Hétvégén ingyen játszhatsz a Gears of War 4-gyel

  • Írta: szlav
  • 2019. január 29.
  • Akció
Link másolása
Az Xbox Game Pass egyik húzócímeként szinte csak az nem játszott még a Gears of War 4-gyel, aki szándékosan elkerülte. Ha mégis kimaradt volna, akkor most hétvégén minden Xbox Live Gold-tag bepótolhatja a dolgot.

Idén az ötödik számozott epizóddal folytatódik a Gears-széria (a másik két spin-offról nem is beszélve), így ha lemaradtatok a Gears of War 4-ről, akkor itt a tökéletes alkalom arra, hogy felzárkózzatok. Ajánlatos a dolog, mivel a Gears 5 az előző részben megismert Kait történetét folytatja majd. Ha mást nem is, akkor a kampányt mindenképp érdemes egyedül, vagy néhány pajtással végiglőni - erre pedig pont elegendő idő lesz az ingyenes hosszúhétvégén.

Január 31-én este 9-kor indul a buli, amely aztán egészen február 4-ig tart majd. Az aktív Xbox Live Gold-előfizetéssel rendelkezők teljesen szabad kezet kapnak majd, így a kampány, a kooperatív hordamód és az egymás elleni multiplayer is elérhető lesz. Jó szórakozást hozzá!

17.
17.
Fata Morgana
#16: Bizony én is így vagyok vele, inkább egy jó könyv mint egy, butus játéksztori.
16.
16.
frankdelgado
#11: Ha sztorit akarok, elóveszek egy könyvet.
14.
14.
Fata Morgana
#13: Nem tudom mi a baj ezzel? ha órára lebontva vagy percre stb... akkor sem lesz több.
Amit írtam az szemléltette mennyire bagatel összegről van szó, szerintem több is kiugrik egyesek zsebéből csipszecskére üccsire, cigire stb... ezekből nem hinném hogy nagy vasziszdasz félretenni napi 60Ft-ot.
13.
13.
Juha
#9: Na ja, ha meg óránként számolod, még jobban hangzik. Nem vmi Provident marketinges vagy? :-)
11.
11.
kopic
Sztorit senkinek nem ajanlom. Teljesen kozepszer, Marcusek visszaterese menti csak meg az egeszet. Uj szereplok sehol nincsenek Delta Squad-hoz kepest.
10.
10.
Fata Morgana
#9: "Game Pass" és 1db "l" (köszi a szerkesztési lehetőséget).!:)
9.
9.
Fata Morgana
#8: A méreg drága "season pass" napi 10Ft vagy a napi "életellenes" 50Ft amibe egy Live Gold vagy PSN+ kerül, ige ezen árak láttán, én is elgondolkodtam, hogy eret vágok magamon vagy leúszok Paksig.
2.
2.
frankdelgado
A cd keys-en most 5 font az alapjáték. vagy ha veszel most 300 forintért egy hónap gamepasst, akkor is végig tudod játszani. Sírás helyett oda kell figyelni....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...