Odébb van a Death Stranding megjelenése

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 28.
  • Hír
Link másolása
Hideo Kojima évek óta készülő, rejtélyes játéka, a Death Stranding kapcsán általában két visszatérő kérdés szokott előkerülni: mégis mi akar ez lenni, és mégis mikor jelenik már meg? Ez utóbbi kapcsán úgy néz ki, nem mostanában.

Hideo Kojima évek óta fejlesztett legújabb játéka, a Death Stranding még mindig nem rendelkezik megjelenési dátummal, és bizony ennél csak az nagyobb rejtély, hogy pontosan mi is akar majd lenni ez a játék.

Egyes szóbeszédek alapján arra lehetett következtetni, hogy a The Last of Us második felvonása mellett ez lesz a másik PlayStation 4-exkluzív, ami befuthat idén, de Hideo Kojima Twitteren adott egyik válasza valószínűleg alaposan lehűtheti a várakozásokat. 

Történt ugyanis, hogy Kojima épp Mads Mikkelsen, a játék egyik karakterét alakító színész új filmjét, az Arcticot promózta a Twitter-oldalán, amikor felbukkant a film rendezője, Joe Penna, aki megkérdezte a Kojima Productions vezetőjét, hogy akkor mindez jelentheti azt is, hogy előbb kipróbálhatja a játékot. Kojima diplomatikus válaszában viszont csak annyit mondott, hogy a megjelenés még bizony odébb van, és reméli, egyébként mindenkinek tetszeni fog majd a film.

Konkrétum tehát most sem hangzott el, de ezek után nem lenne meglepő, ha idén sem mutatkozna be a Death Stranding.

16.
16.
frankdelgado
#11: Akármikor jelenik is meg, évjátéka lesz. 3 okból:
1. Sony ex.
2. Csak ps4-re jelenik meg.
3. Xbox One-ra nem jelenik meg, meg más konzolra sem.

+ 1 ok: Csak olyan konzolon fut, amin a -szintén évjátéka - God of War is.
11.
11.
kamgecam
#7: Jönnek??? Még meg sem jelent Yanez már köpködik... :D Ez az életük! : )
8.
8.
Darksiders84
Eszembe jutott a Fable sorozat nagy mestere aki mindig olyanokat álmodott megjelenés előtt akkorákat mesélt a művéről hogy milyen lesz bár arra már nem emlékszem mennyire pontozták le vagy túl utólag.
5.
5.
Yanez
Ezzel csak az a baj, hogy mint a The Last Guardiannál, a hosszú várakozás miatt az egekbe szökik a játékkal való elvárás. Ez pedig azt fogja eredményezni, hogy még ha jó játék is lesz, minden bizonnyal le lesz húzva. Ergo, most már nem lesz elég ide egy simán jó game, ennek a cuccnak év játékának kell lennie, máskülönben nagy lesz a köpködés.
4.
4.
PaprikaJancsi
#1: "Jó munkához sok idő kell". Rossz munkához pedig még több, lásd Duke Nukem Forever, Aliens: Coloniel Marines.
3.
3.
shatterhand
Szkeptikus vagyok. Tök nem látom mitől lenne zseniális a játék.
2.
2.
shatterhand
#1: Sonynal nagyobb a türelem (lasd last Guardian)
1.
1.
NathanDrake
Jó munkához sok idő kell az egyszer biztos. Kojimat mint művészt elismerem de, ha ugyan azt csinálja mint a Konaminal hogy húzza, halasztaj a játék megjelenést a Sony is egy idő után elogja bocsájtani és akkor mehet ahová akar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...