Apex Legends - jöhetnek a szóló- és duómeccsek?

  • Írta: szlav
  • 2019. február 11.
  • Pletyka
Link másolása
Hamar felfutott az Apex Legends, a komoly sikereknek hála pedig megjelentek a játék első adatbányászai. A fájlok közt keresgélve máris rábukkantak az egy- és kétszemélyes játékmódok nyomaira.

Könnyen meglehet, hogy az Apex Legends lehet a nevető harmadik a PUBG által kikövezett és a Fortnite miatt világhírűvé vált battle royale-piacon. Rekordmennyiségű játékos volt kíváncsi a Respawn játékára, valamint sokat elárul az is, hogy az utóbbi napokban az Apex fixen tartja magát a streamoldalak dobogóján. Az embereket pedig érdekli, hogy mit hoz majd a jövő, így munkához láttak a fájlok közt keresgélő adatbányászok is.

A legtöbb Fortnite-leakért felelős ShiinaBR szintén elkezdett szöszölni a játék fájljai közt, s hamar rá is bukkant néhány érdekességre. Az adatcsomagok közt ugyanis nyilvánvaló jelek mutatnak arra, hogy a Respawn máris elkezdett megágyazni az egyedüli, illetve a kétszemélyes csapatos játékmódoknak. Az Apex Legends jelenleg ugyanis kizárólag a háromszemélyes csapatokat támogatja - ezzel remekül kihasználva a nagyszerű pingrendszerét, illetve a Jumpmaster-feladatkörét. Korábban egyébként egy másik kíváncsi játékos rábukkant a rangsorolt meccsek nyomaira is, ami ugye a legtöbb battle royale-játék egyik nagy fájó hiányossága.

23.
23.
LexerTheFirst
Ha valakinek van kedve tolni, én fent vagyok és csapathatjuk, írjatok privátot.
21.
21.
Lorthirash
#20: Játsz vele és rájössz sokkal folyékonyabb a játékmenet nincs desync vagy hasonló mint pl: pubg-ben. Egyedül a matchmaking problémás, meg talán hogy nincs solo meg duo.
20.
20.
Batman
#3: Tünde uram, megint invalidat állítasz! Hogy lenne már kiforrottabb ez a játék? Pont a következő hónapokban fogják kalapálni, hogy fluid legyen az egész.
12.
12.
shatterhand
#9: Nyertem már noobokkal is. Jól jott ki a lépés. A legvegen pont jól helyezkedtem igy szinte hatba tamadtam az utolsó két embert. De egyedül is majdnem nyerni tudtsm mert két masik erős csapat egymást megritkitotta.
Bárhogy is a tények nálam egyértelműek. Soha nem tudtam nyerni más brben, itt viszont mar 7szer is. Haverokkal a legjobb helyezés is max 5.volt.
Mknden nyert meccsem kommunikáció nélkül idegenekkel volt.
Persze vannak bénák,de igy is változó hogy jön ki a lépés.
9.
9.
markoci555
Egy jó kis csapat, kommunikáció stb. ez kell a 3-as squadhoz, és rohadtul nincs meg egyik se random emberekkel, kellenek a haverok hozzá, vagy legalább egy. A ping rendszer valamelyest segít azért.

Leugrunk, ellopnak mindent előlem a társaim, puszta kézzel szaladgálok, ők meg nem tudnak célozni. Vagy legalább dobni egy kis lőszert a hátrahagyott kis pisztolyhoz, ami mellől elvették a lőszert. Kb. a játék fele erről szól.
Múltkor is egy alap 10 golyóval kellett gazdálkodnom a pisztolyban, öltem is, míg a többiek full automata fegyverekkel nem voltak képesek sebzést se okozni.

Nem volt még olyan játékom ahol hozzám hasonló embereket kaptam volna és együtt jutottunk volna el a végére.
Vagy "elcipel" egy profi (iszonyat ritka, gondolom ők már inkább csapatban mennek), vagy lehúznak a noobok.
6.
6.
shatterhand
Soloba tuti nem megyek. Ott esély sincs nyerni aki nem tolja kurva profin. Trióban máris nagyobb. 1hét alatt nyertem vagy 7szer míg azelött soha egy brben se.
5.
5.
supair
#3: Rengetegen tolják a gémet hirtelen....gondolom erre azért nem kalkuláltak.
Az első két nap futott a matchmaking tökéletesen.
Bejön az igazi aréna jellege.Nyitás óta nyomom és még mindig fedezek fel pár apró fícsőrt ami frankón hozzátesz a hangulathoz.



4.
4.
shatterhand
3.
3.
Lorthirash
Sokkal jobb mind a Pubg vagy a Fortnite, valahogy nekem kiforrottabbnak tűnik csak a meccskeresés nem az igazi.
2.
2.
supair
Annyian nyomják már,hogy néha így is szóló meccset nyomok...-D
Bár a többi squadban hárman vannak!!
Amúgy a játék valóban nagyon jó.
1.
1.
Gykrizsi
Király lenne. Nagyon bejön a játék, pedig nem vagyok egy nagy BR rajongó. Viszont tényleg jó lenne néha egy-két solo meccset tolni, vagy ha csak egy embert tudok szerezni, nem kéne egy ismeretlen is harmadiknak, akivel sokszor csak a baj van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...