A Sony belsős stúdiói már a PS5-re fejlesztenek

  • Írta: Shifty
  • 2019. január 30.
  • Hír
Link másolása
A Niko Partners elemzője, Daniel Ahmad a ResetEra fórumán hintette el, hogy a Sony elkészült a PlayStation 5 fejlesztői változatával, a belsős stúdiók pedig már meg is kapták őket, így megkezdődtek a fejlesztések is.

Daniel Ahmad iparági elemző a ResetErán arról számolt be, hogy a Sony elkészült a PlayStation 5 fejlesztői kiadásával, így a belsős stúdiók már meg is kapták a saját példányaikat. Ennek megfelelően a következő generációs játékok fejlesztései is elindultak.

Az elemző úgy véli, még jó sokáig nem hallunk majd semmit a gépről és a játékokról. Tippje szerint az idei Game Developers Conference-en apróbb "suttogásokra" azért sor kerülhet, de összességében 2020 végéig még a PlayStation 4 lesz a fő platform a Sonynál.

Az elemző szerint lesznek majd olyan játékok, amelyek a PlayStation 4 mellett később majd PlayStation 5-re is megjelennek.

56.
56.
kamgecam
#54: 2020 vége vagy 2021 eleje mire megjelenik.
54.
54.
Norbiii
Akkor igazam lesz, miszerint minimum 2020 (2021)! 2020 előtt kb semmi esélyt nem láttam a Ps5-re, nem értem, hogy egyesek mi alapján várták előbb.
49.
49.
Nagyerecsakide
Minek idegesgedni? :) PS4 még pár évig jó lesz.
39.
39.
kamgecam
#34: Ne sírjál, inkább vegyél egy ps4et! :)
34.
34.
logic5
#33: :D :D Nagyon komoly a dilettantizmus az oldalon, én lassan hanyagolom is a GK-t, sajna rajtam kívül is egyre többen teszik ezt...
33.
33.
frankdelgado
#32: Iszom a szavaidat gec! Új jelentést adsz az exklúzív szónak.
30.
30.
kamgecam
A Ps4-et a psx sikeréhez mérem. A Ps5 pedig olyan lesz mint a Ps2-es éra. Aratni fog a Sony illetve a PlayStation brand. De ennek nem tudok örülni mert nincs ellenfele, kihívója és a következő genben még inkább egyeduralkodóvá válik. Ennek mi fogjuk meginni a levét. Verseny nélkül, nem lesz annyi akció meg leárazás és annyi játék sem...Jó lenne ha az ms megtalálná végre a tökeit és elkezdene ráfeküdni a belső fejlesztésekre a ratyi szolgáltatásai mellett! Bár amig a fanatikus rajongói így is körbeszopkodják szarnak majd bele a játékfejlesztésekbe. Emlékszem az x360 érában arról ment a vita melyik brand exkluzív címei a jobbak és egyik sem szégyenkezhetett. Ma bezzeg már egyszer csak nem fontossak a nagy system seller címek (hogy a pcsába lennének ha szinte nincs is...) Helyette a szolgáltatás lett a sikk. Ezek az emberek miatt fog szétcsesződni a játékipar.
22.
22.
Fukarcs
Én annak örülnék nagyon ha viszafele kompatibilis lenne ps2-ps3 al ha mashogy nem ugyis jo lenne ha csak a store bol lehetne leszedni a regebbi cimeket
10.
10.
delphijos
#7: Hát a 8k szerintem esélytelen. Tekintve hogy most is döcögve van meg a 4k/30 ( már ahol ) és a grafikai részletesség is jó ha medium ilyenkor. A 8k totál fölösleges lenne.
7.
7.
kiv leszek hova lehet még fejleszteni.
cross platform ahol lehet, bill és egér támogatás, ssd tárhely, 4k hdr (csak 30fps, mert az konzolra elég): ez szerintem alap lesz.
esetleg egy kis 8k előkészítés, netán raytracing parasztvakítás (amiben nem hiszek, szerintem bukó)
nem is veszek már akkor ps4 pro-t, eddig is elvoltam egy alappal :)
6.
6.
Zuzmo
Szerintem kompatibilis lesz az új a négyessel, ami meg mind a kettőre kijön, az valójában csak felpeccselt verzió lesz, mint most a pro-nál. Ha dobozos játékok lennének, rá lehetne írni, hogy 4 & 5, de szerintem ezek már lehet, hogy nem is lesznek dobozos formában. Ami meg majd csak az újra jön ki, az majd ps now-val elérhető lesz a 4-esen is.
5.
5.
delphijos
#2: "Szerintem a sony úgy dobja össze a hardvert,hogy kompatibilis legyen a ps4 játékokkal."

Hát, most hogy mind a ps meg a box is pc architektúra, szerintem mindkét új konzolnál alap lesz. ( Persze, BC van most is box-on, de az azért más.... )
4.
4.
Fata Morgana
#2: Egy "remastered" keretében, de ezt már nem merték beleírni a cikkbe.:)
3.
3.
Hunszi
Alap, hogy már fejlesztene rá...hisz a belsős studiók éveket dolgoznak egy-egy címmel, nem úgy, mint az Ubisoft, hogy évente dobják ki az új AC-kat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...