Anthem - így tér el a demó a teljes változattól

  • Írta: szlav
  • 2019. január 20.
  • Hír
Link másolása
Jövő hétvégén az előrendelők, egy hétre rá pedig mindenki más is kipróbálhatja az Anthem demóváltozatát. Lesz azonban pár kulcsfontosságú eltérés a végleges játékhoz képest, amiről érdemes tudnunk.

Hamarosan mindenki ráteheti a mancsát az Anthem próbaverziójára, a BioWare akció-szerepjátéka azonban egy kicsit más lesz majd a megjelenéskor. A projekt Twitteren igen aktív producere, Mark Darrah el is árulta, hogy mire érdemes majd odafigyelni ebből a szempontból.

A demó nem a játék elején, hanem valahol félúton indít el minket. Így nem választhatunk magunknak saját pilótát, s mellőznünk kell a tutorial-szekciót is. A játékbéli balansz jócskán eltér majd a végleges változattól, csakúgy mint az in-game ekonómia. Utóbbi ugyebár igen fontos egy online játéknál, pláne ha akció-RPG-ről van szó.

A bemutató során egy történetívbe kóstolhatunk majd bele, az ehhez tartozó küldetések, strongholdok és a kinti világ egyensúlya pedig szintén más lesz majd a megjelenéskor. A PC-s irányítás egy kicsit kidolgozottabb lesz a későbbiekben (a változtatások sajnos nem kerültek bele ebbe a buildbe), valamint egy-két dolog neve is eltér majd a végleges produktumban. Ha pedig összefutunk néhány buggal, akkor ne ijedjünk meg egyből - a csapatnak még lesz hat hete a csiszolgatásra.

Az Anthem február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Az említett demó menetéről és egyéb információkról ide kattintva tájékozódhattok.

14.
14.
Aanash
#10: Pár napja a kollégámmal beszélgettünk arról a játékról és eszembe jutott jópár cím amit ki akartam próbálni akkoriban de kimaradtak. Lehet kellene egy ps3, gondolom már nem vészes az áruk.
13.
13.
GAMEROD
Szerintem 2-3 hónap alatt lecseng, és a listákon se nagyon fog szerepelni, vagy nagyon a végén. Egyszerűen gyenge egy örökzöld címnek.
12.
12.
Alien Colonial Marines-ról egyre többször olvasom, hogy nagyon sok embernek tetszett. De azt a játékot annyira utálta minden és mindenki, hogy én nem próbáltam ki.
11.
11.
Ooorky
#10: Coop-ban kifejezetten jó volt, ha nincs a hate train körülötte akkor már ~20€ környékén megvettük volna haverral, így vártunk míg 10 alá ment :-)
10.
10.
Juha
Valami ilyesmi főcím kellett volna anno az Aliens:CM-nek is, nem? :-)
Egyébként az nekem leárazva bejött. Ez nem fog. Nem tudok játékidőt tervezni gyerek miatt, így a multi nem játszik komolyabban, ennyi. Majd talán 2-3 év múlva...
9.
9.
FATE
#1: Téged nyilvánvalóan nem érdekel, engem speciel igen.
Megértem azokat is, akiknek instant hate, mert EA, de hát ez ilyen. Én a fortnite battle royale-tól kapok herótot. Grindolással sosem volt gondom, gameplay legyen patent, élvezetes és már megérte nekem.
8.
8.
crytek
#3: Minden promo amiben akár csak a cím van megemlítve.

Razielhu: Sajnos mindig van pár millió ember akik sikerre viszik a foshalmazokat :( Nem véletlen lett azzá ami a játékiparnak nevezhető valami
7.
7.
Derivel
#4: Egyetlen trailer volt a napokban, továbbá kb. 2-3 hetente van egy stream a fejlesztőkkel, és ennyi. Az már nem a készítők hibája, ha a magyar oldalak minden kis youtuber videójáról ír egy cikket.
6.
6.
godach
#1: Nem szeretnék senkit megbántani, de az hogy ezek vannak az emberek arcába tolva, kifejezetten a magyar "sajtó" ingerszegénysége miatt van. Meg lehet nézni a mainstream teszteket, 1-2-3 oldal felváltva másolgatja, mint ahogy a híreket is.
Immár (szerintem) a hírezés nem információnyújtás, csupán kattintásszám és míg az megvan, nem fog változni a dolog. (amúgy sem már szerintem)
Vannak olyan kiváló játékok, amikről még csak szó sem esik, olyan hírek melyek tényleg érdekesek. Viszont, ezeket szívből lélekből kellene csinálni.
5.
5.
Zarache
Ez a video elmond egy keveset a jatekrol, de messze nem annyit mint a streamek alatt.
https://www.youtube.com/watch?v=2drI_iT4NUg

Amugy en varom a gamet az alpha utan kivancsi leszek-ra, de mar nekem is sok, hogy ugyan azt a gameplay videot 16 kulonbozo emberrel 16 kulonbozo cikkben kell leadni. Mindegyik ugyan azt jatszhatta meg decemberben igy lazan mehetne egy osszefoglalo cikk ala ami updatelve lenne.
4.
4.
KENKILL
#3: Valószínűleg az elmúlt hetek napi egy anthem videójára gondol, amivel a külföldi oldalak tele vannak.
Én nagyon szeretném hogy jó legyen ez a játék de egyelőre sajnos semmit nem láttam ami kimondottan megfogott volna. Megvárom a demót, meg majd a megjelenés utáni kritikákat.
3.
3.
Derivel
#1: Ez neked promózás? Az, hogy tettek fel nekik kérdéseket Twitteren, és ők erre válaszoltak?
2.
2.
Ooorky
Szokásos demo, kiválasztják a legjobb részét a játéknak, kiveszik/felgyorsítják az irritáló részt (grindelés), aztán hátradőlnek, mert nagyon jól tudják, hogy a maradékra összesen nem szenteltek annyi figyelmet, mint erre a bemutatóra és 1 hónap alatt már úgyse változik semmi.
1.
1.
Razielhu
Annyira promozzák ezt a játékot, de érdekel valakit is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...