Különálló sorozatot kap Lady Sif?

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A Discussing Film értesülései szerint a Thor-sorozat egyik közismert karaktere, Lady Sif is önálló sorozatot kap a Disney hamarosan elrajtoló streaming szolgáltatásán. A harcos asgardi amazont természetesen Jaimie Alexander alakítaná.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Disney+ streaming szolgáltatáson két Thor-mellékszálat is kapnak a rajongók, a korábban már beharangozott Loki-sorozat mellett ugyanis egy másik népszerű karakter, Lady Sif is önálló szériát kaphat. Ami egyelőre biztosnak tűnik, hogy a sorozat producere Kevin Feige lesz, a főhősnőt pedig ugyanaz a Jaimie Alexander alakítja majd, aki az első két Thor-filmben is az asgardi harcosnő páncéljába bújt. Minden más egyelőre kérdőjeles, így az is, hogy a történet, amit elmesélnek, az a Thor: Ragnarök előtt vagy után játszódik-e.

A Disney+ indulásával a Marvel alaposan megnyomja majd tévés jelenlétét is, így hiába jelentette be a Netflix, hogy több közös projektjük is a kukában landolt, szinte biztos, hogy nem maradunk Marvel-sorozat nélkül. A már említett Loki-széria mellett ugyanis készül egy Vízió -Skarlát Boszorkány, valamint egy Sólyom-Tél katonája mellékág, de arról is lehetett már hallani, hogy Nick Fury, illetve Mordály és Groot is kap egy-egy tévés kitérőt.

3.
3.
#2: Szerintem itt a Thor filmekre gondolnak, nem tv sorozatra.
2.
2.
manderel
Oh, szóval van Thor sorozat.
1.
1.
Chrysh
Gondolom ő biztosan egy érdekes karakter volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...