Resident Evil 2 - holnap jön a The Ghost Survivors

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Capcom megerősítette, hogy holnap érkezik a Resident Evil 2 első ingyenes letölthető bővítménye, a The Ghost Survivors. A csomag új szereplőket mutat be, ráadásul személyükben alternatív történetszálakat is megismerhetünk.

A Capcom tájékoztatása szerint holnap debütál a Resident Evil 2 teljesen felújított kiadásának első, ingyenesen letölthető bővítménye, a The Ghost Survivors. A csomag minden platformon, így PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető lesz. 

A kiegészítés három új karaktert, Robert Kendót, Katherine Warrent és Ghostot mutatja be. Érdekesség, hogy a kánon szerint egyikük sem élte túl a Raccoon Cityben történteket, vagyis kalandjuk alternatív cselekményszálakat is bemutat. A feladatunk amúgy mindegyikükkel ismerős lesz, ugyanis a The 4th Survivorhöz hasonló módon itt is menekülnünk kell, igaz, itt minden egyes szcenárió újabb és újabb fenyegetéseket tartogat.

A No Time to Mournban a Gun Shop Kendo fegyverbolt tulajdonosa, Robert Kendo kapja a főszerepet. Ő egy helikopter érkezésétől várja a megváltást, így kénytelen lesz átverekednie magát a zombik hordáján. Eközben Katherine Warren, Raccoon City polgármesterének lánya a Runaway küldetésben igyekszik túlélni az incidenst, míg Ghost, a USS Hunk-egységének tagja a Forgotten Soldier küldetésben keresi majd a kiutat.

4.
4.
spikee576
Thx Capcom ismet a regi vagy.
3.
3.
Akárhogy is nézzük, azért szerintem zsírság, hogy jönnek ilyesmik és ingyen.
2.
2.
guba800
Egy ujabb kihivás,király lessz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...