Rainbow Six: Siege - ilyen lesz az új helyszín

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 12.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan elindul a Rainbow Six: Siege új évének első évada, ami a szokásos felhozatallal frissíti majd a játékot. Az új operátorok mellett egy vadonatúj helyszín is bemutatkozik. A hajtás után most megleshetitek, mire számíthattok!

A Ubisoft múlt héten erősítette meg, hogy február 17-én hivatalosan is bemutatja a Rainbow Six: Siege következő nagy frissítését, az Operation Burnt Horizont. Az új csomag ezúttal az ausztrál különleges egység, a SASR (Special Air Service Regiment) két tagját vonultatja fel, miközben egy teljesen új ausztráliai helyszín is helyet kap majd a frissítésben.

Egy friss blogbejegyzésben a csapat egyik pályatervezője, Jacques Wong elárulta, hogy a tervezéskor igyekeztek a rajongói igényekre odafigyelni. A közepes méretű helyszínt alapvetően két másik Siege-klasszikus, az Oregon és a Clubhouse pályák ihlették, így az Outback névre elkeresztelt helyszín inkább egy közepes méretű térkép lett, ami három nagyobb szekcióból áll majd össze: a garázsból, a motelből és az étteremből. Wong azt is elárulta, hogy szándékosan limitálták a pályán az ajtók számát, ezzel arra ösztökélve a játékosokat, hogy még taktikusabb megoldásokkal operáljanak majd.

2.
2.
JohnSpartan
A pályával nincs bajom... ha hasonló mint az Oregon akkor megy a kedvencek közé. Inkább valami olyan frissítést dobjanak bele hogy ha eltalálom a fejét akkor patoljon is meg..........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...