Deathmatch móddal bővül a H1Z1: Battle Royale

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 11.
  • Letöltés
Link másolása
Túl a battle royale-on: ezen a címen fut a PS4-es H1Z1 február 21-én érkező frissítése, amely azoknak kedvez, akiknek már a könyökükön jön ki a "ki marad a végén". Jön a hagyományos, ötvenfős Deathmatch mód.

A H1Z1: Battle Royale PS4-es verziója egy új, nem battle royale-módot kap február 21-én, a harmadik szezon apropóján. Addig viszont számos hibajavítással készül a Daybreak csapata, de ugye minket a Deathmach érdekel.

Nos, az új mód FFA Deathmatch címen fut egészen pontosan, a kezdésnél 50 játékos esik egymásnak instant respawnnal - nincsenek csapatok, mindenki a saját bőrét viszi vásárra. Az a játékos, aki az időzítő lejárta előtt eléri a 25 killt, nyert. Szerencsére kapuk egy Training módot is, melyben kísérletezhetünk a cuccok összeállításával és a fegyverekkel, még mielőtt élesben is kipróbálnánk magunkat az online mészárszékben.

Persze a battle royale sem marad parlagon, lesz egy új Battle Pass 100 új reward tierrel és 200 kozmetikai elemmel, a PS Plus-tagok pedig további bónuszokban részesülnek. Emellett élesedik egy új ranked ranglista is - minden rang hat tierre oszlik, és a lobbyt is áttervezték.

A lövölde iszonyúan népszerű PS4-en, ez volt a második legtöbbet letöltött free-to-play cím a konzolon 2019 januárjában.

3.
3.
simon 555
Szerintem ez jó irány. Gondolnak a fejlesztők arra is legalább, hogy mi lesz ha leül a BR őrület.
Remélem az Apexben is lesz majd valami hasonló, mert valljuk be, BR nem lesz örökké menő és ha tényleg több évre terveznek akkor kelleni fog egy TDM vagy Domination bele.
1.
1.
Ez nem egy zombi tulelő dayz szerű játék volt? De most benne van a nevében, hogy battle royale? És kap deathmatch módot?

Nahát...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...