Cyberpunk 2077 - távozott a kreatív igazgató

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 24.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A ResetEra fórumának egyik felhasználója szúrta ki, hogy a CD Projekt RED csapatát 12 éve erősítő Sebastian Stępień, a Cyberpunk 2077 kreatív igazgatója az év eleje óta már a Blizzardot erősíti, ahol egy új projekten dolgozik.

Komoly veszteség érte a CD Projekt RED csapatát, a lengyel stúdiót 12 évig szolgáló Sebastian Stępień ugyanis úgy döntött, a Blizzardnál folytatja karrierjét. Stępień az év elején csatlakozott a kaliforniai stúdióhoz, ahol egy ismeretlen projekt, feltételezhetően a Diablo 4 munkálataiban segít be.

Stępień legutóbb a Cyberpunk 2077 kreatív igazgatója volt, de korábban párbeszédeket is írt, továbbá a történetekért felelős dizájnerként is dolgozott. Komoly szerepe volt mindhárom The Witcher-játék sikerében, a Wild Huntnál pedig már kreatív igazgatóként egyengette a projektet.

66.
66.
Ooorky
Ti is észrevettétek, hogy mindig azok beszélnek elfogadásról akik legmesszebb vannak az eseményektől?
Mint amikor 2009-ben a kelenföldi kisnyugdijas kioktatott a cigányok befogadásáról engem, a szabolcsi faluból felköltözött parasztot...
65.
65.
Aanash
Szerintem ha valaki elfolytja magában mondjuk a pedofiliát az ki fog törni belőle.
Kb mint az agresszió.
Talán az lenne a helyes ha először is elfogadná önmagát ahogy van.
Sokat segít ha képes megbékélni.
Sok gyilkosságnál is az elfojtott dolgok törtek ki, aztán az illető azt érezte hogy végre felszabadult, aztán folytatta amit elkezdett.
Volt néhány dokumentum film ahol ezt nyilatkozták az elkövetők.

Egyrészt kellene az elfogadás önmagunk felé, aztán gyakorolni kellene mások elfogadását is. Mert mindenkinek a saját szemszöge az igaz, az a jó és nagyon sokan nagyon sokszor azt erőszakolják másokra.
Viszont mindenkiben vannak "állati" dolgok, ezt is érdemes szem előtt tartani.
Az egyik szidja valamiért a másikat, aztán a saját mocskosságát meg élvezi és igyekszik kiélni, mert hát ő ilyen és élvezni akarja az életet ha már megadatott neki.
Na ugyanezt vallja és szeretné mondjuk a pedofil, vagy homoszexuális, a hedonista vagy akárki.

Akkor most kit kellene utálni és miért?
Kire kellene mutogatni?
Olyan világot élünk ahol az egyszer élünk, élvezzük felfogás az úr.
De meddig, hol a határ?
Vannak testi sebek, vannak mentális sebek és vannak lelki sebek és azok végtelenül mélyek tudnak lenni.
És ezeket tudjuk okozni önmagunknak és másoknak is.
Talán kellene tanulni valahol valamit amivel haladhatnánk is előre, nem csak az élvezeteknek élni és büntetni másokat azért amilyenek, persze ők is igyekezzenek normálisan élni ez egyértelmű.

Nem elfolytani kell azt amilyenek vagyunk, hanem gondolni arra is hogy ha valami rosszat teszünk a másikkal és már nem lesz lehetőségünk jóvá tenni, az mekkora fájdalmat tud okozni.
Na abból másszon ki az illető ha tud.
Meg arra is, hogy minden tettünknek visszahatásai vannak, amik kiméletlenek.

Gondoljátok csak meg.
Az ahogy és ahol vagytok nem korábbi tetteitek következménye?
Legyen az öröm vagy szenvedés.
49.
49.
Max3000
#45: Nem baj.Nem is olyan egyszerű téma ez.(minden irónia nélkül)
47.
47.
SLi
ez egy elképesztően nehéz kérdés, mert vajon hol húzzuk meg a határt és mi alapján? Mikortól képes eldönteni, mihez kötjük stb Még belegondolni is rossz hogy min mehet át valaki aki így születik meg persze a családja is. Nem véletlen olyan magas az önygilkosok aránya köztük, ugyanakkor nagyon sokan megbánják a műtétet. Nekem annyi tapasztalatom van az egyik ismerősöm 5-6 éve kiment thaiföldre és végigcsinálta, azt mondja már nem élne ha nem tette volna meg.
De a kérdés marad: ki és mi alapján szabályozhatja ezt? Ami biztos az a teljes vadnyugati állapot ami a kérdésben van már csak a már említett extrém példák miatt is, az nem tartható sokáig
45.
45.
Ooorky
#44: Megmondom őszintén, most már totál elvesztettem a vonalat :-)
44.
44.
Max3000
#43: Ennek sincs semmi köze a pedofil témához.Kérlek te is olvasd el a 32-es kommentet.

Az,hogy valaki hermafrodita vagy a "lelke" ellenkező nemű testbe született(remélem érthető) és jogában áll a srácnak úgy élni az életét amiben nem szenved és jól érzi magát,semmi köze ahhoz,hogy valakit megrontanak vagy kényszerítenek a szexuális együttlétre.
41.
41.
SLi
#40: természetesen arra gondoltam akkor kér segítséget amikor felismeri magában, ha már cselekszik is akkor onnantól nyilván bűncselekmény, én a megbélyegzésről beszélek, ha segítséget kér akkor támogatni, és a lehetőségekhez képest normális életet élhessen, ha meg cselekszik is akkor a büntetésnek olyan keménynek kell lennie hogy minél többeket a segítség kérés irányába tereljen, mindenkit persze nem lehet, a gyilkosság meg sajnos egyenes következménye sok esetben.
40.
40.
Max3000
#39: Piszkosul nem értelek, az első eset előtt vagy után kellene orvoshoz fordulni?Az eset előtt,(hogy elgondolkodik valaki azon,nagy önismeretek kereteiben,hogy beteg) ezt mindenféle szankció nélkül most is meg lehet tenni.Utána meg már egyértelműen bűncselekmény,had ne ragozzam miért nem lehet csak "jól van bucikám csak beteg vagy" dologgal elintézni---na ekkor lenne sokkal több tettlegesség.

