Mortal Kombat 11 - fontos PC-n az optimalizáció

  • Írta: szlav
  • 2019. január 20.
  • Gépigény
Link másolása
Ha hihetünk a híreknek, akkor a Mortal Kombat 11 még a Mortal Kombat X-nél is jobban fog futni számítógépen. A PC-s port optimalizálásáért ezúttal is a QLOC csapata felel majd.

Duruzsoljon bármilyen platform a nappaliban, a bunyós játékok szerelmesei már biztosan várják a NetherRealm következő nagy durranását. Egy olyan játéknál, mint a Mortal Kombat, pedig különösen fontos, hogy sima, szaggatástól mentes élményben legyen részünk. A játék vezető dizájnere, Paulo Garcia pedig külön kihangsúlyozta a PC Gamerrel folytatott beszélgetésük során, hogy az MK11 esetében különös gondot fordítanak majd a kiváló optimalizálásra.

"A Mortal Kombat XL drasztikusan növelte a játék teljesítményét a Mortal Kombat X-hez képest. Ugyanez a csapat fog dolgozni a mostani PC-s verzión is. Ráadásul mivel már három éve dolgoznak a mi környezetünkben, sokkal gyorsabbá is vált a munkájuk" - mesélte Garcia a QLOC csapatával kapcsolatban.

Sajnos a végeredményre azonban valószínűleg a megjelenésig várnunk kell majd, ugyanis a Mortal Kombat bétatesztekkel foglalkozó információs felülete szerint a játék kizárólag Xbox One-on és PlayStation 4-en kap majd korai bemutatóváltozatot.

21.
21.
Batman
20.
20.
biohazard rex
#19: De most Ázsai és lore szempontjából teljesen is rendben van, problem?
19.
19.
Batman
#12: A Mortal 3-ben nem volt ilyen hülye feje mint itt és ázsiai sem volt. Borzalmasak ezek az arcok amiket összeraktak a NetherRealmnél.
16.
16.
DarkLord
Kitana is az a pöcsös faszi lesz, aki a cosplay volt a bemutatón, szóval ezért ez az "elférfiasodás" a karaktereknél.
13.
13.
B-Shaggy
#12: SJW Warning in 3....2....1.....
12.
12.
biohazard rex
#10: Tekintve, hogy az első Sub-Zerot Bi-Hannak hívták, a másodikat pedig Kuai Liangnak hívják (A Mortal Kombat 11-ben is ő lesz, mert látszik a sebhely az arcán) akik Lin Kuei klán tagjai, szerintem illett már egy kicsit Kínaibbá tenni.
10.
10.
Max3000
#9: Amúgy sub zero meg ázsiai lett.No mindegy.
2.
2.
Max3000
Na látod ez igaz..


"A Mortal Kombat XL drasztikusan növelte a játék teljesítményét a Mortal Kombat X-hez képest. "


Nem tudom mire emlékszik az úr.Az x volt egy rakat gané,az xl-be már benne voltak a javítások.(az a cirka 30 giga)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...