Megjelenés utáni DLC-t kaphat a Resident Evil 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Resident Evil 2 rendezője, Kazunori Kadoi és producere, Yoshiaki Hirabayashi a Saudi Gamernek adott interjúban elárulták, már folynak arról az egyeztetések, hogy megjelenés utáni kiegészítőt kapjon majd a felújított Resident Evil 2.

A héten végre boltokba kerül a húsz évvel ezelőtt megjelent Resident Evil 2 teljes körű felújított kiadása, ami a látványon felül gyakorlatilag minden más elemében is megújult, ráadásul a készítők alapból belepakolták a Fourth Survivort és Tofut is. Így joggal merült fel a kérdés a Saudi Gamer újságírójában, vajon kap-e premier utáni letölthető bővítményt Leonék kalandja.

A Resident Evil 2 rendezője, Kazunori Kadoi és producere, Yoshiaki Hirabayashi válasza szerint igen. Mint mondták, jelenleg teljes erőbedobással azon dolgoznak, hogy az alapjátékkal minden a legnagyobb rendben legyen, de már folynak arról beszélgetések, hogy a megjelenés után újdonságokkal bővülhessen a játék, így nem kizárt, hogy később kapunk majd különböző tartalmakat ígérő DLC-ket.

A Capcom felújított kiadása a héten, január 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

13.
13.
delphijos
#10: De SEMMIT SE JELENTETTEK BE. Egy riporter rákérdezett, és annyit mondtak kb. hogy beszélnek róla hogy lehetne DLC. Vagyis csak nem zárták ki a lehetőséget. Ennyi. Szerintem is kicsit korai még "sírni".
11.
11.
Gykrizsi
#10: Igazából az a csoda, ha nem volt bejelentve. A Witcher 3 kiegek is be voltak jelentve, mégis jók voltak. Mondjuk itt speciel ha jól értem, a riporter kérdezett rá, vagyis nem egy hivatalos közlemény volt, a válasz sem egyértelmű.
9.
9.
biohazard rex
Az első DLC úgy is valami ócska pár eurós gúnya lesz, bikini Claire vagy mittom én.
8.
8.
guba800
Azt hiszem a dlc-t egy ideig kihagyom,ugyanis az alapjátèkkal jó sokáig elleszek.ès asszem nem vagyok ezzel egyedül!
6.
6.
GAMEROD
Én akkor már az előzményeket is beleraknám a DLC-kbe, az Outbreak részek elég jól bemutatják mi hogy történt, például Marvin miért maradt az épületben, vagy épp az állatkertből szabadult állatok például a krokodil keveredik a csatornába.
5.
5.
doma002
Én remélem, hogy lejátszhatjuk az Umbrella Chronicles Death's Door chapterjét ahol Ada-val kell kimenekülni a városból. Remélem ez lesz az egyik DLC.
4.
4.
guba800
Fasza! Megveszed a játékot 18 ért,aztán meg következő héten vedd meg a dlc-t.az már elég húzòs.
2.
2.
suresz
szerintem a nemesis lesz stand alone -ként
1.
1.
zimonyini
Micsoda meglepetés... Ez is jól indul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...