Apex Legends - tovább tart az iram

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 8.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt napokban viszonylag nagy sajtóvisszhangot kapott, hogy az Apex Legends alig 24 órával a rajt után máris elérte a 2,5 millió játékost. Szép adat, de nem annyira, mint a 72. órában mért eredmények. Zampelláék túl a 10 millión!

A rendkívüli statisztikát Vince Zampella, a Respawn Entertainment stúdió fejese egy tweetben jelentette be, melyhez később az alábbi sorokat kapcsolta: „Ez egy hihetetlen utazás volt. Teszteltünk és változtattunk. Vitatkoztunk és egyezkedtünk. Olyan pontra jutottunk, ahol éreztük a varázslatot. Tudtuk, hogy kockázatos lesz elvinni a franchise-t ebbe az irányba, ingyenesen játszhatóvá alakítani és meglepetésszerűen elrajtoltatni. De beleszerettünk az Apex Legendsbe, és azt szerettük volna, sőt, akartuk, hogy mások is játszhassanak vele.”

„Reméltük, hogy ti is annyira szeretni fogjátok, mint mi, de a pozitív vélemények és támogatások ilyen mértékű áradatára még a legvadabb álmainkban sem gondoltunk. A Respawnnál mindannyian köszönjük, hogy adtatok nekünk és az Apex Legendsnek egy esélyt. Köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk ebben az utazásban. És ez csak a kezdet! Még sokkal több mindent tartogatunk a számotokra az idei évben.”

Kíváncsian várjuk, hogy vajon miket hozhat még 2019, hiszen Zampella jó eséllyel nemcsak az Apex Legends későbbi frissítéseire utalt: úgy néz ki, hogy a Titanfall is kaphat egy újabb epizódot. Mi, játékosok mindenesetre garantáltan jól járunk.

19.
19.
Back2U
#9: Jeeej itt egy idióta
14.
14.
ssemtexx
Remélem a game max. konzolokkal lesz cross play, ha lesz.. elég idegesítő lesz egy PC-s ellenfelet kapni akinek alapból egyszerűbb az aim.
12.
12.
shatterhand
#9: Akiknek fos a battle royalt miért es kinek bizonygatjak,hogy egy hónap es kutya nem jatsza?
Bénaság leplezése,hogy szar a jaték:)))
11.
11.
Batman
#9: Egy éve is temették a Battle Royale-t, sőt lassan 2 éve is, de ezzel szemben él és virul a műfaj. De jó dolog ám megmondani, hogy ki mivel játsszon :D
10.
10.
Ooorky
#9: Végre újra kövekkel fogjuk dobálni egymást, de jó lesz

༼つಠ益ಠ༽つ ─=≡ΣO))
9.
9.
ironyman
Magasan fejlett ízlésemnek köszönhetően, amely különb az nyomoronc casual játékosok és a multiplayer lövöldéken felnevelkedett férgekékénél, én végre objektívan is fel tudom vázolni a helyzetet. Ez a játék egy szar, mint a többi battle royal játék is mind szar, 12 éves örökszüzeknek gyártott tömegtermékek ezek, a játékipar pöcegödre. De aggodalomra semmi ok, egyértelmű lejtmenetben van az egész műfaj, néhány hónap és kutya nem fog ezzel az alsóbbrendű műfajjal foglalkozni, akkor pedig visszatér a játékosok közössége a régi szép idők minőségi szórakozásához.
8.
8.
Ooorky
#6: Persze, hogy örülsz, mindenki örül ha nem szidják a munkahelyét.
7.
7.
shatterhand
#5: Tegnap volt hogy 10percig csak pisztolyt talaltam
6.
6.
Batman
Nekem nem tetszik, de ha valakit behúz és nem kezdi a kötsög EA himnuszt (Himnusz - Anthem vágod? :D) annak örülök.
5.
5.
Gykrizsi
Szerintem is tök jó lett a játék. Kicsit hiányolok egy egyszemélyes játékot, mert elég sokszor kapok ki retard társakat, de önmagában ez nem a játék hibája. Jól néz ki, jól fut, a pin rendszer nagyon hasznos. Amin változtatnék, hogy legyen több loot. Van úgy, hogy bejárok egy egész falut és egyedül nem tudok összeszedni egy valamire való geart, nem hogy hárman.
4.
4.
Magie
Ha csapattársakat keresel nézz be hozzánk: https://discord.gg/3Ee4spM
PC/Origin, Playstation, XBOX
3.
3.
shatterhand
A jatek maga k.ajo tovabbra is. Az ev egyik meglepetése
2.
2.
shatterhand
#1: *...az egyik meleg a masik...
1.
1.
shatterhand
Es a mai hír. Mert ku.afontos a szexuális beallitottsag az EAnak: az egyik meg, a masik meg ... semleges vagy milyen nemű. Baromi fontos ez. Bfv pont emiatt kezdett ellenszenves lenni. Mi köze ennek a jateknak? Miért kell ide is ezt beeroltetniuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...