Cyberpunk 2077 - távozott a kreatív igazgató

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 24.
  • Homo Nobilis
A ResetEra fórumának egyik felhasználója szúrta ki, hogy a CD Projekt RED csapatát 12 éve erősítő Sebastian Stępień, a Cyberpunk 2077 kreatív igazgatója az év eleje óta már a Blizzardot erősíti, ahol egy új projekten dolgozik.

Komoly veszteség érte a CD Projekt RED csapatát, a lengyel stúdiót 12 évig szolgáló Sebastian Stępień ugyanis úgy döntött, a Blizzardnál folytatja karrierjét. Stępień az év elején csatlakozott a kaliforniai stúdióhoz, ahol egy ismeretlen projekt, feltételezhetően a Diablo 4 munkálataiban segít be.

Stępień legutóbb a Cyberpunk 2077 kreatív igazgatója volt, de korábban párbeszédeket is írt, továbbá a történetekért felelős dizájnerként is dolgozott. Komoly szerepe volt mindhárom The Witcher-játék sikerében, a Wild Huntnál pedig már kreatív igazgatóként egyengette a projektet.

75.
Oldman
Addig amìg vezető mai pènzemberek, illetve politikusok szemèlyisègèben benne van egyfajta perverziò/homoszexszualitàs, akkor ne csodàlkozzunk azon, ha ezen emberek eszmeisègèt àt akarjàk vinni akàr törvènyekkel is a tàrsadalmon. Ezt làthatjuk most a mindennapokban. Akik meg ennek ellent mernek mondani, azokat a màr règről ismert nàci ès rasszista jelzőkkel illetik. Ez egy rafinàlt, ès aljas mòdszer. Ezèrt "szeretjük" őket...
74.
Nyarlako
#73: Azokkal a feltünési viszketegségben szenvedö buzeránsok csak ártanak a normális homoszexuálisok hírének, valóban nem kellene engedni. Kimeríti a közszeméremsértés és szatírkodás fogalmát.
73.
Max3000
#71: Mondjuk az ilyen felvonulásokat be is tiltanám.Ha annyira természetes nekik,akkor nem kellene felvonulásokat rendezni.A reklámra,vagy az erőszakkal elfogadásra hajazni végképp semmi szükség.
72.
Nyarlako
#71: Valamiért az emberek többsége titokban imádja a szélsöségeket, na meg ha valami olyannal találják magukat szembe amitöl félnek, nem értik vagy undorító nekik azonnal összejön a lincselö horda.
71.
Oldman
Nyarlako! 68#
Akkor van gond, ha mindkèt eszmèt terjesztők tùltoljàk azt amit kèpviselnek. Most is ez tapasztalhatò vilàgszerte. Innentől kezdve ne csodàlkozzunk azon, ha a radikàlis erők teret nyernek. A közèpùt lenne az ideàlis, de tudom, naìv vagyok. Viszont akkor ahogy a törtènelem mondanà ha èlő szemèly volna: "ismètlem önmagam"
70.
Nyarlako
#69: Több, de nem is a homoszexualitásról volt szó hanem a travikról akiket átmütenek.
A lényeg hogy szerintem mindenki azzal és úgy bujálkodik ahogy akar.
Tolerálni kell, de szeretni ne legyen kötelezö.
De hormonkezeléssel ne akarjunk a gyerekekböl travit csinálni azért mert most genderdivat van és meglesz általa a médiában a 15 perc hírnév. Meg amúgy se.
69.
delphijos
#60: Azért hogy tényszerűek legyünk , szerintem azért még mindig több az olyan, aki melegként inkább titkolja a szülei előtt mert nem fogadnák el. Mint az olyan szülő akit írtál.
68.
Nyarlako
#67: Amúgy igen, kezd olyan lenni az egész mint egy south park rész. Liberálisként meg azt mondom hogy a ma magukat annak láttatni akarók valójában torzult elméjű fasiszták, érdekes hogy bármelyik eszme ha szélsőséges lesz teljesen ugyanazokkal az eszközökkel kezd operálni és csak a nevük más.
67.
Oldman
Egyes nyugati orszàgokban lassan màr az szàmìt különcnek, aki nem homokos. Nèmetorszàgban több intèzmèny toalettjèben a semleges neműeknek is van helysège, illetve a közèleti megszòlìtàs màr nem a " hölgyeim ès uraim" hanem itt is egy semleges megnevezès. Azèrt ez aggasztò szerintem. Ez az àtkozott ultraliberalizmus kinyìrja a polgàri evidenciàt, a normàlisan gondolkodòk hàttèrbe szorulhatnak. Csak nehogy egyszer kipukkanjon az a bizonyoos lufi. Nèha az az èrzèsem, hogy valakiknek mintha pontosan ez lenne a szàndèka. Le sem ìrom kiknek, mert èn lennèk egyből a rasszista Oldman. :)
66.
Ooorky
Ti is észrevettétek, hogy mindig azok beszélnek elfogadásról akik legmesszebb vannak az eseményektől?
Mint amikor 2009-ben a kelenföldi kisnyugdijas kioktatott a cigányok befogadásáról engem, a szabolcsi faluból felköltözött parasztot...
65.
Aanash
Szerintem ha valaki elfolytja magában mondjuk a pedofiliát az ki fog törni belőle.
Kb mint az agresszió.
Talán az lenne a helyes ha először is elfogadná önmagát ahogy van.
Sokat segít ha képes megbékélni.
Sok gyilkosságnál is az elfojtott dolgok törtek ki, aztán az illető azt érezte hogy végre felszabadult, aztán folytatta amit elkezdett.
Volt néhány dokumentum film ahol ezt nyilatkozták az elkövetők.