A gyilkosságot is kár egybekeverni,ez már megint túl megy a pedofil eseteken.(legtöbbjük a gyilkosságot is szexuálisan élvezi)
39.
39.
SLi
#36: sajnos nem kezelik a helyén , mert ezek az emberek betegek, de a melegekkel ellentétben veszélyesek is mivel mint ahogy a 32-es kommentben leírta ez mindig erőszakkal történik meg, viszont ez a legdurvább tabu a mai társadalomban, a legnagyobb megvetés övezi, érthetően, viszont ennek a következménye hogy rendeszeresen megölik az áldozatokat stb csak úgy mint ahol halálbüntetés van, sokkal erőszakosabbak a bűnözök hiszen tudják mit kockáztatnak és minden áron el akarják kerülni a büntetést.
ha szimpla betegségként lenne kezelve sokkal többen fordulnának segítségért, több támadás lenne elkerülhető stb
38.
38.
SLi
#24: mindenhol lobbiznak "egyesek" ezért, másrészt a legyen úgy kezelve mint a homoszexualitás nem teljesen tiszta hogy ez mit jelent, mert van ahol úgy van kezelve hogy megölnek ha kiderül, máshol meg úgy hogy még gyereket is fogadhatsz örökbe
37.
37.
Razielhu
#30: Blizzconon már bejelentették az új Diablot nem? :D just kidding
36.
36.
#32: De attól, hogy pár idióta ezért kampányol, még nem lesz elfogadott. Hülyeséget beszélni meg lehet, de attól még a helyén kezelik őket.
35.
35.
Ooorky
#32: Kedvenceim a travik, USA-ban egyszerre mentális betegség (kérhetsz rá orvosi kezelést) és szabad választás (feljelenthetsz valakit ha megszól miatta) :-D
34.
34.
#30: Nem bizony, es kivaloan fog futni egy Razer Phone-on haha :-)
33.
33.
Zarache
#24: Mert sajnos ugyan ugy genetikai hiba miatt van mindketto es ertheto, hogy lobbiznak az egyenjogusag neveben. Attol fuggetlenul a pedofilokat kemiai kasztralas ele kell allitani vagy akasztani ha nem bir magaval mert undorito egy dolog.
32.
32.
delphijos
#31: Az a baj hogy nem. Ugye az van hogy a homoszexualitás nem "választás", ezért kell elfogadni. És erre az érvelésre "kapaszkodtak" fel pl. a pedofilok, hogy ez sem az egyéni döntésük volt... Csak ugye arról feledkeznek meg, hogy a pedofília egész más, mert nem az a gond hogy ilyenek , hanem hogy a másik fél beleegyzése nélkül elégítik ki a vágyaikat. Vagy úgy, hogy a másik fél nem tud felelős döntést hozni, pont a kora miatt. ( Ami tulajdonképpen ugyanaz hogy nem egyezett bele. )
31.
31.
Fata Morgana
#24: "Svédországban már azért lobbiznak egyesek, hogy a pedofília is legyen a homoszexualitáshoz hasonlóan kezelve..."

Ugye ez csak vicc akart lenni?
30.
30.
markoci555
ez azt jelenti hogy a diablo 4 nem lesz ****? :D
28.
28.
silkgoat
#16: Tudod mit mondanak azokra, akik mindenhol feher ferfias ferfiakat szeretnenek stirolni es veluk jatjszani?
Kicsit osszezavartal. :D
26.
26.
gomba56
Abba senki nem gondolt bele, hogy elvégezte azt a munkát amiért szerződtették? A kitűzött célt elvégezte, aztán fogta magát és odébbállt! A mai világban nagy a verseny! Senki nem marad sokáig egy helyen. Ő 12 évig egy helyen volt, kellett neki a váltás.
24.
24.
Ooorky
#23: "egy ember értékét nem csökkenti se a szexualitása, se a bőrszíne"

De csökkenti.
Nem az amikor azonos neműekhez vonzódik, vagy barna a bőre, hanem pl. Svédországban már azért lobbiznak egyesek, hogy a pedofília is legyen a homoszexualitáshoz hasonlóan kezelve...
23.
23.
Back2U
#16: Sokkal egyszerűbb lesz elfogadnod, hogy vannak ilyen emberek, csoportok, irányulások, és hogy őket is megjelenítik játékokban, filmekben, mert hosszútávon ezek elfogadottabbak lesznek egyre inkább, szerencsére, tekintve hogy egy ember értékét nem csökkenti se a szexualitása, se a bőrszíne. Ezt itthagyom neked, had gondolkozz egy kicsit.
22.
22.
#16: A hozzád hasonlók miatt kell nyomni a "sjw hülyeséget". Hetero, férfias cyberpunkot csinálni? A Molly Millions név mond neked valamit?
13.
13.
delphijos
#12: Én a Neuromacer-el még játszottam C64-en. :D
12.
12.
Ooorky
#5: Az eredeti cyberpunk tele van travikkal és melegekkel, mivel az író egy velejéig romlott, erkölcstelen világot akart alkotni, ahol az emberek a különféle devianciákban élik ki magukat.
Ő maga nyilatkozta pár éve, hogy ma már ezt nem tehetné meg, mert megköveznék érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...