Resident Evil 2 - képeken Hunk és Tofu

  • Írta: szlav
  • 2019. január 15.
  • Képek
Link másolása
Mindenki kedveli Leont és Claire-t, de az igazi Resident Evil-rajongók megegyezhetnek abban, hogy Tofu a széria valódi hőse. Az extra karakterek a felújított változatból sem maradnak ki.

A Resident Evil 2 remake-je sem marad bónuszkarakterek nélkül. Az eredeti Resident Evil 2 során megismert kommandós, Hunk ismét visszatér... de mindez kit érdekel, ha mellette ott van Tofu is!? A különleges kiképzésű elit ügynökkel valószínűleg egy különleges játékmód feloldható karaktereként találkozhatunk majd. Meg Hunkkal is.


A felújított Resident Evil 2 január 25-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

23.
23.
#2: re3 mercenaries, azt is kitoltam mindent maxra, rakéta és végtelen lőszer mindenhez :)
amúgy tényleg csak annyi volt a trükkje, hogy megjegyezni merre vannak az ellenfelek.
18.
18.
FreeKatana
#17: Szerintem olvasd el megint, meg azt is, amire válaszoltam.
17.
17.
Marcus88
#9: Még szerencse,hogy nem a te kezeidben van a döntés.
Bár jönne az össze többi része is feljavítva,aztán aki akarja megveszi aki meg nem az nem!
A GOW pedig egy mestermű lett,bár minden évben jönne ki ilyen minőségi játék!
Ja vagdalkozni kell,mit vártál,hogy pónikat kergetnek benne?Mert ez egy ilyen játék,és teljesen átírták az egészet a nézetet a helyszínt és kaptunk egy társat is.Szinte semmi nem maradt a régi részekből,csak Kratos és a fegyvere.
16.
16.
godach
#2: Igen, azt vágom nagyjából. A 3.at volt hogy hétszer játszottam végig, volt hogy mentés és halál nélkül kevesebb mint három óra alatt, de valamit ott is benézhettem, mert ott sem sikerült előhozni semmit sem.
Mondjuk én élveztem, hisz az első RE játékom volt és mai napig a legnagyobb kedvenc.
STAAAAARSSSS
15.
15.
#13: Ezt én is így látom. A rendőrségre végső soron egy tárgyért megyünk be a 3-ban. Talán első végigjátszásra ha volt fél óra és szerintem poén volt, vagyis jó volt egyet befutni.
13.
13.
FreeKatana
#10: De mitől lenne ugyanaz? Mert 10 percre beszaladsz a rendőrségre? Ez lehet, hogy fele helyszín a kettőben, de nem a 3-ban. Oké a villamoshoz menet még látod a háttérben azt a tankert, ami felrobban a második részben. Én kérek elnézést. Akkor mondok egy számodra megfelelőbb példát: Silent Hill 1-2. Itt is ugyanaz a helyszín. Vagy most azzal jönnél, hogy de hát teljesen máshogy néz ki, meg ilyenek? A 3-ban sokan már azon is panaszkodtak, hogy miért úgy néz ki a rendőrség ahogy. Hiszen némelyik ajtót bedeszkázva találtuk, pedig a kettőben nem így volt. De nem is lehetett volna más ezt a megszabást eltekintve, hiszen egy időben játszódtak, még egy generáción belül is jött ki a kettő. Az egész belvárosból, egyedül a rendőrség szerepel mindkettőben, aztán ott az óratorony, meg a gyár, aminek köze sincs hozzá. Szóval a személyeskedő válaszod ellenére továbbra sem látom be miért lenne ugyanaz a kettő. És miért lenne ok a remake kihagyására.
12.
12.
guba800
A régiben kitoltam hunk meg tofu küldetèsèt is,brutál nehèz volt,de meg lehet csinálni.csak be kellett tanulni hogy hol milyen ellenfelek vannak.előhozni sem volt könnyű ha jól emlèkszem akkor sprayt sem lehetett használni.kíváncsi leszek hogy most milyen durva lessz.
11.
11.
GAMEROD
#8: Mondjuk az még lehet.
10.
10.
GAMEROD
#9: Istenem de nehéz felfogású emberek vannak itten. Azért majdnem ugyanaz, mert a fele helyszín ugyanaz mint a 2-ben.
9.
9.
FreeKatana
#7: A 2 majdnem ugyanaz, mint az 1, csak villa helyett rendőrségen játszódik. Nem is értem minek remakelik, hiszen az elsővel már megtették, sőt azt azóta még jelenlegi gépekre is portolták.
Az új GOW létjogosultságát se nagyon értem. Itt az újban is vagdalkozni kellett, mint az összes eddigi részben, csak pluszban egy másik mitológiát hoztak be.
A Final Fantasy után se kellett volna második részt gyártaniuk, hiszen egy kaptafa rpg elemek voltak mindegyikben, mint az életerő pontok például.
8.
8.
Mortis
#7: Èpp ezèrt. Könnyű pènz, minimális munkával S vennèk újra az emberek 60 dodóèrt.
7.
7.
GAMEROD
Nem hiszem hogy a 3-at is megcsinálják, mert majdnem ugyanaz mint a 2, csak többet lehetett a városban mászkálni, meg volt benne egy kórház, és óratorony pluszban szinte dlc-ben is meg lehetne csinálni.
6.
6.
#3: Én nagyon remélem. Ennek is örülök, de az már csúcs lenne. Mondjuk Mr. X itt is fog azért pörgetni, ha beesik alapból, de azért a Nemesis egészen más volt. Na ott lehetett fosni, volt pusztulás-borulás :) Jó lenne, jó lenne...
5.
5.
#4: Ahogy elvitted odáig, megtudod :) Ha annyira tetszik a játék, hogy így elvagy vele és hatszor, de nagyon jól végig futod, tudsz majd eléggé profin játszani. És akkor tessék barátom: egy rendőrsapkás, késsel hadonászó, ember méretű tofu. Két zöld virág, egy kék, meg egy kés -> A csatornák legaljáról végig a rendőrségen a lezuhant helikopterhez. Fullon van az egész zombival és van mellé minden, ami a játékban van, Mr. X-el együtt. És egy beteg poén a vége, ha sikerül. De nem mondom el.