Egyrészt kellene az elfogadás önmagunk felé, aztán gyakorolni kellene mások elfogadását is. Mert mindenkinek a saját szemszöge az igaz, az a jó és nagyon sokan nagyon sokszor azt erőszakolják másokra.
Viszont mindenkiben vannak "állati" dolgok, ezt is érdemes szem előtt tartani.
Az egyik szidja valamiért a másikat, aztán a saját mocskosságát meg élvezi és igyekszik kiélni, mert hát ő ilyen és élvezni akarja az életet ha már megadatott neki.
Na ugyanezt vallja és szeretné mondjuk a pedofil, vagy homoszexuális, a hedonista vagy akárki.

Akkor most kit kellene utálni és miért?
Kire kellene mutogatni?
Olyan világot élünk ahol az egyszer élünk, élvezzük felfogás az úr.
De meddig, hol a határ?
Vannak testi sebek, vannak mentális sebek és vannak lelki sebek és azok végtelenül mélyek tudnak lenni.
És ezeket tudjuk okozni önmagunknak és másoknak is.
Talán kellene tanulni valahol valamit amivel haladhatnánk is előre, nem csak az élvezeteknek élni és büntetni másokat azért amilyenek, persze ők is igyekezzenek normálisan élni ez egyértelmű.

Nem elfolytani kell azt amilyenek vagyunk, hanem gondolni arra is hogy ha valami rosszat teszünk a másikkal és már nem lesz lehetőségünk jóvá tenni, az mekkora fájdalmat tud okozni.
Na abból másszon ki az illető ha tud.
Meg arra is, hogy minden tettünknek visszahatásai vannak, amik kiméletlenek.

Gondoljátok csak meg.
Az ahogy és ahol vagytok nem korábbi tetteitek következménye?
Legyen az öröm vagy szenvedés.
64.
Nyarlako
#63: Nos nekem soha nem lesz gyerekem, mert egy dekadens, hedonista emberi hulladék vagyok szóval ez a téma nem érint. Attól függetlenül a véleményem megvan és tudom hogy tizenévesen eszméletlen sok baromságot megcsinálna az ember úgy hogy nincs tisztában a következményekkel.
63.
Max3000
#62: Én értem mit mondasz,de a másik lehetőség,hogy a padláson találod meg a kölyködet lógva a füstölt kolbász mellett,utána csak te maradsz meg a nagy felnőttes döntésed.Ez is benne van a pakliban.
62.
Nyarlako
#61: Szerintem nem kezelem egyszerüen hanem próbálom árnyaltan kezelni a témát.
És hidd el vannak szülök akik egy divathóbort vagy politikai meggyözödés miatt képesek a saját gyereküket szándékosan erre nevelni.
Valamint egy ilyen hormonkezelés egy egész életre megnyomoríthat valakit föleg olyan fiatalon, és beláthatatlan egészségügyi következményei lehetnek.
Ilyen döntést csak felnött ember hozhasson a saját felelösségére.
61.
Max3000
#60: Az egyik az,hogy ez még távolról sem azt jelenti,hogy a szülő akar a gyerekből más neműt faragni.

