Apex Legends - nagyot ment a premier óta

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 6.
  • Hír
Alig 48 óra leforgása alatt több mint 2,5 millió játékos volt kíváncsi az Apex Legendsre. Ezt az Electronic Arts vezére, Andrew Wilson jelentette be a befektetőknek tartott előadáson.

Tegnap számoltunk be róla, hogy a Titanfall univerzumában játszódó battle royale-mellékszál, a free-to-play modellt követő Apex Legends a bemutatkozásának első napján egymillió embert mozgatott meg. Tegnap aztán az Electronic Arts megtartotta aktuális pénzügyi évének beszámolóját, ahol a kiadó vezetője, Andrew Wilson elárulta, a játék iránti érdeklődés egyelőre nem lankadt.

Mindez számszerűsítve azt jelenti, hogy kevesebb mint 48 óra leforgása alatt több mint 2,5 millió játékos próbálta ki a shootert, ráadásul ezek többsége egyelőre bizalmat is szavazott a játéknak. Wilson szerint tegnap volt olyan időszak, amikor egyszerre több mint 600 ezer játékos nyúzta a titánokat nélkülöző Apex Legendset. Wilson egyértelműsítette, hogy a cél a hárommilliós tábor elérése.

Tegnap egyébként a játék első évadának ütemterve is kiderült. A márciusban induló első szezonban kapunk majd a Fortnite-ból ismerős Battle Passt, majd később új karakterek, játékmódok és lootok is érkeznek, ahogy az is borítékolható, hogy az eSport irányába is elmozdul majd a játék.

9.
Kawada
Tegnap este én is mentem 1-2 kört. A menü megint nem lett valami intuitív, csomószor nem tudtam tölt-e, lesz-e valami, nem-e, lett-e csapattársam, stb. De maga a játék nagyon jó. Főleg az olyan apróságok tetszenek mint pl. a jelölési rendszer (külön lehet nagyon hamar jelölni dolgokat, ha van loot, ellenfél, stb.), kicsit olyan mint a régebbi BF-ekben a rádiózás menüje volt. Illetve tetszik a respawn rendszer amit belevittek. Bár gyors a játék, mégis eddig mindig elég taktikus harcokra került sor nálam. Mindenképp megér egy próbát, bár kell egy kis idő míg belejön az ember és rááll az agya a különféle skillek/perkek/gránátok és szarságok gyors használatára.
8.
Raam989
Én abszolút utálom a br műfajt, de ez nekem is tetszik. Tetszik, hogy komoly csapatmunkát igényel, hogy van respawn lehetőség, de mégsem agyatlan darálás megy a játékban. És a karakterek is, valamint azok skilljei is jól ki vannak találva. Remélem tényleg sikeres lesz a cucc és komolyan fognak vele foglalkozni.
7.
shatterhand
#4: Dm ott van a titanfall2ben.
Ez battle royal
6.
markoci555
beírtam google-ba, hirdetésként kiugrott első helyre a fortnite :D szép próbálkozás
4.
kamgecam
#2: Igen de ha ilyen sikeres marad biztos bővítik játékmódokkal. Egy deatmatch-et is elfogadnék még.
3.
kamgecam
Legjobb br eddig számora! Pedig nem vagyok oda a zsánerért de ennyire élvezetes multis shooter-el nagyon rég játszottam. Teljesen ráfüggtem. :)
2.
Ichigo77
Nagyon jó kis game.Azt hiányolom hogy nincs benne solo lehetőség,remélem ez orvosolva lesz.Nekem legalábbis hiányzik,nem mindig van kedvem többed magammal tolni.
1.
PaprikaJancsi
Nem csoda, elképesztően jó játék. Leginkább az jó benne szerintem, hogy pörgős, nem pedig ez a 30 percig lootolgatás, aztán kapsz egy fejest, és meghalsz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...