Premier előtti utolsó előzetesen a Crackdown 3

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 6.
  • Videó
Link másolása
Több évnyi fejlesztés, egy csapatváltás és a megjelenés többszöri elhalasztása után ebben a hónapban végre tényleg boltokba kerül a Crackdown-sorozat harmadik epizódja. Ezt ünnepelvén meg is érkezett a játék utolsó előzetese.

Több mint öt évvel ezelőtt jelentették be a Crackdown harmadik felvonását, ami akkoriban egészen korszakalkotó megoldásokat ígért. Az eltelt évek alatt aztán eléggé hányatott lett a projekt sorsa, hol csapatváltás övezte a fejlesztést, hol pedig a megjelenés többszöri elhalasztása okozott fejtörést a Microsoftnak.

A várakozásnak azonban egy hét múlva vége, a harmadik epizódnak ugyanis most már tényleg kőbe van vésve a megjelenési időpontja, ennek megfelelően befutott a játék utolsó kedvcsinálója is, ami nem rest a játék lényegét, az akciót előtérbe helyezni.

A végleges változat február 15-én érkezik PC-re és Xbox One-ra.

24.
24.
szekeres91
#21: Legyen meg akaratod, de azért biztos nem lesz könnyű nekik. Nem hiszem hogy a ps nagyképűségből hagyja ki az E3 at. Valami nagy dologra készülnek
22.
22.
KRAT0S
Ja 360° ot :D

#9 nem valószínű! Főleg amig különb dlc-ket adnak ki mint ez a játéknak nevezett borzalom.
21.
21.
Batman
#18: A kövi generációnál fordulni fog a kocka, nyugi!
18.
18.
szekeres91
Én PS párti vagyok, de mindig reménykedem, hogy az MS összeszedje magát és jó riválisa legyen a konkurensnek. Úgy érzem, hogy most a ps teljesen lábát lógatva éli világát mivel az ms nem tud produkálni rendes játékot amivel versenybe szállhatna. Pedig egymást húzva biztosan jobb játékok készítésére késztetné őket.
17.
17.
kamgecam
#15: Csitt, pszt! Halkan. :) Egyébként Yaneznak bármikor bepucsítok...ha ad pálinkát!
16.
16.
Back2U
Ha ki tud kapcsolni a sok lövöldözés, robbanás, mint a just cause szériában, és lesznek benne olyan viccek mint a saints row-ban akkor király lesz. Majd PC-re egy akción lehet bezuzom, bár most a Battlefront nagyon adja.
15.
15.
frankdelgado
#11: Gec, mekkora csicska lettél. Bepucsítasz a modinak, engem meg elárulsz... Nem ezt beszéltük meg...
12.
12.
Yanez
#11: Csak az utóbbi időben te is pont ilyen bicskanyitogató ex kommenteket köpültél. Mindkettőtök esetében csak remélni tudom, hogy nyer az érettség és a jövőben nemigen lesznek hasonló tűzokádások!
11.
11.
kamgecam
#10: Hé Yanez ezt most miért kaptam? Semmi közöm az emberhez. Én már rég elengeddem nem reagálok a hüleségeire.
10.
10.
Yanez
#9: Nagyon unalmas vagy már ezzel a folytonos bicskanyitogató kommenteiddel! Most ide, egy MS hír alá, minek kellett ezt? Nem te vagy kamgecam? Na mindegy, folytassátok csak... folytassátok.
9.
9.
frankdelgado
#8: Sony felszopó. Ezek ilyenek. Ha ps4 ex lenne évjátéka lenne.
8.
8.
PaprikaJancsi
#5: Nem lesz nagy szám játék, de hasonló, mint például a Saints Row sorozat, és azt is szerettem, szerintem ez is lesz annyira szórakoztató.

Mondjuk ilyen Dark_Temp-hez hasonló embereket soha nem értettem. Vajon annyira sivár, és keserves az élete, hogy azért imádkozik esténként, hogy bukás legyen a Crackdown 3 ? Bizti nagyon zavarja, hogy az évben a több száz játék mellett ez is megjelenik :D
7.
7.
Batman
#3: Te vagy a legnagyobb csöves a gamekapcson :D :D
6.
6.
PaprikaJancsi
Várom, végre valami egyszerűbb, szórakoztató kikapcsolódást nyújtó game, már alig van hasonló a piacon. Szeretem a komolyabb sztoris játékokat, de jó végre valami chillesebb.
5.
5.
Batman
És a Microsoft úgy kommunikálja, mintha ez lenne a világ egyik legjobb játéka :D Lehet szórakoztató lesz, de a videók alapján gyenge :/
4.
4.
Dark_Temptation
eléggé semmitérő. alig várom hogy megbukjon
3.
3.
crytek
Az első része meg ingyen tölthető!!! Be is rántottam ,mert szeretjük ha valami ingyen van
1.
1.
ArrowCross
Kijavítanám a címet ha nem baj. "A bukása előtti utólsó előzetesen a Crackdown 3"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...