Metro Exodus - középpontban a pisztolyok

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 31.
  • Videó
Link másolása
Nem is sejtenénk, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egy mezei Revolverből. Legyen szó akár egy négyszeres nagyítású távcsővel felszerelt puskáról vagy egy lézercélzós géppisztolyról, a Metróban határtalanok a lehetőségeink.

Néhány pillanatnyi új játékmeneti felvétel mellett alapos betekintést kapunk a játék fegyverrendszerébe is a Metro Exodus legújabb hivatalos kedvcsinálójában. Ha egy pisztolyból ilyen sokféle és ennyire eltérő fegyverarzenált hozhatunk létre a különböző kiegészítők segítségével, akkor a változatosságra garantáltan nem lehet majd panaszunk.

A Metro Exodus február 15-én jelenik meg PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt. Utóbbi esetében az Epic Games Store platform ideiglenes exkluzivitást élvez.

3.
3.
hedzsooo
Amúgy anyag van a fegyverek terén is, az már bíztos hogy volt 1 kis munkájuk vele! Meg az is biztos, hogy sima vétel Epicen! Aki meg várni szeretne vele, vagy kihagyni, hát hajrá! :)

U.i.: Remélem az új verziója a Denuvónak is kitart majd pár hónapig, drukkolok a játéknak hogy jó legyen és sikeres! ^^
2.
2.
hedzsooo
#1: Igen, erre én is kíváncsi leszek, hogy pontosan hogyan fognak elsülni a feltúrbózott fegyverek. Szerintem azért gondoltak ők is erre, hogy egy akármennyire agyoneszkábált pisztoly ne lehessen annyira ütős, mint pl. közelről 1 vadászpuska. Illetve lehet az ellenfeleken is múlik, hogy 1 adott fegyver mennyire hatásos éppen.
1.
1.
Lacek896
Ez a valósidejű fegyver modding nekem egy kicsit érdekes. Súlytalanná vagy inkább fölöslegessé teszi a fegyverosztályokat egymáshoz képest, minek az alap mesterlövész fegyver ha moddolok egyet pisztolyból?

Anno volt a Crysis-okban is csak ott kiegészítőket tudtál a fegyverre rakni, de nem változott a fegyver class.

Ötletes de így fegyverarzenál 2 max 3 stukkerból fog állni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...