ingyenes Super Meat Boyt az Epic Games Store-ban. Ahogy azt az Epic megígérte, minden hónapban két grátisz címmel gazdagodnak a felhasználók.

Január 10-től tehát a What Remains of Edith Finchet ránthatjuk le teljesen ingyen. A Giant Sparrow díjnyertes alkotása a művészi címek kedvelőinek fog bejönni igazán. A sztori szerint egy ősi átok kísérti a Finch-famíliát, mi az utolsó életben maradt családtagot, Edithet  irányítjuk. Ki kell derítenünk, hogy rokonaink miért és miként haltak meg. Nemcsak simán bejárjuk a kúriát, számos visszaemlékezős jelenetet élhetünk át, melyek során testet ölt a szomorú történet.

A játékot január 25-ig zsebelhetjük be.

11.
Juha
Igazatok van, én voltam p*cs, mondhatnám, hogy más írta/átírta a t9, de nem, ez az én f***ságom volt, bocsánatot kérek mindenkitől.
Kicsit rossz volt újra belekezdeni az évbe, és ezért minden apróbb hibába belekötöttem (sajnos otthon és munkahelyen is), vagy front vagy mittudomén, 2-3 napig hülyegyerek voltam, az első kommentemmel pedig a karácsonyra kapott konyaktól voltam olyan, hogy az első szembejövőnek beszólok. Hideg volt, nem jött szembe senki, otthon meg csak nem a gyerekre szólok rá, így kommentben kiadtam a szükségest, kész, szerintem így készülnek a trollok is, de én abbahagytam.
Még egyszer bocsánat, amúgy napi szinten olvasom az oldalt, és annyi szúrta a szemem, hogy amikor normális módon szólnak, hogy valami hiba van, akkor nagyon ritkán jön rá reakció a kommenteknél, hogy "Köszi, javítva", csak mert így úgy néz ki sokszor, hogy debil kommentelők olyanba kötöttek bele, ami le van írva a cikkben, pedig csak utólag lett javítva.
(Ok, debil kommentelők is vannak és lesznek is, ezek után én sem tudom jódarabig lemosni magamról ezt a jelzőt, de azért megpróbálom, és nem csinálok új nick-et 1 perc alatt, mert ha a modik szerint "mégbelefér" kategóriába tartozom, akkor ok. Régebben volt egy vitám Yanez-zel, hogy a modik hozzászólásai pártatlanok legyenek már, de ezen már országos szinten túlléptünk sajnos).
10.
NemecsekErno
Ez a GK tényleg elég lassú. A hir már december közepén megjelent, hogy az első két ingyenes játék ez lesz, a Subnautica mellett...

Gondolom a "What Remains of Edith Finch" majd valamikor márciusban kerül itt bejelentésre.
9.
Eddig nem érdekelt az Epic Store, de ez elég csalogató..
8.
hedzsooo
#1: Nekik viszont ez tudtommal nem főállás, csak a szabadidejükben tolják. Szóval elhiszem, hogy van hogy picit fáradtabban ülnek neki a cikkezésnek és besikerül 1-2 hiba...
6.
Batman
#1: Örülj neki, hogy vannak még akik jönnek és hoznak új cikkeket barátom, az ilyen arcok miatt ha én csinálnám a GK-t már régen töröltettem volna az egészet.
5.
Ultimate_
#4: nekem is az szúrt szemet először:D
4.
Yonkou
#1: Akkor pofán b*szhatnának már most. Áruld már el mi az az ökledék, mert, hogy a google sem ismeri az is biztos.
Idejössz ilyen hangnemben fikázni, miközben ugyan olyan trágya a kommented.
3.
Juha
Csak ha szó nélkül javítanák, ahogy szokták: "Mi az egyetlen életben maradt leszármazottat, Edith-et a sétaszimulátorban, akinek ki kell derítenie, hogy rokonai miért és miként haltak meg."
2.
Nekem csalódás volt ez a "játék". Szerintem ez egy vizuális novella, nem játék. Nem rossz, de sokkal többet vártam tőle.
1.
Juha
Kérlek nézzétek már át másolás után, engem biztos pofánb*sznának egy ilyen ökledék cikk után, pedig csak e-mailt írok a szomszéd irodába bammeg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...