Kiszivárogtak a Resident Evil 8 első részletei?

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 2.
  • Pletyka
Link másolása
Most, hogy a Resident Evil 2 remake-je a boltokban van, ideje kicsit előretekinteni a jövőben. Egy Capcomhoz közeli megbízható forrás szerint a Resident Evil 8 már fejlesztés alatt áll, sőt, a Resident Evil 3 remake-je is.

A Gamerant szúrta ki, hogy a megbízhatónak mondható EVIL VR nevű felhasználó számos érdekességet posztolgatott a Twitterre a Resident Evil-sorozat jövőjét illetően. Az úriember szállította annak idején még jóval a hivatalos leleplezés előtt a Resident Evil 2-remake első infóit, szóval simán elhisszük neki, hogy a tűz közelében csücsül.

Eszerint az igazi folytatás, a Resident Evil 8 már készül a Capcom háza táján. Ha minden igaz, a játék egy nemrégiben kiürített szigeten játszódik majd, ahol egy titkos laboratórium található. A sztori feltárja az igazságot a hetedik részben megismert Eveline és más hasonló biofegyverek körül.

EVIL VR szerint a játék hasonlítani fog a Resident Evil 4 korai koncepciójára, vagyis a 3.5-re, amely még több természetfeletti elemet tartalmazott, és a nyolcadik részben is komoly szerepet kapnak a hallucinációk, vagyis a valóság és a képzelet összemosása. A fejlesztés még korai szakaszban van, és a platformlista sem ismert.

A kiadó emellett dolgozik a Resident Evil 3: Nemesis remake-jén is, ami abszolút logikus döntés, látva a második rész sikerét. Ennek a fejezetnek is jót fog tenni a RE Engine.

14.
14.
Norbiii
#13: +1

Ps2-ön többször kitoltam a Resident Evil 4-et, és anno unokaöcsém MINIMUM ÖTVENSZER ÁTVITTE, annyira tetszett neki! Etalon játék volt nálunk, szerettük. :)
10.
10.
Nagyerecsakide
#6: Nekem is tetszett az 5 valamiért. Habár nálam csak a 4,5,6 volt meg eddig. A régiek kimaradtak. A 2 remake érdekelne majd, de még egyenlőre drága. Ehhez a sorozathoz a tps illik szerintem, nem az fps.
8.
8.
Slik
szerintem kulon kene valniuk
a 7 fantasztikus silent hill szeru horror volt a 4,5,6 meg jo akciojatek "zombikkal"
6.
6.
Anti4730
En orulnek megint egy akcios,resident evilnek nekem az otodik a kedvenc reszem.
4.
4.
Resi 8 nyomokban sem érdekel, de egy 3 Remake-et igazán szeretnék. Szerintem az a legjobb rész az összes közül és ha olyan jól megcsinálják, mint a 2-t... Hát én követelem azt a játékot. Most.
2.
2.
SLi
Nemesis remake? év híre idáig
Pog
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...