Vadkansimogatós előzetesen a Far Cry: New Dawn

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 24.
  • Videó
Link másolása
A korábbi részekhez képest egy meglehetősen baljós és sötét hangulatú sztoritrailert kapott a posztapokaliptikus Far Cry: New Dawn, mely egy izgalmas történetet vetít előre rengeteg akcióval és bibliai utalásokkal.

Meglehetősen nehézre fordult az élete Hope megye túlélőinek; a nukleáris robbanások után mindent az erőszak irányít, a hatalom és az erő lett az új pénznem. Minél gyengébbek és elesettebbek a túlélők, a Mickey és Lou testvérpár vezette zsarnok banda annál „gazdagabb” lesz. Az ellenállás egyetlen esélye, hogy szerencsét próbálnak északon, és lepaktálnak az ördöggel, vagyis egészen pontosan Joseph Seed atyával, a Far Cry 5 antagonistájával.

Szóval annyi már biztos, hogy váratlan fordulatokban nem lesz hiány, mint ahogyan a megszelídíthető állatokból, személyre szabható fegyverekből és egyedi járgányokból sem. A korábbi epizódokhoz képest egyébként több szerepjátékos elemmel találkozhatunk majd, illetve a rendkívül élénk színvilág ellenére a játék atmoszférája nem fogja nélkülözni a komor pillanatokat sem.

A Far Cry: New Dawn február 15-én rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, utóbbival kapcsolatban a gépigényt pedig az alábbi linken találhatjátok.

4.
4.
Judoka88
Lehet coopban tolni mint az 5-öt?
3.
3.
Cooper911
Farout 76? :D Szerintem jó lesz. (Ha nem is kiváló, de jó)
1.
1.
Kicsit fura lesz, akkor. Szerintem az elején majd ki kell szabadulni a bunkerből és üldözni megint Joseph Seedet. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...