Super Bowl-reklámot kap az Adaptive Controller

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 1.
  • Videó
Link másolása
Négy év kihagyás után ismét visszatér a Microsoft a Super Bowl legendás reklámszünetébe, mely során ezúttal az Xbox Adaptive Controlleré lesz a főszerep. Ha mindenki játszik, mindannyian nyerünk.

Csak, hogy érzékeltessük, mégis milyen összegekről van szó a Super Bowl reklámszünetében, a műsor sugárzásáért felelő NBC-n egy 30 másodperces reklámidőért 4,5 millió dollárt, vagyis átszámolva durván 1,25 milliárd forintot kell fizetni. A „We All Win” címmel ellátott - a jelenlegi verzióhoz képest némileg megvágott - reklám pontosan egyperces lesz, szóval az ára ennek megfelelően meg fogja haladni a 2 milliárd forintot.

De pontosan mi is az az Xbox Adaptive Controller? Az eredetileg még tavaly májusban bemutatott eszköz egy olyan speciális vezérlő, melyet direkt a fogyatékkal élő játékosok számára terveztek. A vállalat reményei szerint az Adaptive Controller segítségével mentális és fizikai állapottól függetlenül minden embernek lehetősége lesz rátalálni a játékok nyújtotta boldogságra.

Az Xbox Adaptive Controller két hatalmas és teljesen szabadon beállítható gombot tartalmaz, emellett négy kisebb iránygombot, illetve 19 jack-bemenetet, melyek segítségével a legkülönfélébb segédeszközöket is csatlakoztathatjuk. A szerkezet egyébként a speciálisan kialakított csomagolásával együtt nyár óta rendelhető a Microsoft Store felületén 99,99 dolláros áron.

1.
1.
Matt8888
Ez igazán tisztelere méltó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...