Frissítve: Switchre tart a Darksiders

  • Írta: sirdani
  • 2019. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Véletlenül leleplezte a Darksiders: Warmastered Edition Switch-verziójának érkezését a THQ Nordic. A kiadó hivatalos weboldalán egy ideig felbukkant az átirat előzetese, melyet azóta megpróbáltak eltüntetni, ám az internet nem felejt.

Úgy néz ki, hogy a Switch-tulajdonosok is meg fogják kapni a Darksiders felújított, Warmastered Edition néven futó verzióját. Egy rövid ideig elérhető volt a bejelentéssel kapcsolatos előzetes, melyet a kiadó munkatársai viszonylag gyorsan el is távolítottak az oldalról. Egyébként feltehetően véletlenül történt a leleplezés, mert azóta, ha újból megpróbáljuk felkeresni a trailer eredeti helyét, akkor egészen vicces módon a Csupasz pisztolyból ismert „Nincs itt semmi látnivaló” GIF várja az érdeklődőket.

A hírt egyébként azóta sem erősítette meg hivatalosan a THQ Nordic, így egyelőre a várható megjelenési dátumról és a pontos árazásról sem érkeztek információk. A Nintendo Everything oldalnak köszönhetően viszont az előzetes még mindig megtekinthető.

Update! Időközben hivatalosan is megerősítették a hírt, miszerint a Darksiders Warmastered Edition ténylegesen érkezik Nintendo Switchre, egészen pontosan 2019. április 2-án, előreláthatóan 29,99 dolláros áron.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...