Metro Exodus - a fegyverekről bővebben

  • Írta: szlav
  • 2019. január 22.
  • Videó
Link másolása
Legyen szó megbízható revolverekről, összetákolt sörétesekről, vagy könnyen személyre szabható karabélyokról, az orosz metró túlélői tudják, hogy mi kell az önvédelemhez. A Metro Exodus legújabb trailere bemutatja a játék golyószóróit.

Elég komoly arzenállal érkezik jövő hónapban a Metro Exodus - olyannyira, hogy a 4A Games és a Deep Silver egy külön előzetest szentelt a stukkerek bemutatásának. Természetesen visszatérnek a moszkvai metró örök klasszikusai is, de a különösen részletgazdag személyreszabhatóság lesz az, ami miatt biztonságban érezhetjük majd magunkat a külvilág ismeretlen terepein.

A Metro Exodus február 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

13.
13.
gorbesz
#11: wow ezt nem gondoltam volna hogy az oroszoknal van ilyen táj. most mar maskepp nezek ra. :Dkoszi
12.
12.
Redeye
#3: A metro sorozathoz elég sok köze van. A játék a metro 2035 alapján készült, persze nem az lesz. És ott a könyvben Artyrom nagyon sokat van kint a felszínen. A könyv másik része, meg a Hanzaról szól, hogy mennyire vigyáz az erő egyensúlyra.
11.
11.
bitbandita
#5: De mi a baj a sivatagos résszel? Abszolút hiteles, Oroszországban rengeteg ilyen táj van. DK-Oroszország, a mongol határhoz közel, vagy a Bajkál tó környezete is hasonló. Ok, nem olyan mint a Szahara, mert az homoksivatag, itt meg a kősivatagok jellemzők, ott van pl a Közép-Szibériai Fennsík, arrafelé is vannak ilyen kősivatagos részek, de inkább az Altáj területek, Mongóliához közel eső részek.
De ha esetleg nem a hitelességgel van gond, csak szimplán "nemgyerebe" az ilyen, azt megértem. Játékokban rühellem a sivatagban játszódó helyszíneket, nekem egyhangú és unalmas. De hasonlóan vagyok a havas területekkel is, bár azt még pl erdőkkel föl lehet dobni. A Metal GS5.-el ez volt az egyik bajom, hosszútávon lehangoló a környezet, igaz a terep kialakítása (dombok, hegyek pl) ill. az afrikai helyszínek azért valamelyest javítottak ezen. Egy szó mint száz: nem szeretem a sivatagot.
10.
10.
Fata Morgana
#3: Miért nincs köze?Ott van a címében hogy "Exodus" gondolom tudod mit jelent így, simán jó folytatásnak, ideje hogy ne csak föld alatt bohóckodjon az ember, mert még egy full lineáris rész, szerintem "öngyilkosság" lenne a szériának.
7.
7.
hedzsooo
#5: A sivatagos rész is addig lesz szerintem off, amíg pár rémséggel össze nem futunk... :)
6.
6.
gorbesz
#5: Túlszovjeteztem :)
5.
5.
gorbesz
Komoly a sniper tavcso elejen/vegen real szovjet M42es szovjet objektiv van, meg a serial is lattszik. A stalker szeru havas taj nagyon megy a temahoz deca sivatagos egy kicsit off. De jo lesz ez
4.
4.
Chrysh
#3: Adja magát a nyitott világ ameddig vannak sínek amin azok a szaros vonatok mennek Oroszországban, nincs ezzel az égvilágon semmi gond.

De amúgy Nyárlakó nem kell midnenhova írnod, félreteheted a kényszeres kretén kommentjeidet egy időre.
3.
3.
logic5
Azt se hagyjuk ki, hogy az eddigi trailerek alapján, hiába jó gémnek tűnik, a Metro sorozathoz nem sok köze van... De várjuk. Mindig jó egy fasza singleplayer gémet látni.
1.
1.
mestermagyar
Amikor már durván a harmadik hír jön egy nap a játékról, akkor tudod hogy valami geci AAA kiadóval lesz dolgod és csak imádkozhatsz hogy a játékra ment pénz és nem csak a marketingre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...