Három évad után elkaszálták a Daredevil-sorozatot

  • Írta: szlav
  • 2018. november 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Idén októberben futott le a Daredevil harmadik évada, a Netflix azonban tegnap bejelentette: nem folytatják Matt Murdock sorozatát. Nem ez az első Marval-széria, amit elkaszál a videóstreameléssel foglalkozó vállalat.

Eddig összesen három évadot élt meg a Netflixen futó Daredevil, most azonban kiderült, hogy a rajongók hiába várnak egy negyedikre. A Luke Cage és az Iron Fist után most a Fenegyerek is guillotine alá került, ezzel tehát jócskán megcsappant a Marvel-sorozatok jelenléte a streamingszolgáltatás könyvtárában.

A nagyobb összképet tekintve nem meglepő lépés ez, hiszen valószínű, hogy a Marvel, mint Disney-tulajdon, elsősorban a jövőre debütáló saját videóstreaming-szolgáltatásukra koncentrálná a szuperhősös sorozatokat is. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Disney+ berkein belül innen folytatódhat majd a sorozat, de maga az IP így hazai pályán maradhat majd.

A bejelentés után egyébként csupán két Marvel-cím maradt a Netflixnél. Idén áprilisban berendelték a Jessica Jones harmadik évadát, a The Punisher második évadára pedig tavaly december óta várunk.

8.
8.
kopic
#7: A PC-t kihagytad...
7.
7.
Brenor
Erről is csak a kapitalizmus tehet és a profit éhség.
6.
6.
blountex
Ott van még a Marvel Agents of SHIELD is. Azt is folytatják 2019 nyár folyamán.
4.
4.
silkgoat
Meg ugye készül a Disney streaming szolgáltatása így nem biztos, hogy a sok pereskedést akarja a nyakába a Netflix. Márpedig a Disney az uj...errr...akármi ami már régen borzolja a kedélyeket azzal, hogy nyíltan világuralomra tör miközben szart szarra halmoz (lásd SW). :D
Egyszerűbb lelőni a Marvel cuccokat.
3.
3.
suresz
Nem baj!
Sok szempontból igazán különlegeset alkottak ezzel a készítők, de sok sebből vérzett is már a széria. Szép volt, jó volt, elég volt.
1.
1.
bitbandita
Ó bammeg, ne már... JessicaJ. maradhat, és pont a Daredevilt lövik le, amikor az volt a legjobb? Az Iron Fistet megértem, az nagyon gyenge volt, és a Luke Cage se volt valami erős, Jessicának meg az első évada volt jó. A Daredevil viszont működött, kár érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...