Ezt kell tudnod az Anthemről

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 17.
  • Videó
Link másolása
Noha eddig is el voltunk látva kedvcsinálókkal, a BioWare egy új videósorozatot indított, amely az Anthem játékmenetét mutatja be. Az első rész egyfajta összefoglalás: szó lesz a sztoriról, a fejlődésről és a testreszabhatóságról.

A BioWare nagyot szeretne gurítani az Anthemmel, hiszen a csapat jövőbeli projektjei múlnak a fogadtatásán. A srácok mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vásárló már az első perctől kezdve tisztában legyen azzal, hogy mit kap a pénzéért. Az újonnan indult videósorozat a játékmenet különböző aspektusait veszi számba.

Az első rész a sztoriról, a fejlődési rendszerről és a Javelinünk testreszabhatóságáról szól - magyarán mindarról, amit már eddig is tudtunk az elmúlt hónapok anyagaiból.

A gépigény mellett a kötetlen felfedezésbe is belenézhetsz, de itt van egy friss gameplay, amely a föld alá visz. A premier egy hónap múlva, február 22-én esedékes PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

46.
46.
hedzsooo
"A BioWare nagyot szeretne gurítani az Anthemmel, hiszen a csapat jövőbeli projektjei múlnak a fogadtatásán." Akkor még azt is kívánom nekik, hogy ordas nagy bukta legyen, mert a jövőben már tényleg nem ilyen xarokat kellene készíteniük, ideje lenne felébredni nekik...:)
45.
45.
hedzsooo
#2: Dittó: utoljára azt hiszem az EVOLVE-nál láttem ilyen hype-ot, azt hiszem h a bukta is hasonló lesz majd
30.
30.
Stranger
Ez is csak E3-on volt next-gen játék, nem sok lett ebből:
https://www.youtube.com/watch?v=EL5GSfs9fi4

Így kb. egy Warframe klón, semmi több. Ha nem hazudnának az elején, nem lenne csalódás és nem lenne annyi negatív komment.
18.
18.
Fata Morgana
#16: Nem arra kellene ugrani hogy ki vagy kik milyen véleményt írnak, egy gamer oldalon ahová azért kerülnek fel, cikkek, újdonságok, játékok, hogy ezekről elmondják az emberek a véleményüket (mármint a normális játékosok).
Járrnak "sérültek" is akiket az éltet hogy mások megjegyzéseit véleményeit figyelik és kritizálják főleg ha nem egyezik az övékével na ehhez kell a "szegénységi bizonyítvány".
14.
14.
simon 555
12.
12.
Macifasz
#11: GOTY EZ?! Haha, jó vicc. :-D TOP 5-be se fog beférni, nemhogy az első helyre. :-D Persze ha ironizálsz, akkor nem szóltam, sőt. Kapsz egy tapsor érte. :-)
11.
11.
Fata Morgana
Ez egyre jobbnak tűnik, ahogy kiderülnek a részletek, várós nagyon a játék GOTY lesz valószínűleg.
9.
9.
Madafaka Yeah
Hm...Nincs ezzel gond emberek. Tény hogy nem egy “spanyol viasz” de attól még érdekes.
7.
7.
GAMEROD
Akartak valami "divatosat" csinálni, gondolták mennyire menő ez a hármas felállás a képernyőn. Az majd kiderül kinek mennyire jön be, de az az egy biztos hogy főleg a korai Mass Effect-ek után a szép grafika ellenére is egy ilyen játéktermi stílussal előrukkolni elég bosszantó. Mert ilyesmit egy Plaza modernebb játéktermébe tudok inkább elképzelni, mint otthonra.
6.
6.
Kolompár Tarzan
#3: Pedig jobb, ha eladod a Bioware reszvenyeidet, ha nem akarsz rengeteget bukni. Mert az lesz. Mega-bukta.
5.
5.
Yonkou
GK hater community:
"Hmm, nekem ez nem tetszik because reasons, szóval biztos bukás lesz."
A logika :D
4.
4.
Kraudo
Imádom a scifit. Főleg a robotos /mech-es témákat, de ebben van valami amiért nem jön be, és nem tudom megmondani, hogy mi az. Beszélgettem erről egy spanommal, vele is ez a helyzet.. :/ ettől függetlenül drukkolok, hogy ne bukjon..
2.
2.
shatterhand
Szokásos: nem bírom megszokni. Fél perc és elkapcsolom. Sajnálom a biowaret, de ez sztem bukta lesz
1.
1.
gorbesz
Sok dungeont, normalis matchmakinggel. Keves ismetlodo heti questet. Tehat mindent jobban mint a destiny...jo leulni a destiny ele, de a repetativsaga gaz. A forsaken minden pillanata epic volt amig a sztori missionok ki nem fogytak. Raid/nightfall miert csak az orakig varakozo guided game van? Engedjek csak hogy szivjon a nep pug-al :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...