Frissítve: Európába tart a Dark Souls Trilogy?

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 12.
  • Pletyka
Amikor hivatalosan is bejelentette a Bandai Namco a népszerű franchise három epizódjából álló gyűjteményét, azkizárólag Japánban lett elérhető. Később azonban felbukkant az amerikai és ázsiai verzió is, melyet most az európai követhet.

Az októberi megjelenés során a kiadó még egyértelműen azt állította, hogy Európa kimarad a mókából, ám úgy tűnik, hogy meggondolhatták magukat; ugyan eddig a Bandai Namco még nem erősített meg semmit, de először a német, majd valamivel később a spanyol Amazon weboldalán is feltűnt a Dark Souls Trilogy, méghozzá nem is olyan távoli, március 1-es megjelenési dátummal. Igaz, a termékeket azóta törölték az áruházakból.

A gyűjtemény egyébként magába foglalja a Dark Souls Remastered, a Dark Souls II: Scholar of the First Sin és a Dark Souls II: The Fire Fades Editiont, vagyis mind a három Dark Souls-epizódot az összes DLC-vel együtt. A csomag még a forgalmazó országokban is kizárólag PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el.

Update! A Bandai Namco hivatalosan is megerősítette a híreket.

6.
Nyarlako
Már elö lehet rendelni idehaza is, akinek kell annak szerintem érdemes mert ki tudja mennyi lesz belöle.
5.
Nyarlako
Erre rákészülve végre platináztam a Demon’s soulst. Ezt meg majd a PS4en, nem nehéz a Dark souls trilógiát, csak az 1ben kell sokat farmolni füleket a nem működő Darkmoon covenant miatt, meg a Knights honorhoz. De aki itt kitalálta a Pure Moon, Darkmoon és a megveszekedett Pure bladestone-t na az igazi troll volt.
4.
Fata Morgana
#2: Úgy néz ki hogy külön lesznek.

https://www.amazon.com/Dark-Souls-Trilogy-Xbox-One/dp/B07FDTDRPH?th=1
3.
Fata Morgana
Nagyon örülnék, ha nem csak "pletyka" lenne a hír, mert szeretném a gyűjteményembe tudni, ezt a pakkot.
2.
NECROSMOKE
Vajon kulon lemezen lesznek? Vagy egybe lesz pakolva az osszes?
1.
Nyarlako
Ide vele de azonnal PS4re mert gyönyörű kiadás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...