Cross-play lehetőséget kaphat a Mortal Kombat 11

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 22.
  • Hír
Link másolása
A múlt heti londoni eseményen a WCCFTech is jelen volt, és ha már ott voltak, megkérdezték a Mortal Kombat 11 dizájnerét, Derek Kirtzicet, van-e rá esély, hogy cross-play funkciót kapjon a játék. A válaszból ítélve, igen, megtörténhet.

Múlt héten egy Londonban tartott eseményen hivatalosan is bemutatkozott a Mortal Kombat 11. A játékról rengeteg részlet, kép- és videóanyag érkezett, de közben a majdani karakterek kapcsán is beindultak a találgatások, ahogy sokakat érdekel az is, hogy a Fortnite vagy a Rocket League által is támogatott cross-play lehetőség elérhető lesz-e a játékban.

Ennek próbált utánamenni a WCCFTech, akik néhány kérdés erejéig faggatták a játék dizájnerét, Derek Kirtzicet. Felmerült a cross-play kérdése is, amire Kirtzic konkrét választ nem adott, de utalt rá, hogy a NetherRealm jelenleg is vizsgálja, hogyan tudnák ezt megoldani. Ha a konzolgyártókon múlik a dolog, akkor a Microsoft és a Nintendo biztosan nem áll az útjába, de a Fortnite kapcsán az is látszik, hogy a Sony is meggyőzhető.

Érdekes adalék, hogy a játék az Unreal Engine aktuális változatát használja, az Epic Games pedig idén szeretné elindítani saját cross-platform online szolgáltatását, vagyis ez is nagyot lendítene majd az ügyön.

A játék előrendelői automatikusan hozzáférést kapnak a bétateszthez, amely március 28-án indulmíg a végleges változat április 23-án landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen.

8.
8.
logic5
7.
7.
Khaszás
6.
6.
De hogy jon ide az Epic? Steamre jelenik meg nem?
5.
5.
biohazard rex
4.
4.
Ooorky
#3: Wtf.

"patch" - elni kell a kódot, nem az egészet nullázni ha változik valami...
Pláne mivel a cross-play szerveroldalon változtat...
3.
3.
biohazard rex
Tekintve hogy már régesrég dolgoznak NRS-nél az MK11-en és az Unreal amit használnak is erősen módosított, és a crossplay funkció is csak nyáron érkezne, kizártnak tartom hogy menet közben frissítenék le a fejlesztői UE4-üket, hogy aztán majdnem az egész játékot újra kelljen írni ami rengeteg idő és pénz lenne + Ha meg is történne akkor minden játékosnak le kellene szedni az egész játékot újra. Mármint legit az egész játékot. Úgy hogy majd esetleg az Injustice 3-ban vagy az MK12-ben lehet esélyes maximum.
1.
1.
DarkLord
Szerintem elég sokan fogják előrendelni, majd szépen lemondani a megjelenés előtt csak a béta miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...