Kiszivárogtak a Resident Evil 8 első részletei?

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 2.
  • Pletyka
Most, hogy a Resident Evil 2 remake-je a boltokban van, ideje kicsit előretekinteni a jövőben. Egy Capcomhoz közeli megbízható forrás szerint a Resident Evil 8 már fejlesztés alatt áll, sőt, a Resident Evil 3 remake-je is.

A Gamerant szúrta ki, hogy a megbízhatónak mondható EVIL VR nevű felhasználó számos érdekességet posztolgatott a Twitterre a Resident Evil-sorozat jövőjét illetően. Az úriember szállította annak idején még jóval a hivatalos leleplezés előtt a Resident Evil 2-remake első infóit, szóval simán elhisszük neki, hogy a tűz közelében csücsül.

Eszerint az igazi folytatás, a Resident Evil 8 már készül a Capcom háza táján. Ha minden igaz, a játék egy nemrégiben kiürített szigeten játszódik majd, ahol egy titkos laboratórium található. A sztori feltárja az igazságot a hetedik részben megismert Eveline és más hasonló biofegyverek körül.

EVIL VR szerint a játék hasonlítani fog a Resident Evil 4 korai koncepciójára, vagyis a 3.5-re, amely még több természetfeletti elemet tartalmazott, és a nyolcadik részben is komoly szerepet kapnak a hallucinációk, vagyis a valóság és a képzelet összemosása. A fejlesztés még korai szakaszban van, és a platformlista sem ismert.

A kiadó emellett dolgozik a Resident Evil 3: Nemesis remake-jén is, ami abszolút logikus döntés, látva a második rész sikerét. Ennek a fejezetnek is jót fog tenni a RE Engine.

14.
Norbiii
#13: +1

Ps2-ön többször kitoltam a Resident Evil 4-et, és anno unokaöcsém MINIMUM ÖTVENSZER ÁTVITTE, annyira tetszett neki! Etalon játék volt nálunk, szerettük. :)
13.
p3ti
#12: Játszhatatlan? Én végig toltam 2x Ps2őn, 2x GC -n, 1x Wii-n, majd X360on a HD remaket...és most agyalok, hogy még Xone -on is neki kéne ugrani még1x. Azért nem volt az annyira játszhatatlan, csak hozzá kellet szokni. Számomra talán az egyik legjobban sikerült Resi rész.
12.
Nyarlako
#11: Kivételesen egyetértek azzal hogy a 7 lett a legjobb, de szerintem a 4 jatszhatatlan azzal a nyomorék, szándékosan szar kamerájával. Semmi sem indokolná miért nem lehet szabadon forgatni.
11.
Ra1D3n
#9: A 4. részből és folytatásaiból kihozták amit lehetett, és messze nem volt annyira fasza mint a 7. rész. Arcon szarás a 7. rész? Utóbbi idők létező legjobb dolga ami csak történhetett a Resident Evil szériával, az konkrétan a 7. rész...
10.
Nagyerecsakide
#6: Nekem is tetszett az 5 valamiért. Habár nálam csak a 4,5,6 volt meg eddig. A régiek kimaradtak. A 2 remake érdekelne majd, de még egyenlőre drága. Ehhez a sorozathoz a tps illik szerintem, nem az fps.
9.
TheFlash
én utálom a horrort, a 7-el nem is játszottam, szóval én örülnék ha visszatérnének a 4. rész stílusához. De ez a Capcom hibája, mert a 4. rész még úgyahogy parás volt atmoszférában, de az 5. 6. résszel teljesen más réteget szólítottak meg, akik joggal reklamálnak hogy a 7. meg 2. remake résszel pont őket xarták arcon a kevés akcióval és sok horrorral.
8.
Slik
szerintem kulon kene valniuk
a 7 fantasztikus silent hill szeru horror volt a 4,5,6 meg jo akciojatek "zombikkal"
7.
simon 555
#1: És ez miért zárná ki azt, hogy túlélőhorror lesz?
6.
Anti4730
En orulnek megint egy akcios,resident evilnek nekem az otodik a kedvenc reszem.
5.
Nyarlako
#3: Jó "agyatlan" akciójátékot csinálni amúgy nehezebb mint 2deep4u sétaszimulátort amikböl aztán van annyi már mint esö után a gomba.
4.
Neotechtr
Resi 8 nyomokban sem érdekel, de egy 3 Remake-et igazán szeretnék. Szerintem az a legjobb rész az összes közül és ha olyan jól megcsinálják, mint a 2-t... Hát én követelem azt a játékot. Most.
3.
piskóta
#1: Ne reménykedj. Nagy divatja van az agyatlan akció játékoknak, (ahogy a filmeknek is), köszönhetően a (sajnálom de ki kell mondanom) sok agyatlan felhasználónak.
2.
SLi
Nemesis remake? év híre idáig
Pog
1.
Ultimate
"EVIL VR szerint a játék hasonlítani fog a Resident Evil 4 korai koncepciójára, vagyis a 3.5-re, amely még több természetfeletti elemet tartalmazott, és a nyolcadik részben is komoly szerepet kapnak a hallucinációk, vagyis a valóság és a képzelet összemosása. A fejlesztés még korai szakaszban van, és a platformlista sem ismert."

Kurvára remélem hogy ez nem igaz és a 7és 2 remake sikere után visszatérnek az eredeti zombis vírusos koncepcióhoz TÚLÉLŐHORROR stílusban,nem agyatlan akciójáték lesz megint idióta parajelenségekkel és egyebekkel mint amilyen a 4-5-6 volt határozott lejtmenetben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...