Magyar felirattal érkezik a Days Gone

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Háromrészes videósorozatot indított a Sony, amely a Days Gone emlékezetes helyszíneit mutatja be - az első részben a sűrű és veszélyes vadonról hull le a lepel. Ezenkívül lehullt a lepel a gyűjtői és a különleges kiadásokról is.

A Sony hazai képviselete bejelentette, hogy a korábbi exkluzívokhoz hasonlóan a Days Gone is magyar felirattal kerül a boltokba április végén. A posztapokaliptikus anyag hőse Deacon St. John, aki szerettei elvesztése után próbál új értelmet adni életének, ezért elindul felfedezni  Oregon állam természeti kincsekkel és veszélyekkel teli világát.

A Farewell Wildernessbe egy elhagyatott autópálya vezet, a sűrű fenyvesekkel teli erdőben hemzsegnek a farkasok, és találunk láva által kivájt barlangokat is, ahol freakerekkel (a zombik helyi verzióival) futhatunk össze. A Days Gone világán a táj arculata drámaian változik utazásunk során. Oregon állam már csak ilyen. Ahol egykoron virágozott a fakitermelés és a bányászat, ott most halálos veszélyek fenyegetnek.

Ha előrendeled a játékot, garantáltan megkapod a Drifter íjpuskát, valamint motorunkat is feltuningolhatjuk pár aprósággal - nitróval és nagyobb üzemanyagtartállyal például. De nézzük meg inkább egy videóban:

Ha nem elégszel meg az alapkiadással, választhatod a Special Editiont is, amely fémdobozban érkezik, benne lesznek a betétzenék korongon, és kapunk egy 48 oldalas mini művészeti albumot a Dark Horse Comicstól.

A legdurvább kiadás a Collector's Edition, melyben minden benne lesz, ami a Special Editionben is, de pluszban egy szobornak, egy adag felvarrónak, hat kitűzőnek és négy matricának örülhetünk. Nem is beszélve az ingame skinekről.

A Days Gone április 26-án fut be PS4-re.

33.
33.
godach
#30: Oh értem, akkor abban is igazad van :D
32.
32.
Max3000
#31: "szokássá válhat

helyett függőség
31.
31.
Max3000
#30: Egyetértek.Régen nálam is ment ez a hóbort.Azt hiszem ez is egy kisebb szokássá válhat.Mindig hely hiánnyal küszködtem,persze felét sem telepítettem a letöltött játékok közül.Vagy csak megnéztem, hogy fut maximális beállítások mellett.Maga az érzés,hogy ott van minden terítéken,de utána csak rájön az ember,hogy akkor sem fog, csak azzal játszani,amivel igazán szeretne.
30.
30.
delphijos
#29: "de szerintem abban, hogy nem játszik annyi játékkal, nincs."

Egész konkrétan arra gondoltam hogy az ember minden "szart" letölt, és elindítja, ennyi játékot azért nem próbál ki az ember ha veszi őket.
29.
29.
godach
#23: Valóban, többet foglalkozik az ember egy játékkal, ha fizet érte. Teljes mértékben igazad van, de szerintem abban, hogy nem játszik annyi játékkal, nincs. Humble Mounthly, Origin/EA Access, Gamepass, Gold/PS Plus stb. Régebben seedszerverért fizettem annyit, amennyit most azért, hogy úgy televágjanak játékkal, hogy ha van szabadidőm és ránézek a könyvtárakra, akkor a sírás jöjjön rám :D
28.
28.
godach
#24: Szerintem ennél a játéknál, badarság a Sony Exkluzivitásra fogni azt, hogy érdekli az embereket. Én sem látok benne semmi egyedit, viszont egy csomó jó és bevált receptet látok összegyúrva, ami igencsak tetszetős. Persze, látszanak az ötletek innen-onnan lopva, mint ahogy gondolom a karakter sem véletlen hasonló a TWD-ből ismert Daryl-re, no de ha a végeredmény jó lesz, akkor kit érdekel? :D
27.
27.
godach
#21: Nálunk és az ismeretségi körünkben is ilyen a helyzet. Sőt, ma már azt nem tudom elképzelni, hogy játékot torrentezzek, hisz így is tele vagyunk.
25.
25.
delphijos
#24: Mondjuk a zombitémától nekem már önmagában is csömöröm van. Csodálom hogy a Fifa-ban nincs zombi mód....
24.
24.
ADMlN
Tudom, hogy Sony ex-ről csak jót, vagy semmit, de ez a játék nekem abszolút középszernek tűnik. Nem látok semmi kiemelkedőt, ez csak egy újabb zombilövölde, egy kis manapság divatos openworld-del nyakon öntve. Mindez a förtelmes Bubsy 3D alkotóitól. Ha az elején nem írnák ki a címét, meg a végén nem lenne ott az “Only for Playstation”, én simán azt hinném, hogy ez egy új Far Cry.
23.
23.
delphijos
#21: Egyébként az a tapasztalatom, hogy jobban is "becsüli" az ember a játékot ha pénzt ad érte. Persze, jobban is válogat, és valószínűleg valóban nem is játszik annyi játékkal, de mégsem játszik kevesebbet....
16.
16.
simon 555
#14: Nem tudom, én már annyira megszoktam az angol feliratot, hogy ha van is magyar felirat, nem szokom magyarul játszani. Sokkal jobban elvonja a figyelmem. Könnyebnek érzem úgy megérteni a dolgokat, hogy angolul beszélnek és közben olvasom az angol feliratot, mert nem baj ha valamit nem tudok elolvasni a játék hevében mert hallom is. Magyar felirattal meg átvált az agyam full magyarra és nem tudok figyelni arra amit mondanak.
15.
15.
Fata Morgana
Nagyon várom a játékot, szerintem jó kis móka lesz.
12.
12.
zozo76hun
Ha nem lesz nagyon szar a jatek (csak nem...), mar a MAGYAR felirat miatt is illik megvenni. Eddig szinte minden jatekot megvettem ami magyaritast kapott.
11.
11.
NathanDrake
A Collectorst itthon is elő lehet majd rendelni? mert sajnos egyik konzolos üzletben se látom.
10.
10.
Marcus88
Kíváncsi leszek,hogy az elmúlt hónapokban és az előttünk lévőkben még mennyit csiszoltak / csiszolnak a grafikán.
Nem tudom miért,de én nem voltam elájulva az eddigi gameplayektől,valahogy egy sony extől többet várnék.
9.
9.
RangerFox
A special editionre ment is a pre order <3
8.
8.
Marcus88
Nagyon jó hír,köszönjük Sony bácsinak,hogy ismét gondolt ránk.
Reméljük jó játékot dobnak össze a Bend stúdiónál és megleszünk vele elégedve!

2.Az elmúlt években megszokhattuk,hogy ha kidobnak egy ex játékot,akkor az maradandót alkot és ott van az év legjobbjai között!
Talán most is így lesz.
7.
7.
GemForge
Szuper a Sonytól, hogy számításba vesz minket a feliratoknál. Ezek szerint elégedettek az eddigi honosított játékok eladásaival.
1.
1.
Duken
Rohadtul várom jár! Ez a játék sokkal jobb lesz mint vártuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...