Annak idején ezt nagyon sokan akarták, pedig akkoriban nem volt még achievement érte. Csak jó játék, amivel többször játszottál. Abba meg szerintem szuper volt egy ilyen lehetőség. És jó, hogy az eredeti ruhákat, meg ezeket a minijátékokat totál ingyen adják hozzá ma is.
4.
4.
RangerFox
Miért akar valaki egy rendőrsapkás, késsel hadonászó emberméretű tofu lenni?
3.
3.
FreeKatana
#2: Ó, RE3. Nekem is a kedvenc részem. Kíváncsi vagyok, hogy készül-e abból is remake, ha sikeres lesz a 2.
2.
2.
#1: Hát ezeket úgy lehetett előhozni, hogy kvázi marha gyorsan és faszán kellett megfutni a játékot. Kevés spré meg virág, gyors összidő, stb. Utána értékelt téged A, B satöbbire a játék, ez gondolom megvan...

Szóval előhozod a negyedik túlélőt, Hunk-ot, úgy, hogy mind a kettő figurával futsz egy A értékelést. Ha ez megvan, akkor kvázi japán leszel és lefutod a Leon A/Claire B vagy Claire A/Leon B-t háromszor de A ra (hatszor futsz A-t) és megkapod.

Jópofa különben, én az umbrellás fickót kihoztam a dologból mind gépen, mint PS1-en. Arról szólnak csupán, hogy nehéz helyen és kevés cuccal kell átmenni. De ez még az achievement kuki előtt volt. Ezért már lehetett küzdeni. A Tofu Survivor a legnehezebb küldetése a Resi játékoknak a mai napig.

Egyébként, csak megjegyzés (ami nyilván senkit sem érdekel), de szerintem a Resi 3, mint számomra legjobb Resi után nyitható Mercenaries- Operation Mad Jackal keresztbe veri Hunk-ot és Tofu-t is.
1.
1.
godach
Ellenben az első résszel, én nagyon sokszor végigjátszottsm a 3. és ezt s részt is. Leon A-B Claire A-B és oda vissza. Mégsem sikerült előhoznom, sosem ezeket a karaktereket. Izgalmas tehát most ismét ez a lehetőség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...