Nyolcmillió előfizetője van a Switch Online-nak

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 2.
  • Biznisz
Link másolása
A kiotói konzolgyártó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy sokan ráharaptak a Switch Online szolgáltatására. A szeptemberi startot követően már nyolcmillió felhasználó fizetett elő rá.

A Nintendo 2018 szeptemberében indított online szolgáltatása már több mint nyolcmillió előfizetőt számlál. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi Switch-tulajok egyharmada fizetett elő rá, ami igen szép eredmény.

A cég hozzátette, hogy további "előnyöket" szeretne hozzáadni a Nintendo Switch Online-hoz. A jelenlegi tagok amellett, hogy multizhatnak és a felhőbe menthetnek, egy klasszikus NES-játékokból álló könyvtárhoz férhetnek hozzá.

A további funkciókról még nincsenek konkrétumok, egyedül az adatbányászok találataira hivatkozhatunk: ez alapján elképzelhető, hogy a jövőben SNES-címekkel bővül a felhozatal. Egyelőre még gyerekcipőben jár a szolgáltatás, így mindenképp további fejlesztésekkel kell előállnia a vállalatnak 2019-ben

6.
6.
user101
Tehát a valós eladások köszönő viszonyban sincsenek a nintendó által hazudott számokhoz képest ... :))) A többi 10 millió a boltokban és a raktárakban rohad... Szomorú! :)
5.
5.
Guba32
Csak handheld játszom ami némi hátrány a Pro controlleresek ellen,de itt jóval kevesebb jó játékos van,így belefér számomra.Már decemberben megnyertem a FUT Div 1-et,ami Boxon csak később sikerült éveken át.Tetszik nekem a handheld látvány,de nyilván kisebbek az emberek,mint tévén.Weekend League sajnos nincs,kevés a játékmód,a FUT-ban csak sima bajnokság és kupa(ahol alig találni ellenfelet) van.Van Seasons ahol mindig gyorsan találni ellenfelet.Offline módok vannak mind,kivéve a Journey.Az irányítás ugyanaz.
4.
4.
zimonyini
#3: Tudsz nekem meselni a switches fifarol? Milyen a ps4eshez kepest?
3.
3.
Guba32
#1: Ahogy mondod,én se fizetnék érte,ha nem Fifáznék.
1.
1.
Ooorky
Ha nem kellene multihoz akkor kb 10 lenne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...