Final Fantasy XIV: Shadowbringers - íme, a dátum

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix még több részletet tárt fel a Final Fantasy XIV: Online legújabb kiegészítőjéről, s egyúttal a megjelenési dátumról is lehullt a lepel. A szamurájos Shadowsbringersre július elején csaphatunk le PC-n és PS4-en.

A hétvégén tartották a FFXIV Fan Festet, és ennek keretében lehullt a lepel a Final Fantasy XIV: Shadowbringers dátumáról is. A kiegészítő július 2-án indul PC-n és PS4-en, lássuk, milyen új infók érkeztek róla!

Ahogy arról nyáron beszámoltunk, a történet sokkal sötétebb tónusú az eddigieknél: végre összecsaphatunk a gonosz Garlean Empire-rel, ám ha nem vigyázunk, karakterünk a "sötétség harcosává" válhat. Megkapjuk a rajongók által már régóta várt Blue Mage kasztot és most jön az újdonság: egy új fajt is, a nyúlszerű Viarát. Ami a friss szörnyeket illeti, Nu Moukok, törpék és manók is megkeserítik majd az életünket.

Az egyik trialban Titania uralkodójával is összecsapunk. Még egy kaszt megerősítést nyert - ez a Gunbreaker, amely két gunblade-et is forgathat, igazi tankról van szó. A szintsapkát 80-ra emelik és olyan régiókat járhatunk be, mint Rak’Tika Greatwood, Amh Araeng, és Il Mheg.

Emellett egy Alliance raidsorozat is elstartol hamarosan; a részletek még nem ismertek, de egy Nier: Automata crossoverre biztosan számíthatunk.

Vásárolhatunk egy 200 dolláros Collector's Editiont is, amely számos fizikai és ingame bónuszt tartalmaz. A csomagban művészeti albumot, Dark Knight-szobrot, kártyákat találunk, valamint egy Fran miniont és egy revolvert a gunbreakereknek. Ha előrendeled az expanziót, már június 28-tól játszhatsz vele.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...