Milyen hosszú lesz a The Outer Worlds?

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 11.
  • Hír
Link másolása
Az Obsidian közelgő szerepjátékának társrendezője, Leonard Boyarsky elárult pár részletet a The Outer Worlds játékidejéről. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy kiderült, nem nyitott világú anyagról van szó, inkább a KotOR 2-höz hasonlít.

A Game Informernek adott interjújában a társrendező, Leornard Boyarsky elárulta, hogy mennyi idő alatt teljesíthető a The Outer Worlds az elejétől a végéig. Nos, a játékosok vérmérsékletétől függően 15 és 40 órás mókára számíthatunk.

Előbb azonban nem árt tisztába tenni a dolgokat! Az Obsidian játéka nem nyitott világú cím, mérete is inkább a Star Wars: Knights of the Old Republic 2-höz hasonlít, azt is 30-40 óra alatt lehetett végigvinni.

A The Outer Worlds esetében a játékidő a stílusunktól függ. Azok a játékosok, akik a lopakodást kedvelik, hosszabb időre számíthatnak, mint azok, akik a harcokat erőltetik és végigdarálják az egészet.

Lehet, hogy ez rövidebb, mint amire sokan számítottak, viszont az Obisidian srácai arra törekedtek, hogy az anyag újrajátszható legyen. Mivel relatíve egy kis létszámú csapat dolgozik a The Outer Worldsön, és a költségvetés is véges, így egy kisebb és fókuszáltabb játék mellett döntöttek.

Az anyag idén várható PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Konzolokra kapható lesz dobozos változat is, de számítógépeken csakis a digitális verzióval kell beérnünk.

7.
7.
A Pulyka
#6: Nagyon remelem, es azt is, hogy nem lesz erezheto hogy kevesen dolgoznak rajta, es a koltsegvetes is veges, ahogy irjak. Szerencsere amit eddig mutattak, abbol nem ez jott le.
6.
6.
PaprikaJancsi
Év legjobban várt játéka számomra, remélem rohadt jó lesz.
5.
5.
A Pulyka
#4: Akkor tuti vetel :) Igy azert valtozatosabban hangzik, mint egy nagy nyitottabb terulet egy bolygon. A Mass effect 2 ettol volt olyan jo, na meg azert masert is, de fo hogy tobb bolygo legyen.
4.
4.
Chrysh
#3: Hát ez úgy néz ki, hogy végigráncigálnak egy főküldetés mentén az összes bolygón, mert mindenütt van valami fontos amit meg kell csinálni és emellett van 1-2-3 tartalmas mellékküldetés.

Mondjuk úgy, hogy a Kotor játékok fősztorija annyira szerteágazó, hogy úgyis belebotlasz a mellékküldetésekbe, úgyis végigrángatnak az összes bolygón, mert bejársz mindent a főszállal.
3.
3.
A Pulyka
Sosem jatszottam a KotOR 2-vel, ezt akkor hogy kell elkepzelni, mennyire lesz linearis?
Amugy eddig nagyon bejon ez a cucc, de van egy olyan gyanum, hogy ha tetszeni fog, akkor kesobb emiatt fogok boxot is venni, mert a folytatas gondolom mar microsoft ex lesz, hisz az Obsidian.mar naluk van, sajnos....
2.
2.
Chrysh
Pont jó, csak hogy közelebb állót említsek, a Mass Effect sem tart tovább ennél és teljesen tartalmasnak hat mind a 3 rész a maga módján.
1.
1.
medson
Nagyon bízom ebben a game ben, csak azt sajnálom hogy Chris Avellone nincs a csapatban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...