Frissítve: Ennyit javul 21 év alatt a Resident Evil 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 11.
  • Videó
Link másolása
A mai naphoz képest pontosan két hét múlva fut be a Reident Evil 2-remake, így stílszerű megnézni, hogy pontosan mire számíthatunk a több mint 20 évvel korábban bemutatott eredeti verzióhoz képest.

Egy közel félórás érdekességgel próbáljuk enyhíteni mindazok szenvedését, akik már tényleg csak nehezen viselik el az utolsó órákat a Resident Evil 2-remake 1-Shot demójának megjelenéséig. A Cycu1 nevű youtubernek köszönhetően összehasonlító videón élvezhetjük a pár órán belül érkező demó és a majdnem 21 évvel korábbi eredeti verzió azonos pályáját.

Persze csak rajongói anyagról van szó, nem hivatalos tartalomról, ezért a játékmenet közel sincs tökéletes szinkronban a két alkotás közt, ám ettől függetlenül az egetverő különbségek kiemelésére így is tökéletes a videó.

A Resident Evil 2 remake-je a jelenlegi tervek szerint január 25-én rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Update! Időközben újabb sokatmondó, ám annál rövidebb reklámfilmek érkeztek a játékról. Íme:


27.
27.
DarkLord
Adja a feelinget ps4-en toltam végig a demo-t. Jó lesz ez nagyon. Szerintem mi oldschool fanok ugyanúgy élvezni fogjuk, ahogy az új játékosok is akik nem játszottak az eredetivel anno.
26.
26.
Darksiders84
Hűha gondba leszek de megpróbálom kibírni ezt a két hetet a demó nélkül is valahogy még szerencsére a Darksiders 3-mal elleszek addig ami kimondottan pozítiv csalódás a sok negatív írás ellenére nekem legalábbis.
25.
25.
Dízel
#23: Így van, ez az igazán para, alig van lőszered ezek meg jönnek. Csak fejre lőhetsz mer különben véged. Ajtót becsukódik, de betörheti a zombi. Meg tök jó hogy a késsel leszurt zombiból ki kell venni a kest, nekem mondjuk egyszer örökre eltünt :D Meg az ablakokat be lehet deszkazni.. igazi túlélő game, nagyon adja!
24.
24.
Marcus88
#22: PS1 2002 nyarán vettem a kisebbik változatot,Tomb Raider 2-vel.
Persze a 90 évek közepén ment a Nintendo is,de a fene se emlékszik már rá,milyenek voltak.
2000-től számítom a konzol pályafutásomat!
23.
23.
GAMEROD
Elég jó lett, és elég ijesztő fix kamera nélkül is. Ilyenek a jó horror játékok amikben minden egyes zombitól rettegni lehet, nem pedig tucatszámra lövöldözni.
22.
22.
Darksiders84
#19: Hú neked akkor volt nagy élményed belenyultál a tutiba egy pici időre főleg ha kimaradt a Ps vagy Nintendo meg N64. Akkoriban a játéktermék királya volt a Crazy Taxi és mikor ezt kiadták Dc-re el se hittem iszonyat volt de a Cod Veronika is szuper volt meg az Ecco Dolphin aztán annyiba hagyták a jó kis gépet.
21.
21.
cso88ex
#20: XD

Csak te menjél nyugodtan, nem úgy van az már, mint régen volt. :D
20.
20.
GAMEROD
Hol az a rohadt kés??? 10 perc elment de nem jutottam át az első ajtón...
19.
19.
Marcus88
Csatlakozom én is sárgakazetta és első konzol 2000 körül Dreamcast és Resident Evil Code Veronica.
De rég is volt már,öregszünk gyerekek.
18.
18.
GAMEROD
Na elkezdtem leszedni a demót, csak ne az legyen hogy mire rájövök mivel kell egyáltalán lőni már ki is nyírjanak. Emlékszek, az eredeti Resident Evil 2-nél is vagy hússzor kinyírtak az első öt percben, mert kapásból jöttek a zombik, én meg csak álltam mint katiban a f--$z meg huszasával nyomkodtam a gombokat mert még nem tudtam hogy két gombbal a célzás+akció kell lőni,
17.
17.
#16: No ez jól sikerült. De amúgy már van Steam-en a demó.
16.
16.
https://store.steampowered.com/app/961440/RESIDENT_EVIL_2__BIOHAZARD_RE2_1Shot_Demo/
15.
15.
cso88ex
#12: That's the spirit, boy! :D
14.
14.
Yanez
#11: Nálam is pont így kezdődött: kvarcjáték, sárgakazis. Utána handheld tetris, Atari... s a többi már történelem. :) Vagyis a sárgakazis az Atari után jött.
13.
13.
Matt8888
Ez tömény nosztalgia lesz ❤
12.
12.
azureknight0715
Még gyerekként 9-10 évesen játszottam vele, első resident játékom volt és mai napig emlékszek rá. Persze olyan 2017ben emulátorral megint végig toltam. A demo meg mint valami drog. Olyan nosztalgia tört rám, legszívesebben nyontam volna egész nap. Eddig a legjobb remake amivel találkoztam. Megérte megjelenésre szabit kivenni rá :D
11.
11.
Darksiders84
#6: Akkor kb egy idősek lehetünk vagy talán egy kicsit vénebb vagy. Én már nem emlékszem mikor kezdtem hány évesen ovi iskola eleje és mivel léptem be kvarcjáték sárgakazettás aztán nintendo stb. Amúgy biztos nem csak nekem de nagyon nagy cím volt ez a Resi akkor és amire emlékszem az a jellegzetes nem rövid ajtó nyitási töltés. Na vajon ezt megtartották?
10.
10.
cso88ex
Letelt a 30 perc... Nem sikerült a végére érnem, valószínűleg azért, mert túl sokat szöszöltem. Az egész úgy ahogy van egyszerűen zseniális! Tökéletesre csiszolt irányítás, iszonyatosan durva hangulat, szavakba nem önthető érzés volt tolni. Úristen, most akarom! Rohadt régóta várok erre már.

XX-en toltam, tökéletesen megy a program.

GAMEROD: Steamen én sem látom még. Csak PS és X. A hivatalos honlap is az X Store-ra irányít a letöltéshez.
9.
9.
#8: Steam-en 19 órakor lesz elérhető (azt hiszem).
8.
8.
GAMEROD
Demót honnan lehet leszedni? Már 11-e van nem? Sosem értettem hogy miért egy napra rá jönnek ki ilyesmik a meghirdetettnél.
7.
7.
cso88ex
Most jött le a demo, mindjárt indítom. 30 perce kikapcsolom a világot. A Deluxe már elő van rendelve. :D
6.
6.
Yanez
#5: Én már akkor 8-9 éve toltam a videójátékokat! Hihetetlen!
2.
2.
DarkLord
Lehet szidni őket, hogy lehúzás meg semmi új ötlet és csak a feltuningolás meg etc. , de az első 3 rész baromi jó a sorozatban és a Zero, tehát ezeknek, azért lehet örülni, mikor ilyen szinten feltuningolják ezeket a játékokat jövőre meg tuti jön akkor már a 3. rész is :)
1.
1.
Dízel
PC demo linket, ha megjelenik nyugodtan lehet ide posztolni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...