2.

Mire eddig eljut a család,hogy a hormon kezelésről legyen szó,valószínűleg már mindenki ki lesz idegileg és sokat szenved.(a család és a gyerek.) és túl lesznek egy csomó orvosi látogatáson,a pszichologustól kezdve.....kitudja mivel kivel bezárólag.
Nem úgy történik ám ez,hogy a gyerek kipattan az ágyból és közli,hogy hormonkezelést akar a szülő meg elintézi egy felejtsd el felkiáltással.

Hogy én mit tennék,meg sem em próbálok most okoskodni,szerintem te se kezeld ilyen kurva egyszerűen a témát.
60.
Nyarlako
#59: Akkor válaszolj a kérdésre, ha szerinted egy hétéves azt mondja a másik nembe akar tartozni azt ö találja ki minden esetben, és támogatnád a hormon és mütéti kezelését egy ilyen gyereknek? Szerinted elég érett ahhoz hogy belássa minden következményét?
59.
Max3000
#56: "És tartom a véleményemet hogy sok gyerekre a szülök eröltetik rá a dolgot nem ö akarja eredetileg"

Ez meg egy kurva nagy faszság ahogy van.Ne haragudj,hogy nyers voltam.
58.
Max3000
#56: "Szerintem nagyon is van mivel gyerekbántalmazás a téma. "

Éppen ezért nincs semmi köze hozzá.............

Najó egyébként erre a másik neműségre találgathatunk,viszont egy tuti,még belegondolni is rossz ebbe az egész betegségbe és nagyon érteni sem lehet nekünk,de hogy semmi köze a pedofil témához megint csak azt mondom.
57.
Nyarlako
#54: Ha a gyerekem alternatív nemi identitású akarna lenni nem ellenezném akkor sem ha úgy is akarna öltözni.
Abba viszont nem egyeznék bele hogy felnöttkora elött hormonterápiát meg mütétet kapjon. Akkor ha már mondjuk úgy tényleg érett fejjel, felelössége és a következmények teljes tudatában akar vállani egy ilyen beavatkozást az már egy felnött felelös döntése.
56.
Nyarlako
#55: Szerintem nagyon is van mivel gyerekbántalmazás a téma.
És tartom a véleményemet hogy sok gyerekre a szülök eröltetik rá a dolgot nem ö akarja eredetileg.
Azért is ez a téma mert az említett tízéves fiú buzibárban vonaglik felnött homoszexuális férfiak elött.
55.
Max3000
#53: Annak kellett volna lejönni,hogy a pedofil témának ehhez semmi köze,nincs értelme összemosni a kettőt.
54.
Max3000
#51: Kurva összetett téma ez.Egyáltalán nem irigylem azokat akik ebben szenvednek.Ez nem olyan dolog,hogy most drogozhat-e a gyerek vagy nem.Az agy teljes tudata azt éli át az egyénben,mintha másik nemű lenne.Szóval a kérdés az,hogy te hagynád-e,hogy esetleg még ki is csinálja magát a gyereked,vagy támogatnád-e.
53.
Nyarlako
#52: Elolvastam. És az jött le belöle nekem hogy te tamogatod a fiatalkorúak ilyen irányba történö nevelését és a lehetöséget a "kezelésükre".
52.
Max3000
#50: Figyu még mindig nem értesz valamit.Olvasd el a 43-as kommentet----utána gyorsan a 44-eset.....
51.
Nyarlako
#47: Semmi gond, mert felnött emberként tette. Te talán támogatod azt hogy egy 6-7 évest hormonkezeljenek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...