Befutott a Chernobylite első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 5.
  • Videó
Link másolása
A lengyel The Farm 51 csapata túlélőhorrort készít Chernobylite címmel, amely a sugárfertőzött Zónába invitálja a játékosokat. Összeesküvés, túlélés, szeretett és megszállottság - címszavakban ilyen a játék.

Tavaly áprilisban mutatkozott be a The Farm 51 legújabb projektje, amely a csernobili atomkatasztrófa helyszínére kalauzolja a merész játékosokat, pont, mint a S.T.A.L.K.E.R. A Chernobylite műfaját tekintve túlélőhorror, melyben a felszabaduló radioaktív szennyeződés nyomán megváltozott Zónát járhatjuk be.

Szóval egy alternatív sztorit mesél el a játék, amiből a megszállottság, az összeesküvés, a szeretet és a hátborzongató elemek sem hiányoznak. A fejlesztők rengeteg időt eltöltöttek a valódi helyszíneken, számos anyagot gyűjtöttek, és a játékvilágot részletes 3D-s szkennelési technológiával építették fel az Unreal Engine 4-gyel.

Kaptunk egy rövidke filmes teasert, amely jól reprezentálja a Chernobylite komor hangulatát. Ezenkívül van három screenshotunk és egy artworkünk. A premier dátumára és a platformlistára még várunk.

10.
10.
crytek
#9: Már Most mondom hogy Get Even "szerű" walking sim + lesz... Tehát komoly akcióra ne nagyon számíts. Bár ne legyen igazam. Mondjuk nekem a Get Evennel sincs bajom
9.
9.
manderel
#8: Pedig korábban abszolút nem a sétasimek jellemezték őket. A NecroVision, vagy pl csináltak Painkiller játékot is. Szóval ebből még akármi is lehet.
8.
8.
crytek
#7: Ha megnézted az előző játékát a studiónak kijelenthetjük hogy nem ...kb egy walking sim lesz némi plusszal
7.
7.
markoci555
Végre valaki csinál egy normális stalker játékot a jó kis trilógia után?
5.
5.
A Pulyka
#2: +1 nagyon remeljuk! :)
4.
4.
crytek
#3: The Vanishing of Ethan Carter?? Egész epic tud lenni grafikailag ez a fajta grafikus megoldás csak ez azt vonja magával hogy kb ZÉRÓ fizika sincs benne...
3.
3.
Batman
Biztos vagyok benne, hogy ezek fotók. A második képen meg valakit hátulról elkaptak.
2.
2.
Fata Morgana
Vajon ez jön konzolokra is?mert nagyon bejön ezen pár képkocka alapján.
1.
1.
crytek
Nagyon jó lesz! VÁRJUK
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...