Tavaly a Fortnite volt a legnépszerűbb cím Switchen

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 14.
  • Toplista
Link másolása
A Nintendo elárulta, melyek voltak a leggyakrabban játszott játékok 2018-ban a hibridkonzolon. A lista élén az Epic Games battle royale-játéka, a Fortnite áll, de az top 5 többi résztvevője egytől-egyig exkluzív cím.

Bitang jó éven van túl a Nintendo Switch, ráadásul a játékipar aktuális trendje, a battle royale ezen a platformon is hódít. Nem véletlen, hogy a free-to-play Fortnite lett a legnépszerűbb játék a konzolon, annak ellenére, hogy 2018 közepén jelent meg a gépre, így csak hat hónapos karriert tudhat magáénak.

Októberi hír, miszerint a Switch-felhasználók fele telepítette az Epic Games játékát a gépre, ekkor a konzol 22 millió eladott egységnél járt.

A legtöbbet játszott címek listáját a first-party címek folytatják, a dobogóra felért a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Super Mario Odyssey is.

Lássuk a sorrendet!

  1. Fortnite
  2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  3. Super Mario Odyssey
  4. Splatoon 2
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. FIFA 19
  7. Minecraft
  8. Pokemon: Let’s Go, Pikachu!
  9. Pokemon: Let’s Go, Eevee!
  10. Xenoblade Chronicles 2
  11. The Elder Scrolls V: Skyrim
  12. Rocket League
  13. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
  14. Pokemon Quest
  15. Stardew Valley
  16. Dragon Ball Xenoverse 2
  17. Octopath Traveler
  18. Super Smash Bros. Ultimate
  19. Paladins
  20. Super Mario Party
  21. Mario Tennis Aces
12.
12.
Ooorky
Kömény vagy, mint a kád széle.
11.
11.
frankdelgado
#10: Te megnyugodhatsz. A kislányokat nem bántja.
10.
10.
Ooorky
Megjött a helyi keményarc és az utca túloldaláról jól beszólt, majd elfutott.
9.
9.
frankdelgado
Nem csodálkozom, h népszerű. Ilyen rabbit, meg mario, meg kincskeresős mangatörpék között... Persze nem szólom le, a gyerekek biztos szeretik. Én is gondolkodtam szviccsen, de az árábol inkább vettem 2 tabletet, arra ingyen töltögetik le a pulyák az ilyen hülyeségeket...
8.
8.
M8 Klón
Hm talán azért lehet mert ingyen van és ráadásul cross platform is valamint nem kell hozzá túl sok skill hogy esetleg megnyerd csak jól kell rejtőzni. XD :D
De néha én is tolok 1 gamét vele mivel gyorsan lezavarható és utána lehet csinálni a tennivalókat
7.
7.
Batman
#6: Ja, ezt most nem is neked céloztam, hanem úgy mindenkinek, mert sokat olvasom ezt, ami szerintem nem feltételen igaz.
6.
6.
PapaYeti
#5: Nem sztereotípia ezt most Te látod bele. Én azt írtam, ha tizen éves lennék akkor nagyobb eséjel tetszene mert akkortájt érdekeltek az ilyesmik. Zelda és Super Marió meg most, érdekel, de lehet hogy valakinél ez pontt fordítva van és a márió kötötte le tizen évesen. Igazábol ha jól mulatsz közben nem mindegy ? :)

Az viszont tény, hogy mikor játszottam vele és nézegettem youtube videókat egyszer sem találkoztam karcosabb hangú játékossal. Sőtt amint meghalloták a hangomat kétszer úgy is reagáltak rá hogy LOL kinek az apja jött fel játszani ??? :) Ellentétben LOTR vagy WOW al ahol gyakran belefutottam "idősebbekbe".
Tehát valószínűnek tartom, hogy tulnyomó részt nem a vének játéka a Fortnite, de ez miért vonna le bármit az értékéből?




5.
5.
Batman
De amúgy mi ez a sztereotípia, hogy a Fortnite a tizenéveseknek készül? Ez megint olyan butaság, mint ahogy a Nintendo összes játéka 6 éveseknek szól.
4.
4.
PapaYeti
#2: +1

Én 2 órát adttam neki és úgy töröltem mint ha fegyvert szorítottak volna a fejemhez... DE! megértem azokat akik szeretik csak nagyon nagyon nem az én világom. Talán ha tizenéves lennék ismét.De annyi más játék mellett még csak listán sincs.
3.
3.
Batman
És nem véletlenül! Rohadt jó multiplayer élmény!
2.
2.
Ooorky
Fortnite-ot én is feltelepítettem mikor megvettem a gépet, hogy kipróbáljam milyen sebességgel tölt (neten sokan sírtak, hogy sz*r a wifi rajta), elindítás nélkül töröltem.

Nálam a legnagyobb meglepetés a Mario + Rabbids volt, nem vártam ilyen jó játékot az Ubitól, legjobb x-com játék amivel valaha játszottam.

Legnagyobb csalódás pedig a Mario Tennis, el is cseréltem másik játékra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...